Aşk İlişkileri İnsanlara karşı soğuk mesafeli fazla gülmeyen ve sert tipli erkekler hakkında ne düşünüyor sunuz? gizemlii893 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnsanlara karşı soğuk mesafeli fazla gülmeyen ve sert tipli erkekler hakkında ne düşünüyor sunuz? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Güncellemeler+1 yıl ... İnsanlara karşı soğuk mesafeli fazla gülmeyen ve sert tipli erkekler hakkında ne düşünüyor sunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sarıcivciiivvv Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Soğuk olmak iyi değil ama mesafeli olması güzel herkesle samimi olmamalı bencede. Sert tipli olması da iyidir 1 6 Yorumla gizemlii893 +1 yıl sert tiplimi seviyorsun :) Yorumla sarıcivciiivvv +1 yıl Sert tipli insanlar daha çok ilgimi çeker ama konuşması anlaşması naif biri olması lazım Yorumla gizemlii893 +1 yıl soğuk birisi seni hiç takmıyor kafasına ne eserse onu yapıyo bide iri 1.80 boyunda 90 kilo vardır ;) Yorumla sarıcivciiivvv +1 yıl Ohoo karakter böyle olduktan sonra tipi hiç umrumda olmaz, muhattap olmam daha. Benim söylediğim dışardan sert ağır abi gibi olan ama sana karşı kedi gibi masum , kiyamayan bi o kadar da birlikte eglenebildigin birisi Yorumla gizemlii893 +1 yıl o zaman benim bahsettiğim kişi baya sevimsiz çekilmez biri Yorumla sarıcivciiivvv +1 yıl Bilemiyorum seni üzüyor ise birlikte olmanın anlamı yok derim, tipi için Yorumla
lady-bird Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl belli olmuyo içlerinden ne çıkacağı o yüzden gerek yok kalsın 2 2 Yorumla gizemlii893 +1 yıl psikopatlıktan mı bahsediyorsun? Yorumla lady-bird +1 yıl yok duygularını belli etmeyen insana luzum yok psikopat ta çıkabilir tabi o ayrı konu Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Beni söylemişsin galiba kimseye yüz vermem açıkçası.. 0 2 Yorumla gizemlii893 +1 yıl kızlarla aran nasıl? Yorumla obirrocky0 +1 yıl Ne kızı kızlarla uğraşmam. Yorumla
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Öyle insandan hayır gelmez tam tersi olanda da. Kısacası erkeklerin hiçbirinden hayır gelmez karşm 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Aldatmayan erkeklere benziyor. 0 0 Yorumla
iissttaannbuuuuul Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl aziyorum 0 2 Yorumla gizemlii893 +1 yıl valla? Yorumla iissttaannbuuuuul +1 yıl valla. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soğuk olmak iyi değil ama mesafeli olması güzel herkesle samimi olmamalı bencede. Sert tipli olması da iyidir
sert tiplimi seviyorsun :)
Sert tipli insanlar daha çok ilgimi çeker ama konuşması anlaşması naif biri olması lazım
soğuk birisi seni hiç takmıyor kafasına ne eserse onu yapıyo bide iri 1.80 boyunda 90 kilo vardır ;)
Ohoo karakter böyle olduktan sonra tipi hiç umrumda olmaz, muhattap olmam daha. Benim söylediğim dışardan sert ağır abi gibi olan ama sana karşı kedi gibi masum , kiyamayan bi o kadar da birlikte eglenebildigin birisi
o zaman benim bahsettiğim kişi baya sevimsiz çekilmez biri
Bilemiyorum seni üzüyor ise birlikte olmanın anlamı yok derim, tipi için
belli olmuyo içlerinden ne çıkacağı o yüzden gerek yok kalsın
psikopatlıktan mı bahsediyorsun?
yok duygularını belli etmeyen insana luzum yok psikopat ta çıkabilir tabi o ayrı konu
Beni söylemişsin galiba kimseye yüz vermem açıkçası..
kızlarla aran nasıl?
Ne kızı kızlarla uğraşmam.
Öyle insandan hayır gelmez tam tersi olanda da. Kısacası erkeklerin hiçbirinden hayır gelmez karşm
Aldatmayan erkeklere benziyor.
aziyorum
valla?
valla.