Kısa süredir beraberiz ama bribrimizle o kadar yakınız ki sanki eskiden hayatımızın bı anını beraber geçirmişiz gibi yakınlık var , beni hep mutlu ediyor ben ne desem yapıyor , ama arada tabiki dirty talk oluyor ve bende şey diyorum " evet güzel şeyler fakat herşeyin zamanı var özür dilerim " o da şey dedi " ben beklerim nasıl olsa bı yere gitmeye hiç niyetim yok " dedi. Benimle evlilik hakkında da konsuuyor ilk günden beri , beni görmek ve tanımak için bile ilk olarak kökeninden bile çekindi.
Sizce bu erkekler böyle dediğinde güvenmeli mı?
Sizce bu erkekler böyle dediğinde güvenmeli mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence biraz daha bekle ve gene dirty talk falan yaparsanız gene aynı şeyi de ona daha erken falan de bir süre sonra zaten onun seni bekleyip beklemediği öğrenilmiş olur ve eğer amacı buysa (dirty talk'ta anlattıkları) zaten at gitsin ama ona hazır değilim, istemiyorum gibi şeyler dediğinde anlayışla karşılıyorsa o zaman bir şey olmaz
Evet diyorum işte çok erken o da sorun değil beklerim diyor ve hiçbir kötü bı geri dönüş almıyorum. Aynı konuşmamıza devam ediyoruz yine , öyle sadece bu amaca sahip bı adam değil ,, kesinlikle.
Bende ilk defa böyle iyi hissediyorum ve ilk defa böyle konuşuyorum.
O zaman biraz daha bekle zaten kötü bir amacı yok dedin zaten biraz zaman geçsin birbirinizi de daha çok tanırsınız o zaman her şey sana kalmış ;)
Tabii ki ama zaten tek amacı o olsaydı biz zaten uzaktayım şu an bribrimizden , mutlaka birakir giderdi.
Kesin gidecektir da yol yapıyordur
Neden gitsin? Öyle yalancı bı adamda değil , sözünün eri gibi birşey ,, yani aile yapısı da bay bı sert zaten.
Gitmeyecek olan insan gitmem demez anladın mı insanlar yapacakları şeyleri yapmayacakmış gibi gözükür
Hayır ama ben sürekli duymak isterim dedim herşeyi ,
Katılıyorum sana yalan da olsa duymak güzel oluyor
Yahu neden yalan olsun , benim için o kadar çok değişti ki bu kadar kısa sürede ,, beni aile yakınlarından bile saklamiyor , kuzenleri falan full oyun oynuyoruz , orada bile aşkım/gülüm demeler😅😅
Rahmetli dedem hep derdi ki mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile bir dilek tut bari benim için sadece huzur dile
eğıtüırütü
😅😅 deden güzel soylemis , benim horoz iyi ama😅😅
töbest fkdkdj horoz mu gllghldgj gagalıyomu 😂😂
Evet , o benim kümesimdeki horoz 😅😅.
İşte benim horoz diyor , beklerim😅😅
Aptaldır
Kim aptal? Ben mi o mu?
Öyle diyen her kimse
Ben demiyorum o diyor , beklerim diye..
İyi de neden aptal ki? Güzel değil mi bunu demesi?