Aşk İlişkileri Cevap vermeyerek beni sogutuyosun dedigin biri cevap vermezse sogur musun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu ne trip mi sogurmu? Güncellemeler+1 yıl Heyy Cevap vermeyerek beni sogutuyosun dedigin biri cevap vermezse sogur musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Cevap vermeyen biriyle ısrarla muhatap olacak kadar yüzsüz değilim 1 0 Yorumla
Edish Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Çok cool bir kişilik olduğumdan dolayı ben zaten hep soğuğum 0 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Cevap vermemek onu ciddiye almama göstergesidir. Soğuma olması normal biraz ilgi ve üzerine düşersen üstesinden gelirsin 1 0 Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cevap vermiyorsa bir daha ne yazarım ne de ararım 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Derim hem ttip atiyon hemde sen cvp vermiyon derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cevap vermeyen biriyle ısrarla muhatap olacak kadar yüzsüz değilim
Çok cool bir kişilik olduğumdan dolayı ben zaten hep soğuğum
Cevap vermemek onu ciddiye almama göstergesidir. Soğuma olması normal biraz ilgi ve üzerine düşersen üstesinden gelirsin
Ben sogurm. karsimda sessiz kalan insandan nefret ederim
Cevap vermiyorsa bir daha ne yazarım ne de ararım
Derim hem ttip atiyon hemde sen cvp vermiyon derim
Soğurum soğudum da.
Evet
Kesinlikle soğurum