Halamı çok özledim diyip duruyormuş babam da öylesine halanı İlke (eşim) Ankara’ya götürdü demiş İlke ile arası çok iyi olmasına rağmen küsmüş ikimizle de konuşmuyor 🥺
Nasıl gönlü alınır bu küçük prensesin?🥺
Nasıl gönlü alınır bu küçük prensesin?🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ilke hediye alsın
O bizim de aklımıza geldi ama götürmek lazım alsak da bir işe yaramayacak şu an 😕
iki soyad ne?
İnstagramda hem benim soyadım hem eşimin soyadı yazıyordu burada fazla karakter dediği için öyle şeettim😅
ksdklsdkjsdksdjkd yaaaa güldüm eşinizle sağlıklı ve mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle :D
Teşekkür ederiiizzz 🥰
Rica ederim 🙏🏻 Darısı bize dua et
Of yeni nişanlanan kızlar gibi inşallah bulursun gönlüne göre İnan hiç beklemediğin anda oluyor bozma moralini dua et canım benim falan diye başlarım şimdi 😂
Hahahhahah inşallah bakalım mesleğimizde güzel allaha şükür ilerlemede var inşallah doğru insanı bulcam yaa memnun oldum eşiinize selamlar burda eğlenmeye ve makaraya devam
Amaaan çok bi esprisi yok zaten evlenmenin boşverin 😂 Onun da selamı varmış :)
😂😂😂😂
Bu arada cidden evlenmenin tek güzel yanı ortak bira almak🤣
Hahahahhaha güldüm şuanda yaaaa ne güzel bir ilişkiniz varmış :)
İstanbuldaysanız alır gelirim ayıp ediyosunuz yaa sizden önemlimi :)
Markete gidiyoruz mesela meyve alıyorum İlke şey diyor İrem ne meyvesi ya meyve mi yiyoruz biz 4-5 tane daha bira alalım da gidelim😂
Maalesef 😒
Bari geri takip yapayım😅
Ahhhhh yaa sağlıklı şeylerden biraya dönüyor olay deme öyle :)) Yeri gelir meyvede al der yaa sen çok takılmaa biseferde meyve alınır :)
Asla sağlıklı beslenemiyoruz gelmez o gün😂
İnşallah güzel bir sağlıklı zamanl dilim sizin için 😂
Dffkjhggggb