Aşk İlişkileri Zenginim ama bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı sorun bende mi? MrmrrcN Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Allah için cevap verin Güncellemeler+1 yıl Şaka lan Zengin değildim ve sevgilim oldu Zenginim ama bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı sorun bende mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
youwotd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bos yapiyorlar knk bakma yorumlardaki kizlara burada herkez kalp sevgi vicdan yalan hepsi kimse parasiza gitmez sende bulursun birini buyuk ihtimal asosyalsin bi ortam yap cikar karsina biri 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ali Ağaoğlu buna güldü: 0 0 Yorumla
istanbul95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zenginlikle ne alakasi var? Anca seni kullanip parani yiyen bir sevgilin olur bu sekil ve böylesini de kimse istemez 1 0 Yorumla
devrikmuhalif Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 90% +1 yıl Yeni telefon alırsan eskisini bana hediye eder misinSürekli şarjda duran bir telefonla idare ediyorum 0 0 Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İnsanın yapısıda çok önemli. Sevmedigim bir huyun falan olursa katlanamam mesela. 1 0 Yorumla
Icantbe Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Allah için cevap veriyorum. Allah yardımcın olsun taktığın şeye bak. 0 0 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, kızlar sadece tipe bakar paranın bu devirde aşırı önemi yok. Estetik olmanı tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Para kalbe etken değilmiş Demekki 1 0 Yorumla
HotMannn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu kafayla olmaması normal :d 1 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Sen zenginsin ama dilin fakir demek ki :d 0 0 Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bos yapiyorlar knk bakma yorumlardaki kizlara burada herkez kalp sevgi vicdan yalan hepsi kimse parasiza gitmez sende bulursun birini buyuk ihtimal asosyalsin bi ortam yap cikar karsina biri
Ali Ağaoğlu buna güldü:
Zenginlikle ne alakasi var? Anca seni kullanip parani yiyen bir sevgilin olur bu sekil ve böylesini de kimse istemez
Yeni telefon alırsan eskisini bana hediye eder misin
Sürekli şarjda duran bir telefonla idare ediyorum
İnsanın yapısıda çok önemli. Sevmedigim bir huyun falan olursa katlanamam mesela.
Allah için cevap veriyorum. Allah yardımcın olsun taktığın şeye bak.
Selam, kızlar sadece tipe bakar paranın bu devirde aşırı önemi yok. Estetik olmanı tavsiye ederim.
Para kalbe etken değilmiş Demekki
Bu kafayla olmaması normal :d
Demek ki tipsizsin tipte önemli
Sen zenginsin ama dilin fakir demek ki :d
Olur elbet taktığın şeye bak
böyle bir görüşte oldugun için sorun sende
Para değil sadece
Evet