Aşk İlişkileri Sevgilim benimle çıkarken başka kızla çıkıyor ama bildiğimi bilmiyor ona ne diyeyim? Şevvaaaaal Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar benimle çıkıyor ama aynı zamanda başkasıyla da çıkıyor benim bildiğimi bilmiyor ne diyeyim buna Güncellemeler+1 yıl Ben diyorum ki bir fake hesaptan kendime yazayım şu seni şununla aldatıyor diye sonrada ssleyip ona atayım nasıl fikir Sevgilim benimle çıkarken başka kızla çıkıyor ama bildiğimi bilmiyor ona ne diyeyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
redalert_7 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Seviyor musun hala onu? Bu önemli kendine bu soruyu sor. once... 0 4 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Böyle yaptığı sürece içimde sevgi falan kalmadı Yorumla redalert_7 +1 yıl E neden bahane arıyorsun ki ne gerek var film çevirmeye... Hesap sorman lazim senin... Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl İşte nasıl sorucam ne diyicem onu soruyorum Yorumla redalert_7 +1 yıl 😂 tamamKim o kız? Diceksin...Hangi kız der muhtemelen...Bana salağa yatma yoksa yatmisken... 😬Böyle sor işte ne bilim ben hiç erkeğe böyle bir hesap sormadım 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ona de ki "ben başkasına aşık oldum seni artık sevmiyorum" mosmor olur😂😂 0 1 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Yok öyle olmaz Yorumla
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Bırak onu.Aldatmış seni devam mı ediyorsun 0 4 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl İşte nasıl bitiricem onu düşünüyorum Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Nasıl öğrendin? Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Canlısında arkadaşı iki sevgilin de canlıda dedi çok sessiz bir şekilde ama ben duydum sonra o da güldü Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl HmmCanlı derken? içerik neydi :) Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle sevgilim deme 0 10 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Haklısın valla Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Kanka çıktığı kızın kim olduğunu biliyor musun Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Yok Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Öğren kim olduğunu sonra kız çocuk sen wp grubu açın direk kalsın g*t gibi Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Yok hiç oralara giremem ben ona şu an ne diyip bitireyim onu söylesen Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Kanka bir şey demene gerek mi var aldatılıyorsun Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Direk nerden öğrendiysen anlat bitti de bitir Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Yani napıyım şu an Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Canlıda çocuk söyledi ordan da onu anlatamam bir bahane bulur Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Sıkıntı durum kanka bilemedim kesin alttan girer üstten çıkar inandırır seni direk duydum de ayrıl bence Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Emin misin bu durumdan 0 0 Yorumla
dlOolb Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl her yerden engelle sil o anlar 0 1 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Yok öyle olmaz konuşmam lazım Yorumla
onlycrazymermaid Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yuhhhh niye halla sevgilisin 0 4 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl İşte nasıl ayrılıcam onu diyorum söz vermiştim ona ayrılmayacağıma dair Yorumla aysgl7 +1 yıl Kuzum yasin kac senin ne demek ne diyecegim bitti diyeceksin nedenini sorarsa karsinda aptal yok dersin vurursun yuzune yaptigini pismanim dersede affetme kendine saygini yitirme Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl @aysgl7 nedenini sormaz zaten önce birşey söyleyip sonra bitti demem lazım tam olarak ne diyeyim Yorumla aysgl7 +1 yıl Lafi dolandirmaya gerek yok baskasiylada konustugunu biliyorum benden buraya kadar bitti hadi eyvallah dogaclama yapsan daha iyi olur aslinda Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sende aldat onu 0 1 Yorumla Şevvaaaaal +1 yıl Hee sonra adım çıksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seviyor musun hala onu? Bu önemli kendine bu soruyu sor. once...
Böyle yaptığı sürece içimde sevgi falan kalmadı
E neden bahane arıyorsun ki ne gerek var film çevirmeye... Hesap sorman lazim senin...
İşte nasıl sorucam ne diyicem onu soruyorum
😂 tamam
Kim o kız? Diceksin...
Hangi kız der muhtemelen...
Bana salağa yatma yoksa yatmisken... 😬
Böyle sor işte ne bilim ben hiç erkeğe böyle bir hesap sormadım 😂
Ona de ki "ben başkasına aşık oldum seni artık sevmiyorum" mosmor olur😂😂
Yok öyle olmaz
böyle bişey olur mu çok saçma
nasıl iki kişiyle beraber çıkıyor?
Bırak onu.
Aldatmış seni devam mı ediyorsun
İşte nasıl bitiricem onu düşünüyorum
Nasıl öğrendin?
Canlısında arkadaşı iki sevgilin de canlıda dedi çok sessiz bir şekilde ama ben duydum sonra o da güldü
Hmm
Canlı derken? içerik neydi :)
Öncelikle sevgilim deme
Haklısın valla
Kanka çıktığı kızın kim olduğunu biliyor musun
Yok
Öğren kim olduğunu sonra kız çocuk sen wp grubu açın direk kalsın g*t gibi
Yok hiç oralara giremem ben ona şu an ne diyip bitireyim onu söylesen
Kanka bir şey demene gerek mi var aldatılıyorsun
Direk nerden öğrendiysen anlat bitti de bitir
Yani napıyım şu an
Canlıda çocuk söyledi ordan da onu anlatamam bir bahane bulur
Sıkıntı durum kanka bilemedim kesin alttan girer üstten çıkar inandırır seni direk duydum de ayrıl bence
delirdiniz mi ya bu siteye kaç yaşındakiler düştü
Emin misin bu durumdan
hayatında başka biri olduğunu söyle
her yerden engelle sil o anlar
Yok öyle olmaz konuşmam lazım
yuhhhh niye halla sevgilisin
İşte nasıl ayrılıcam onu diyorum söz vermiştim ona ayrılmayacağıma dair
Kuzum yasin kac senin ne demek ne diyecegim bitti diyeceksin nedenini sorarsa karsinda aptal yok dersin vurursun yuzune yaptigini pismanim dersede affetme kendine saygini yitirme
@aysgl7 nedenini sormaz zaten önce birşey söyleyip sonra bitti demem lazım tam olarak ne diyeyim
Lafi dolandirmaya gerek yok baskasiylada konustugunu biliyorum benden buraya kadar bitti hadi eyvallah dogaclama yapsan daha iyi olur aslinda
Sende aldat onu
Hee sonra adım çıksın