Eşim yabancı gibi hissediyorum yani ona karşı hislerim yok nasıl ona aşık olabilirim?

1 yıldır evliyiz evlenmeden önce çok kafamı karıştırdılar ailem de dahil sürekli şöyle iyi böyle iyi dediler arkadaşlarım da öyle sonra evlendik ama ona karşı isteğim pek yok yani seviyorum ama eşim ya da sevgilim gibi değil iyi biri olduğu için seviyorum sorunsuz bir evliliğimiz var şimdilik cinselliği mast yerine yaşıyorum
Gerçekten dedikleri kadar iyi biri yani ben çalışmıyordum yeni iş buldum ama evlendigimizden beri ev işlerini yapar arada sen yorgunsun ben yemeği yaparım der yani ben evde boş boş otururken bile reglken filan ağrım oluyor diye dışardan yemek söyleriz ya da kendi yapar bebek gibi de bakiyor ama yani hissettiklerinde sıkıntı var sadece onunla evli olmak harika aslında çok iyi ev arkadaşı ama eş olarak pek içime sinmiyor sanırım başkası da yok onu daha farklıdır sevmek aşık olmak istiyorum ona ama olmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Onun en sevdiği yemekleri ve tatlıyı yapıp güzel bir yemek düşünüyorum mum ışığında güzel bir film de seçerim yani aşık olmasam bile o bu mutluluğu hakediyor yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize
Eşim yabancı gibi hissediyorum yani ona karşı hislerim yok nasıl ona aşık olabilirim?