Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbak bu konu iki ucu b. klu deynek gibi ben yönetmek veya yönetilmek istemem herkes fikrini belirtmeli çocuk varsa çocukta aynı şekilde oda fikrini belirtebilmeli herkes argümanlarını sunar ben süzgecimden geçiririm bi karara varırım bak ben bunu istiyorum ha çok sevdiği için kılıbık olarak görülen erkeklerde var adam karısının ayağına iğne batsa kendi canı yanmış gibi üzülenler bunlar kurunun yanında yakılmaya çalışan yaşlar ama bence yakılmamalılar gerçek seven insandır bu tabiki karşııksız olmaz iki tarafta sevmeli yoksa diğer tarafın g. tü kalkar gelelim gerçek kılıbık nasıl olur körü körüne bir şekilde korktuğu veya annesi tarafından öyle alıştırılan erkek gerçek kılıbıktır ondan eş olmaz kadınlar belli etmez ama güçlü erkek isterler bad boy tarzı değil öküz olmasın hani duygusuz p.ç olmasın güçlü olsun yaş küçükken bu güçtür kasdır yaş büyüdükçe bu paraya dönüşür her kızda aynı değildir her erkeğin aynı olmadığı gibi sözün kısası kılıbtan koca olmaz arkadaş
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de
En İyi Cevaplar
Sözünü dinleyen deyince çok negatif bir şeymiş gibi lanse ediliyor. Ama eşler arasında ister kadın olsun ister erkek olsun eşinin isteklerine göre de hareket etmek normal değil mi. Kılıbıklık başka bir şey söz dinlemek değil benim gözümde.
120 Yorumla
Kılıbıklığın tanımı nedir? Ev işi yapan erkeğe de kılıbık deniliyor, yemek yapana da bla bla bla... Kılıbıklık cinsiyetsizdir bence. Biraz daha pasif ve kendi fikrini dahi söyleyemeyen baskılanmış insan figürüdür. Böyle birinin kadını da erkeği de elbette çekilmez. Maçoluk savunulacak bir şey değil öte yandan. Erkek elini masaya vurmalı diye bir şey de yok; ataerkillik saçma bir saplantı. Kadın ve erkek her zaman eşit söz hakkına sahiptir. İnsanlar birbirine saygı duymalı, kendi özgür karakterlerinin altında kalmak yerine onu dile getirebilmeli. Birbirleri ili uyumlu hareket etmelidir. Kılıbıklığı yorumlama şekline bağlı. Bir kadın kendine el kaldırmayan, küfür etmeyen ve ona ev işlerinde yardım eden nazik kibar erkeğe kılıbık diyor; kendisini aşağılayan bad boy kültürünü savunan birine de eş olacak adam gözüyle bakıyorsa hak ettiği yerdedir. Diyeceklerim bu kadar. Herkes birbirini yargılamayı huy edinmiş, zavallıca.
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılGünümüzde yapılan yanlışlardan biri daha kılıbık erkek diye birşey yoktur ya da kadın her işi yapmak zorundadır gibi bir algı yoktur. Aynı ev içinde bir evlilik bir aileye sahip oluyorsanız iki tarafın da birbirine yardımcı olmak birbirine destek olmak gibi sorumlulukları vardır. hanımına yardım eden erkek hem Allah'ın rızasını hemde hanımının gönlünü kazanır aynı şekilde işine yardım eden kadın da Allah'ın rızasını kazanır kılıbıklık değil aile sorumluluğu ve şefkattir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kılıbık erkek ilgimi çekmez..
kukla gibi yönetebileceğim birini değil, hayatı birlikte ortak sürdürebileceğim birini tercih ederim..
karşılıklı fikirlerin önemsendiği bir ilişki daha sağlıklı..70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi Ay veya Güneş burcu Aslan olan kadınlara çok güzel eş olur vallahi. 😈
20 Yorumla
+1 yılHer zaman benim sözümü dinleyen bir eş istemezdim, herkesin söz hakkı olmalı.
Vıcık vıcık bir ilişki olur kılıbık olursa.33 Yorumla- +1 yıl
Arada ters yapcak aksiyon olcak dimi 😂
- +1 yıl
Aksiyonsuz hayat olmaz zaten. 🤪 Shshhshshsh
- +1 yıl
Aynen 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar maço aygırlara geyşalık ve gırgır,
Efendi ve kibar erkeklere de dırdır yapmak için yaratılmıştı. Sevdiğine değer veren onu el üstünde tutan her erkek ya aldatılır ya terk edilir ya da en iyi ihtimalle sevdiği kadın tarafından ilişkisi boyunca hor görülür. Çünkü kadınların dünyasında vefa, merhamet, hakkaniyet tanımsızdır. Onlar sadece kaslı aygırın himayesini severler. Bu nedenle kadınları katleden şereffsizlere iki yüz yıl hapis de verilse onlar hadım da edilse kadınlar her zaman onları seçerler. Mevzu budur.20 YorumlaElini masaya vursun istemem açıkçası, kılıbık olması bir sorun değil olmasa daha güzel olabilir, ama böyle elini masaya vuran birinden daha çok kılıbığı tercih ederim, tamamen kişilik özelliğiyle alakalı :D Eşit olursa kesinlikle daha güzel olur ama sorunun cevabı; HAYIR, olur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
İlişkide dinleme, anlaşma ve uzlaşma olmalı. Erkek de kadın da bunları sağlamalı, yoksa sağlıklı bir ilişkiden söz edilemez.
Gerektiğinde sert olmalı diyen kadınlar olduğu müddetçe bir şey değişmez bu ülkede. Ataerkilliğin mağduru kadınlar olduğu halde bu sistemin böyle devam etmesine sebep olanlardan bir kısmı da bu sistemi kutsayan ve mağduriyetinin farkında dahi olmayan kadınlar. Umarım değişir.20 YorumlaAsıl dediğim dedik gibilerinden eş olmaz öyle elini masaya vurmalı falan tipler neler yapıyor görüyoruz. Eşine yardım eden, düşünceli, anlayışlı erkeklerden her zaman tercih edilendir bu kılıbıklık değil düşünceli olmaktır
25 Yorumla- +1 yıl
Böyle söylüyorsun ama hayatına giren insanlar da öyledir kesin 😂
- +1 yıl
Genel de kadınlar şikayet ettiği şeyleri sever
- +1 yıl
Genelde dedim bende zaten
+1 yılEşine sözünü geçiren, baskın karakterli olan her erkeği mahalle kabadayısı şiddet yanlısı manyak zannetmeyin ya bir...
Sanki kadın söz dinleyince erkeğe kendini ezdirmiş oluyor da... Milletteki mantığa bak...
Kadının parmağında oynayan erkekten de ne kadar eş olur bilmem...20 YorumlaDenge önemli. Benim dediğim olacak tarzında bir ilişki ister kadın olsun ister erkek zaten bir noktada sonlanacaktır.
20 Yorumla
+1 yılHer zaman değil. Kadının parmağında oynatması gibi bişey çok çirkin aynı şey erkek içinde geçerli. Kılıbıklık güzel değil bence
28 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olmalı sence?
- +1 yıl
İki taraf da görüşlerine saygı göstermeli ama ben normaldede otoriter baskın biriyim evliliğimde iplerin benim elimde olması beni sıkar.
- +1 yıl
Otoriter insanlar genelde elinde olmasını ister ama yanılıyor muyum?
- +1 yıl
Evet kendimi bildiğim içni benden otoriter olmasını istiyorum çünkü dengesiz oluyorum bazen doğru kararlar veremiyorum bu noktada benim yerime karar vermesi daha sağlıklı.
- +1 yıl
Anladım oda iyiymiş
- +1 yıl
🤷♂️Herkes değişik yapcak bişey yok
- +1 yıl
Bulursun umarım öyle birini
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılŞöyle bir gerçekte var ki, o masayı vurduğun elini alırlar müsabip bir yerine monte ederler. Fazla yükselmemek gerek... Erkek dediğin kadınının sözünü dinlemeli, yardımcı olmalı. Ağalık, paşalık eskide kaldı. Hanzolar lütfen eşlerinize/sevgililerinize yardım edin. Sizin hizmetçiniz yok! Herşeyi ayağınıza beklemeyin. O koca g. tünüzü kaldırıp biraz iş yapın!
10 Yorumla
+1 yılKilibiklikla eşinin sözünü dinleyen bence farkli her eşinin sözünü dinleyen kılıbık mı? Ama soyle karşımdaki insan hayir diyebilmeli herseye evet diyen insanlardan hoşlanmıyorum kendi sınırları olmalı . Ne maço ne kılıbık.
20 Yorumla
+1 yılkılıbık değil kalbi ılık erkek derler ona.. hem kalbî ılık hemde net olmali
12 Yorumla- +1 yıl
Hem öyle hem öyle zor değil mi o
- +1 yıl
net olursa ayni anda zor olmaz..
Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Herkes iki tarafta birbirine kulak vermeli saygı duymali erkek değin masaya vurmamali ancak kılık veya hanimci olmamalı mesela Çocuklar Duymasın da Selami karakteri gibi olmamalı kadın dominat ise kocasını parmağında oynatir hani nerde eşitlik 😂
10 Yorumla
+1 yılYani her dediğine de tamam diyorsa bence bir sorun vardır 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Tamam 🤪😂
- +1 yıl
🤦🏻♀️😅
+1 yılKılıbık erkek neden eş olması pislik herifler hoşunuza mı gidiyo. İsterseniz zorla ayak yıkattran biri eş olsun nasl?
42 Yorumla- +1 yıl
Aklımı okudunuz
- +1 yıl
@CoffeeBrownn ☺️
+1 yılHer iki taraf için de her durumda baskıcı olan olmak doğru değil. Yerine göre ağır basan taraf olabiliyor elbet ama çoğunlukla ortak kararlar alınması taraftarıyım.
20 Yorumla
+1 yılEşit olunmalı. Tabi ki erkek ağırlığı olmalı ama kıro diye edilen tabirde değil. Ortak kararlar alabiliriz evde ama dışarıda onun beni küçük düşürmeden baskın olmasını isterim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi tek tarafın yönetmesi bir süre sonra diğer tarafı etkisiz hale getirir kimse böyle bir ilişki içinde olmak istemez iki tarafında sınırlarını bilmesi gerekir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Masaya vurmaya gerek yok anlayışlı olmak gerek ama bu kılıbıklık seviyesinde herşeyi onaylayan sorgulamayan bir eş se bence böyle kişilerden eş olmaz, anca köle olur.
20 Yorumla
+1 yılElini masaya vuran erkekten hoşlanmam haz etmem de ayrıca kılıbık erkek yoktur eşine değer veren erkek vardır
30 YorumlaHanimina saygi duyan ona yardim eden anlayisli erkeklere kilibik dediginiz surece 0-1 geriplanda kalacaksiniz.
Evet evlenileceek erkek tipidir onlar.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki zaten olmaz yani önce masaya sonra sana vuracak anlarsın ya 😉 hani sonra da ona yemek yapacaksın böyle olur bu işler erkek dediğin dominant olacak kadınsa atı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kilibik diyerek hemen yermeye baslamayalim. 2. Ci planda kalan kadin ya da erkek Kilibik degildir.. Tam tersine uuyumludur ve zordur böyle insanlari bulmak.. Hele bu devirde..
10 Yorumla
+1 yılDiğer erkekleri bilmem de benim erkeğim kılıbık olmamalı yeri geldiğinde ciddi ve kararlı olmalı o konuyla ilgili, karşımda her söylediğimi onaylayan birisi olmamalı
22 Yorumla- +1 yıl
Var mı öyle biri hayatında
- +1 yıl
Hayır yok
+1 yılValla erkek eşinin sözünü dinlemeli, kim akıllıysa onun sözü dinlenmeli.
30 YorumlaEşinin fikirlerine saygı duyup ona danışan erkek her daim sevilmeye layıktır.
33 Yorumla- +1 yıl
Kadın kocasının sözünü dinlese bir yemek hazırlasa falan hemen "kendini ezdirme."
Erkek söz konusu olunca "kadın ne isterse yerine getirmeli.".. - +1 yıl
@Arkandayken_ Zırlama ya git işine doğru söylüyor kız
+1 yılOlur, kılıbılıklık değil de uysal erkekler, ben de tanıyorum, ne kadar masum, iyi niyet ne güzel, kıymet bilene
10 Yorumla
+1 yılkılıbıkmıyım? bana sahiden istesem dahi yapışmaz ancak evlilik monarşik düzende sağlıkla yürümez ayrıca kadın sözü dinlemeyen erkek bence ahmaktır..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan nasıl baktığın dir. Aşık olan insan ikisinide umurswmaz ancak gerçekten sevmeyen inssnalr bu ayrımı yapar
10 Yorumla
+1 yılOna kılıbık demeyelim de eşine saygı duyuyor diyelim bence güzel bir şey. Ama tabi tek taraflı olmaması gerek
10 YorumlaElini masaya vurup sn nasıl istersen öyle olsun karıcım demeli bir erkek Sdjsdjsdjsdjsdj
20 YorumlaEşinin sözünü dinleyen değilde ortak kararlar alan bir erkek olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik = hayat arkadaşlığı
O onun eksikliğini düzeltir o onun. İlla robot gibi belli bir tiplemi evlenmek lazım?180, yakışıklı, zengin herkes bunlarla evlense tadı tuzu kalmaz.20 Yorumla
+1 yılGerektiğinde sert 🤪 gerektiğinde ise mantıklı olup karşı tarafı dinlemeli yani ortası olmalı
32 Yorumla- +1 yıl
Öylesini bulmak kolay mı?
- +1 yıl
Kolay değil tabi kolay olmaması da normal sonuçta ömrünü onla geçireceğin için dogru bir seçim yapmalisin. Zaten karşına gelecek kisinin doğru kişi oldugunu anlarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılkılıbık sevende var sevmeyen de onlardan da es olur
10 Yorumla
+1 yılKılıbık seven kişiye eş olur da fazla kılıbık olmasın sevmem ben 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar ne istediğini kendileri de bilmiyorlar açıkçası. Çünkü çoğu bencil. İşlerine gelmediği şeylerde kılıbık isterler. İşlerine geldiği şeylerde maço isterler. Dengesizler bir de.
10 Yorumla
+1 yıltabi elimi masaya vururum ben ne dersem o son söz benimdir karı sözü dinlenir mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Bu sorunun klasik bir cevabı var. Hem şöyle olsun böyle...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKategorize etmesek sonuçta her insan bir değil. Her eşinin sözunü dinleyen ve fikirlerine değer veren kişi kılıbık degildir ve artık şu sozcükte kalksa artık.
15 Yorumla- +1 yıl
Kadın parmağında oynatmak istiyor erkeği sonra...
Cevap sahibi+1 yıl@Arkandayken_ oynattirmasın kendini. Özgür iradesi yok mu
- +1 yıl
Kadınlar neden bir kadının kocasının sözünü dinlemesine tepkili?
Ne zaman bayram olsa erkeğin ailesine gitmeyi herkes dert olarak görüyor soru soruyorlar.
Yok kadın kocasının elini öpmeli mi, yok erkeğin ailesine önce gidilmeli mi...
Kadın, kocası için bir şey yapsa hemen kendini ezdirme demeye getiriyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Arkandayken_ zihniyet meselesi bu. Herkes bir degil öyle olanlarda var. Zamanla değisir boyle seyler dert edilmeye deymez
- +1 yıl
@Arkandayken_ Ağla
+1 yılMasaya yumruğunu vuran eş oluyorsa kılıbık eşte olur ama en güzeli her zaman ortasıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kılıbık erkek tabiri yanlıştır.
Eşine yardımcı olan erkek vardır👍🏻10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKılıbık erkek diye birsey yoktur anlayışlı erkek diye birsey vardır kendinden güçsüz kisiye sert olmak kolaydır. Güçünüzü birde güclü birine deneyin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim sevgilim öyle kılıbık hiç bi sorun olmadı serseri erkekleri sevmem ben memmnunum sevgilimden
20 Yorumla
+1 yılPısırık herşeye tamam diyen bir duruşu olmayan erkekten eş olmaz
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın ki. Erkek dediğin höt zöt kaba olmak demek değil ki Ayrıca kılıbıklık olarak bakmıyorum ben ona eşini seven kırmak istemeyen yardımcı olmak isteyen diye bakıyorum. 🤷♂️
20 Yorumla
+1 yılEşinin sözünü dinlemek normal ve karşılıklı olması gereken bir şey. Ya da ev işi vs bölüşmek erkeği kılıbık yapmaz, iyi bir eş yapar
00 Yorumla
+1 yılÖff bıktık artık bu klişelerden. Hep bu elini kolunu masaya vuranlar zaten kadınlarımızı öldürüyor. Şu zihniyetten bi çıkın artık ya
30 Yorumla
+1 yılKılıbık bir adam boğardı beni biraz aksiyon olmalı
26 Yorumla- +1 yıl
Sert olcak yani?
- +1 yıl
Hayır nerede ne yapacağını bilmeli
- +1 yıl
Yok mu öyle biri hayatında
- +1 yıl
Var tamda istediğim gibi
- +1 yıl
Ne mutlu sana
- +1 yıl
Evet şanslıyım
+1 yılSiz ne istedigini biliyor musunuz? :)
https://images. app. goo. gl/yDYyZUD8QQLjjhGh800 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok hassas bir durum. Her iki durum için de dikkatli ve ölçülü olmak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılElini masaya vuran "adamları" Adam yerine koymuyoruz. Adam dediğin Beyfendi olcak eşine kibar olcak.
30 Yorumla
+1 yılEş olur neden olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
İtici gelmez mi
+1 yılBal gibi de olur. Iki insan karsilikli birbirinden hoslaniyorsa, seviyorlarsa bize laf mi duser. Allah mutluluk versin deriz.
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi neden olmasın?
15 Yorumla- +1 yıl
İyi mi kötü mü olur ama?
- +1 yıl
Kadın biraz baskın karakterde ise süper olur. Ama pisiriksa iyi olmaz.
- +1 yıl
Baskın kadın da az ama bizim ülkede
- +1 yıl
Öyle tabi. Türk kadını alışmış erkek ne derse yapmaya ne yazık ki.
- +1 yıl
Aynen öyle
Elini masaya vurma kısmını hiç görmemiş gibi yapıyorum çünkü hiçbir ilişkide olmaması gerektiğini düşünüyorum. Diğer yandan her şeyi sorgusuz kabul etmemeli kendi fikirlerini de söyleyebilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeri geldiğinde kılıbık olmasında sıkıntı yok benim için ama yeri geldiğinde her zmn kılıbık iyi olmaz birazcık ağırbaşlı erkek olması lazım ön planda ağırbaşlılık yer alıyo bende
10 Yorumla
+1 yılEşinin sözünü dinleyen erkek değil de her ikisi ortaklaşa karar verse daha iyi olmaz mı 😃
10 YorumlaNe alaka erkek dedğin kılıbık olacak onlar daha düşünceli oluyor 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026