Yol gösterir misiniz acil :( ?

Gördüğüm andan beri içimden çıkmayan biri var. 9 ay oldu hala hislerim azalmadı. Ve duygularım zamanla daha fazla gelişmeye başladı. İçime sığmıyor bile artık. Karakteri beni çok etkiledi. O kadar erkek gördüm hiç böyle olmamıştım. Ve daha önce hiç sevgilim veya sevdiğim olmamıştı. Bir anda neden içime böyle bir aşk düştü anlayamıyorum. Kaybedeceğim diye çok korkuyorum. Ama o beni tanımıyor ve hiç görmedi. Sürekli uzaktan izliyorum. Yaptıklarını gözlemliyorum ve olumsuz yanını gördüğüm an bile içimdeki his gram azalmıyor. Benim gibi Allah yolunda, temiz kalpli biri. İyice bi stalkladıkça karakterini tam öğrendim. Mizah yapmış olsa hemen anlardım ama karakterinin ne kadar güzel olduğunu gerçekten gördüm. Benim gibi kaderindeki kişiyi bekliyor. Hatta bekleye bekleye hiçbir şeye inancı bile kalmamış bunu farkettim. Sizce ne yapmalıyım? İnstagramdan istek atayım mı? Beni bi görsün mü? Biri diyor 'Bu işte bi iş var bence, ya o da seni gördüğü an senden elektrik alacak ya da bu hislerin sadece imtihandan ibaret' diyorlar. Sizce? Bir de şüphelendiğim şey kendim gibi biri olması. Kendim gibi birine karşı içime böyle bi his neden düştü biraz şüpheleniyorum acaba kısmetim o mu diye düşünüyorum ve içimdeki his de beni bu düşünceye sürüklüyor.
Yol gösterir misiniz acil :( ?