Kızlar siz bu tür erkekleri nasıl buluyorsunuz? Erkekler siz bu tür erkekleri kıskanıyor musunuz? 

sert yüz hatlari olan erkekler 1-0 öndedir. ustune birde maçoysa 2-0 ondedir. ama hem sahiplenir , hem aşkini saklamaz hem sert göruntülü birde maçoysa zafer onundr...
aynen abla
Katılıyorum sana sevdiğinin tiren sesi.
neobilgidotcom2.files.wordpress.com/.../...-14.jpg
cok komiksin hee
😂😂😂😂😂
@gamzeleylimnur 😉 ariza dolu
aynen abla ya soru soruyorlar cevaplynca da böyle dalga geçiyrlar 😂😂
@gamzeleylimnur sanki maço erkeğin sozluk karsiligini hic bilmiyor gibi... Maco erkek koruyan kollayan sahip cikan , yeri geldiginde sevgisini guzel bir dille belli eden demektir. bunlar takmislar maco erkek, döver saniyorlar sadece. Psikopat beyin fakirleri kadina el kaldirir.. ögrenmeliler. 😚😚😚
@sevdiğininprensesi haklısın abla ama anlamıyrlar işte ancak burunlarının dikine gidiyrlar 😂😂😂
zaten modeller falan hep bu tip erkeklerden çıkar. Kemikli cene yapisi, belirgin elmacik kemikleri olan erkekler bayagi iyi yerlerde modeller
ben de öyleyim. başvursam mı acaba :) ?
Bu mu sert yüz hatları ben de Clint Eastwood gibilerden bahsediyorsun zannetmistim bunlar bebek Yüzlü lan kiskanmiyorum
Benimkide sert gülünce sanki sırıtıyormuşum gibi oluyo :)
Cevap
4Cevap
Erkek fitrat gereği ciddi olmalı az gulumsemelisi makbuldur ciddi olcam derken krolugun da dibine vurmamali tabi
En sevdiklerim. Normalde sakalı çok yakıştırırım erkeklere ama sert yüz hatlı olanlar sakalsız oldu ku çok iyi oluyo
Bakıyorum da benim beyefendinin sert yüz hatlarıyla uzaktan yakından alakası yok :D
Ama çekici duruyorlar ya, kişiden kişiye değişir
Ha sert ha yumusak.. Ne fark eder? Insan insandir.. Insanin içine bakmali..
Sert yüz hatlarını bilmem de Adem elması bir erkeğe en çok yakışan şey!
Yüzü sert olabilir yeterki karakteri düzgün olsun, anlayışlı iyi bir insan olsun
özellikle çene hatları aşırı güzel duruyor mesela ian somerhalder
bunlar sert hatlı mı şimdi
kıskançlık bende yok :))
tatlı ve çekici gelir
Sert yüz hatlarına sahip olduklarını düşünüyorum
Kizlar demek istedi arkadas.
Benden bahsediyorsun
çekici
Daha çekiciler
Karizmatik ve çekici
egoist gibi geliyor
Mükemmel👍