Ya kendi kendine Kuzey Tekinoğlu triplerine giriyor.
Seni seviyorum diyorum. Sus diyor. Çok seviyorum diyorum. Sus Cemre. Cemre sus sus diyor. Cemre diyince bozuldum. Cemre kim mal dedim. Sensin dedi. Bir gün dershaneden arkadaşım yazdı. Erkek arkadaşım normal onu kıskandı. Telefonu elimden aldı ağır ağır küfürler etti çocuğa. Bende onu terk ettim. Bana bunu dedi; Beni dinle bak, benim belki ağzım bozuk olabilir ama içim tertemiz dedi. Manyak mısın sen diyorum. Lan manyaağm!! Diyor. Benim bu çocuktan çektiğim ne? Herkesin içinde simay benim karım lan diyor. Geçen yine buluşacaktık ben onu uzaktan farketmemişim etrafıma bakıyorum ordan herkesin içinde "Ya ananı avradını skiyim burdayım ben görmüyor musun" diye bağırıyor. Allah aşkına erkeklere söylüyorum. Kaptırmayın şu dizilere kendinizi
ilişkimiz bitme noktasına geldi. Hala cemre diyor bana aqq
Ne yapıcam akıl verin cidden
Seni seviyorum diyorum. Sus diyor. Çok seviyorum diyorum. Sus Cemre. Cemre sus sus diyor. Cemre diyince bozuldum. Cemre kim mal dedim. Sensin dedi. Bir gün dershaneden arkadaşım yazdı. Erkek arkadaşım normal onu kıskandı. Telefonu elimden aldı ağır ağır küfürler etti çocuğa. Bende onu terk ettim. Bana bunu dedi; Beni dinle bak, benim belki ağzım bozuk olabilir ama içim tertemiz dedi. Manyak mısın sen diyorum. Lan manyaağm!! Diyor. Benim bu çocuktan çektiğim ne? Herkesin içinde simay benim karım lan diyor. Geçen yine buluşacaktık ben onu uzaktan farketmemişim etrafıma bakıyorum ordan herkesin içinde "Ya ananı avradını skiyim burdayım ben görmüyor musun" diye bağırıyor. Allah aşkına erkeklere söylüyorum. Kaptırmayın şu dizilere kendinizi
ilişkimiz bitme noktasına geldi. Hala cemre diyor bana aqq
Ne yapıcam akıl verin cidden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende bir ayrılamadın şundan her hafta her hafta yazıyorsun mk dkdm
Dershaneden arkadasinla konusmani kiskanmasina normal mi diyorsun? YAZIK KAFANİZA
Normal bi erkek arkadaşım dedim
Tamam ben ne diyorum sana? Normal arkadasın sonuç olarak, sevgilin diye arkadaşlarına karışamaz bu hakki ona tanima cidden akillanin biraz ya
Oglan seni umruna bile çalmıyor devam et sen böyle cjöxjxökx
Aynı şeyi paylaşıp durmandaki amaç ne?
Çünkü KEYFİM VE KAHYASI öyle istiyor.
İlgi çekmek için farklı yollar denemelisin 🙂
İlgi çekmek aklıma bile gelmemişti ama sen öyle inanmak istiyorsan öyle inanabilirsin bebeğim🙂
Bu soru eskimedi mi hala ya?😂
Güncelleme yaptım knk
Enişten yeni kuzeylikler yapıyor🙄
Hani güncelleme? Yarım saat aradım bulamadım. 😂
Buluştuk dedim ya geçen gün yoktu
Sus kırdırma belini 🤣
bak kızım benim dibim çamurlu
bu postu daha önce de atmıştın
Menim için önemli lannn
İkinizin de a qq beyinsizleri
Şşşş geri bas geri bas
Bir daha kimse bu çocuğa bir fiske vurmayacak ulan