Selam arkadaşlar polis olmak istiyorum fakat çoğu kişi polislerle evlenmeyi istemiyor siz ne düşünüyosunuz bu konuda polis bir bayanla/bayla evlenmeyi ister miydiniz istemezseniz neden?
Cevabın nedir?
+1 yılpolislik mesleğine saygım sonsuz lakin polis bir bayanla evlilik asla istemem.. nedenine gelince; polislik öyle dıştan görüldüğü gibi sabah git akşam gel bir meslek değildir. bunun binbir türlü zorluğu var. ben eşimi olayların içine atamam, ben eşimi gece nöbetlerine yollayamam, ben eşime başkasından emir aldıramam, ben eşim gece dışarda görev başındayken yatıp rahat rahat uyuyamam, kısacası ben eşime kıyamam. bunun birde çoluk çocuk olduktan sonraki boyutu var onuda gelin siz düşünün.. o sebepten ötürü polis polisle asker askerle evlense bence harika olur. saygılarımla :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevme beni güzel kız, polisim hasret kokarım
Villa yalı bilmem, ben koğuşta yatarım
Elini verme güzel kız, silah gibi tutarım
Ben şarkı türkü bilmem, yürüyüş kararı yaşarım
Gece gelme güzel kız, parola işaret sorarım
Sen güneşle doğarsın, ben şafakla kalkarım
İstanbul Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulundan Selamlar :):)26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sende aramıza katılırsın :) "POLİS" olmak şereftir.
Cevap sahibi+1 yılKimse bilmesin kim olduğumu :)
Cevap sahibi+1 yılGizli istihbarat canım söyleyemem :):)
HAYIR. pizzasını geç getirdi diye kurye çocuğun ayağına sıkan polis bozuntusunu unuttunuz mu? bu tür haberleri okumak beni hayattan soğutuyor. polis dediğin doğruluk timsalidir, mesleğini egosu için kullanmaz, güven vericidir. öyle olmayanlar da allah'ından bulsun.
01 Yorumla
+1 yılbir polis kadını ancak bir polis adam anlar zaten erkek poliste kendini anlayabilecek baska bırını bulmazkı ancak kendını anlayabılecek bir polis bayanla evlenirler :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
52Cevap
gezmecesi dolanmacası olan bir meslekteysen aynı meslek grubundan biriyle evlenirsin büyük ihtimal, hem halinden derdinden anlar hem birbirinize ayak uydurabilirsiniz
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. ne alakası var, insanları mesleklerine göre değerlendirmek çok yanlış
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Allah hepsinin yolunu açik etsin. Ama ben ne evlenirim ne sohbet ederim selam Allahindir anca onu veririm.
12 Yorumla
+1 yıl6 yıldır meslekteyim, kimle ciddi düşünsek yaa öf pöf şark yaptın mı diyolar. yani ben evde kaldım gnçler :D hani tipsizde bir adam da değilim ama demekki meslek engeli var :D
15 Yorumla- +1 yıl
aklın varsa git hukuk filan oku başka mesleğe yonel :D
- +1 yıl
iyi kardeşim olda 2-3 yıl çalış sonra görüşelim o zaman :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şahsen evlenmek isterim. Can güvenlikleri yok ama benim mesleğimde de can güvenliği yok o yüzden biraz korkuyla da geçecek olsa hayatımız yine de isterim.
20 Yorumla
+1 yılya polis mi? şaka mısın ya= gerçi ben mi= yok ya şakasın eşim polis öyle mi?= hadi oldu diyelim kur bir hayal eee. param yok o mu yapacak düğünü. hadi düpünü yaptı o mu çalışacak ben işsiz gezeceği hadi iş buldum o polis ben 4 üniversite bitirmişş işçi amele. Allah belasın versin ki ben olamadım o poisi sebebi de gözlük . ne piç ülkedeyimya gözlüksüz polisyok sanki.
00 Yorumlaoff hiç uğraşamam valla polis olcak o kadar suçlu hırlı hırsız ooo oooo gece mesaileri olcak nöbetleri olcak hiç gerek yok canım valla umursamam bile banane , gitsin kendi gibi bir polisle evlensin ;)
erkek polis kolay bulur ama
polis kız zor normal bir erkek bulur , o hayattaaki bir kadınla kimse yaşamak istemez sabahı yok gündüzü yok napcam ben öyle kadını ,00 Yorumla
+1 yılMesleklerinin zorluğu ve psikolojik yorgunluğundan dolayı ben evlenmek istemezdim. İlk tanıştığımda polis ise uzak dururdum.
Fakat 2-3 yıllık beraberliğimiz vardır, seviyodurum ondan sonra polis olur yapacak bir şey yok ona ama olmasınıda istemem tabi.
Çok zor bir meslek, tüm polislerin allah yardımcısı olsun.01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yıl#Polis değilde subay olabilirdi akıllı biraz sertler zaten birazda güzel olsa tadından yenmez
22 Yorumla- +1 yıl
#Bu ülkede ajanlık olsa çok güzel olurdu :D
#Şimdi Rus ajanlara bitiyorum her özelliği ve güzelliği seçip koymuşlar :D
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Polis eş istemem..
Kendini üstün görür, afrası tafrası çekilmez.. Ayrıca tartıştığımız zaman mesleğini bana karşı kullanabilir.. Valla hiç uğraşamam.. Sessiz sakin aile kızı arıyorum.. Huzur istiyorum..02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılhah evet haklısn basta cok ısteklıler ama meslegımız duyunca bı durksıyorlarr:)) nedenını cozemdım daa:))
16 Yorumla- +1 yıl
ya oraısı tmmda heryerın herseyın her meslıgın zorlukları var... ben ısteyrk gırıdm psımnda deılmvala meslegımı sevmeecek bı kadınla degıl evlenmek aynı masada oturmam bıle... benım evlenecegım kadın en az benım kadar yureklı benım kadr fedakar olcak..
- +1 yıl
oda yanlıs polıs bır kadınla evlenmem ben:)) baan kadınsı gelmıyor hıcc:)))
- +1 yıl
yok ısyerınde onlardan cok var ama hıc bırısnı kadın gıbı goremıorm nedenını cozmedım belkıde emslegımız erkeksı yapıor onlarıı bılmıorm ama ıstemıorm buyuk konusmayım genede :==)
Kesinlikle hayır
Hep eve çok stresli gelecek kesin :/12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılPolisle evlenmeyi cook istermm. Bende polis olucam ama artık bilmiyorm nolucak :)
16 Yorumla- +1 yıl
Aslnda cok zor olur, problemler cıkabilir. Belki birbirimizi bile zor görürüz :) polis eşi olnca mecburen ya ev hanımı olucaksın ya da 8-5 mesain olucak..
- +1 yıl
Bende öyle 8/5 mesai bana göre diil :)
- +1 yıl
doublexx ücüncüye ne düser biliyosun, seviyeler düsmeden defolmanı öneririm
asker ya da polis farketmez benim için insan olması yeterli keşke bulsam öyle nerde
20 Yorumla
+1 yılyok yaa pek istemem onlar kaslı kaslı olurlar böyle
10 YorumlaAman yaklaşılmaz bile heleki askerler iyive balatayı sıyırıyor polislerinde psikolojisi normal değil :)) ne kadar ezik var polis
20 Yorumla
+1 yıltabi seversem niye olmasın polislik mülakatlarına katılmayı istemişimdir polis olmayı da ama zor diye deneyemedim bir pişmanlık daha
10 Yorumla
+1 yılPolisle evlenirsin, hem uyum problemi de olmaz.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. elbette ki çok isterim.
THE END...22 Yorumlaadaletten hoşlanmam bana huzur vermez istemem kalsın.. adaletsiz biriyi adalet sıkar :D:D
02 YorumlaBu polistir jandarmadır bunların geneli yakışıklı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılpolis olcak eşimin ilk kelepçeyi bana takmasını istemezdim :)
10 Yorumla
+1 yılBen nöbetçi o nöbetçi olmaz...
14 Yorumla- +1 yıl
Asker ile polis güzel uyum sağlar ama ben evimde bana hizmet etmeyi seven kadın istiyorum. Nöbette olan değil.
- +1 yıl
Benim eşim hizmetçi değil, olamaz da. Benim eşim kraliçe olacak. Ama kral bu dünyada sadece karısının hizmetinde mutlu olan biri olduğu için kraliçesine asla hizmetçi gözüyle bakamaz. O benim canımı vereceğim kadın, neden hizmetçi olsun ki?
Ama onun benimle ilgilenmesi harika bir duygu ve öyle kadına ben seve seve hizmetçi olurum.
evlenmezdim hiç sevmem polisleri iktidar yalakaları.
02 Yorumla
+1 yılben istemezdim :D faaliyetlerimi öğrenmesi hiçde hoş olmaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
boşver twitter sokağı falan filan işte yaaa geçmiş defterleri açmayak
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkezde bir polisi küçümseme, alay etme. Ama başınız sıkıştığında da polis diye bağırmayı biliyorsunuz
30 YorumlaBu zamanın polisi ile olmaz.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenirim:) sıkınti yok:) benim meslegime yakinda sıkinti olmaz:)
20 YorumlaKbakma guzel insan biz ulkece polis fobi icindeyiz o yuzden kaideye almayiz polisleri
00 Yorumlavalla sosyal hayatın 0 olur polis olursan
11 YorumlaIstemezdim , onu mu düşünce hayatım boyunca
12 Yorumla
+1 yılseversem evlenirim :)
10 Yorumla
+1 yılözel harekatçıysa gözü kapalı alırım:)
20 YorumlaPolis bir bay çok havalı oluyor bence. Harika
30 Yorumlaasla istemezdim :(
11 Yorumla
+1 yılçevik kuvvet polis kadn :D üstüne tanımam :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Arkadaşlık bile yapmak istemem polisle.
02 Yorumla
+1 yılbu konu sanıldığından daha derin hacı..
04 Yorumla- +1 yıl
yani bu evleneceğin kişinin mesleğinede bağlı.. oda polis olursa olmaz.. yada.. neyse ben karışmıyorum ya :D
- +1 yıl
ya sen bana söylesene tam olarak neyi merak ediyorsun.. olmak mı istiyorsun yoksa kazandın falan mı.. kim dedi sana kimse istemiyor diye.. ya da sevgilin var mı ne iş yapar.. bunları söylemek zorunda değilsin.. söylemek istemezsen şunu söyleyim. polis polisle olmaz.. çünkü ek görev olur nöbet olur vardiya olur.. erkek nöbetten gelir kadın göreve gider kadın gelir erkek gider denk gelmesi zordur.. hele çocuk olursa ohooo kadın nasıl bakacak çocuğa.. bide erkek polis olmadan söyleyim.. kadın polis ve erkeklerle çalışıyor.. kocan bunu kabul eder mi kıskanmaz mı.. kıskanmam diyen yalan söyler :) sorun çıkarır.. sana ek görev yazarlar anlamak istemez nerde kaldın falan başlar çünkü teşkilatın içini bilmez.. bekar mısın? o zman kız için polislik şahane.. sevgilin mi oldu evlendin mi. işte o zaman... neyse :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama evlilik zor olur.
10 Yorumla Anlaştıktan sonra neden olmasın? Tabiki olur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. No problem. Tabi ki kısmette varsa evlenirim.
20 Yorumlasevdiğim hatunun mesleğine takılmam
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim tabi tertemiz meslek
11 Yorumla
+1 yılOlur, aslında sevdiysem sıkıntı değil.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. olabilir. o benle evlenmek istedikten sonra.. :)
16 Yorumlayok istemem :D
28 YorumlaPolis olmasaydi iyidide
10 Yorumla
+1 yılyohu sen ol da ben alırım senıııı
12 Yorumla- +1 yıl
gizli kullanıcısın konusuruk nerelısın sen bakım :D
polis biriyle evlenirsem işini bıraktırırım :D
00 Yorumlaistemem..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSırf polis fantezisi için evlenilebilir falan :D
10 Yorumla
+1 yılHayir istemem
Nedenleri bana kalsin00 Yorumlaben polısım şu an yunus gorevını yapıyorum :P
05 Yorumla
+1 yılflört etmek isterdim aslında
00 Yorumlaolabilir
20 Yorumlanayırrrr istemem.
00 Yorumlaolabilee xp
10 YorumlaHer gun sikersem neden olmasin
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. olabilir
20 YorumlaHıncımdan isterim