Bu gece yatarken konuştuk uyku tutmadı uyandım ben soruyim dedim uyurken , bana seni çok seviyorum dedi bende seni dedim sonra ama bitanem sen bana karşı hiç Altan almıyorsun ben sana bir laf söylesem karşılığında, yüz laf söylüyorsun bir kadın erkeğine bu kadar sivri olmaz arada Altan alır görmezden gelir ben sinirliyim beni yumuşatmak yerine beni iyice alevlendirecek cümleler kuruyorsun her kadın gibi sende kocana Altan alabilirsin bazen cevap verme olmaz mı dedi ben kimseye Altan almam dridm peki dedi öptü uyudu ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence haklı. Çok üstüne gitmeyin adamın. İlişkilerde herkes fedakârlık yapmalı. Siz de tesir geldiği zaman alttan almayı bilmelisiniz. Yoksa sonu siz içinde kötü olabilir. Bunun için çaba göstermelisiniz bence. 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bana bir şey sesimi cevabını alır
En İyi Cevaplar
Alttan almak zayıflık, eziklik, kendin vazgeçmek falan değildir. Niye bu kadar zor geliyor ki bu? Sadece sen değil, bazı zamanlarda o da seni alttan almalı. Ancak erkekler doğası gereği fevridir biraz. Suyuna gitmek hayat kurtarır. Daha çok saygı duyar sana, daha çok sever. Gerektiğinde lafını şöyle. Amma üslup çok önemli. Lafını çakarsın amma güzel üslupla. Onun da kalbi kırılmaz. Yoksa dediğim dedik davranırsan o ilişki yürümez
10 Yorumla
Bir lafa 10 laf söz söylüyorsan bence senin eşine karşı tahammülün yok. Adam sana evde gerginlik olmasın sıkıntı olmasın diye birşeyleri alttan almanı rica etmiş fakat sen yapıcı olmak yerine bencilce cevap vermişsin. Ayrıca kadın erkeği alttan alır diye bir kural yoktur biri sinirliyken diğeri sakinleştirir bu hep böyledir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alttan almayın ama eşinizin dediği gibi bir söze yüz sözle de karşılık vermeyin ki kavga daha da alevlenmesin, diyorum naçizane, haddimi aştıysam özür dilerim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yeri geldiğinde ikinizin yapmaktan gocunmayacağı bir şey olmalı bu. Alttan almak anlayış göstermektir kimi zaman. Onun da beklentisi bu olabilir. Zaten bunu çok kibar bir şekilde dile getirmiş. Elinden geleni yapmanı, senin de ondan bir dileğin varsa bunun onunla paylaşmanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılWow wow wow. Kendisi kim ki böyle konuşuyor acaba. Sen ondan aşağıda değilsin asla hiçbir zamanda olmayacaksın. Erkeğini alttan alırmış! Hayırdır neden? Sen susma asla. Seni ezmesine izin verme. Birey olduğunu daha anlayamamış onu bir anlasın. Sen onun sinirini yatıştırmak zorunda değilsin böyle bir sorumluluğun yok. Sevdiğin insan için uğraşırsın her anında yanında olursun ama bu adam seni kendinden aşağıda gördüğü için öyle davranma sen. Saçma yorumları da dinleme sakın. Güçlü bir kadın olduğuna ve bunu halledebileceğine inanıyorum. Bir kere pes edersen arkası gelir unutma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seninle cok yapici bur iletişim kurmuş bu seni gercekten sevdiği üzmek istemediği ve önemsediğini gösterir en azindan bunun icin elimden geleni yaparım ama sende bazan beni hoşgör diyebilirdin sende bazan alttan alan ol diyebilirdin...
14 Yorumla- +1 yıl
Yapıcı iletişim mi adjkfhadj ben bağırayım sen sus demiş fkjkşaffk şaka gibi
- +1 yıl
@mariposaverde soruda bağırmak geçiyormu istersen dikkatli oku sonra yorum yap.
Soran+1 yılEvet onun dmeek istediği o
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tatlım bak O sjnirliyken sus,, o sakinken sen hatırlat tavrını belli et ,, inan pişman olmazsin, bu şekilde haklıyken haksız olursun,,, sabırlı davran o an sus , sonra acısını çıkar aklını kullan biraz dediğim şekilde yap bak nasıl oluyor
20 Yorumla
+1 yılBaktın kocan sinirleniyor, bağırıp çağırıyor. Tamam şu an ikimiz de gergin ve sinirliyiz. Sakinleşince konuşalım de. Eşin de sen de ayrı odalarda uzanın, konuşacaklarınızo düşünün empati yaparak. Ben de çok sinirliyim eşini biraz anlıyorum aslında karşındakini ne kadar seversem seveyim bağırıp çağırıyorum. Ha bi de tatlı yap kız. Valla iyi geliyor sinirlere açın bi komedi filmi değmesin kimse keyfinize
00 Yorumla
+1 yılAllah allah niye o bir şey dediğinde cevap vermeyecekmişsin, cevap istemiyorsan konuşma o zaman de. Bu nasıl bir bastırma çabası, tatlı dile bakma sen
20 Yorumla
+1 yılYalnız bu ciddi bir sorun , bir taraf alttan alırken bir taraf ortalığı yumuşatmak zorunda. Yani biraz görmezden duymazdan gelmeniz doğru olur
10 YorumlaEvlilikte en temel prensip biriniz ateş iken diğeriniz su olmanızdır... yangına körükle giderseniz gözünüzü mahkeme kapısında alırsınız...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Yani bi tık haklı gibi bazen altan almayı bilmeliyiz biz kadınlar olarakta
41 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmeden önce seni tanımıyor muydu, şimdi nedir bu şikayet
20 Yorumla
+1 yılHakli çok çene yapan kadin bir süre sonra yorar ruhunu dinlendirecek kadın ister adam biraz alttan almaya çalış derim
26 Yorumla
Soran+1 yılÇene yapmıyorum ben. O bana kızınca bende ona kızıylrum çata çat
- +1 yıl
sana kızdığında en azından konuyu kapatmaya çalış bu bile daha iyi olacaktır karşılık vermenden
Soran+1 yılKızmasın konu kapanır
- +1 yıl
Sürekli onun alttan almasını bekleme karşılıklı olsun
Soran+1 yılO diyorki ben bağırayım karım sussun
- +1 yıl
Çok taviz verme ama hep de fevri olma senin kurman gereken bir denge
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bu kadar seven birine biraz beğenmiş gibi davranabilirsin. Ben sevgilime öyle yapıyorum.
Dünyada biraz yaşayacağız ve yaşadığımız zamanları da huzurlu yaşayalım.
Tabi aranızda ne problem var bilmiyorum ama bence kocan sana kibar davranıyorsa sen de ona kibar davranmalısın.00 Yorumla
+1 yılKocana alttan almiyacaksan niye evlisin. Boşansana. Fedakarlık yapmayan sevmiyor demektir. Sevmiyorsan ayrıl. Ne erkek ne kadın bulunmaz hint keneviri değildir. biri ben alttan almam bana da kimse ters cevap verenez hep ben hep ben diyemez. ikinizde alttan almaz dik giderseniz sonunuz felaket.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. alttan sende oda almasi lazm saygi onemli tersleyerek biyere varamazsinz
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olarak alttan almazsanız bir gün Big Bang yaşarsınız ve işler kötüye gider Katya.
10 YorumlaBenim annem tam eşinin istediği tip sessiz sakin suskun. Ben annemin tam tersiyim
10 Yorumla
+1 yılAlttan almalısın sinirlendirmek yerine kocacım diyerek yumuşatabilirsin😂😂
10 Yorumla
+1 yılEvet erkekler dik başlı duran alttan almayan kadınları uyumsuz buluyorlar
10 Yorumla
+1 yılBirbirinize ters cevap vermeyin birisi alttan almak zorunda dövüşmen guzum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. birikim baslamis birgun patlar. ozaman donusu olmaz benden demesi. padisah kizi olsan cekmez birikimler patladiktan sonra
112 Yorumla
Soran+1 yılÇben onu çekiyorum
Soran+1 yılO diyor ki ben bağırayım karım bana sussun
Soran+1 yılOldu o zaman ben de ona bari bende bağırayımana karşılık vermesin
Soran+1 yılSen önce bir kadına hakaret etmeden konuşmayı öğren geri zennkalı defol git sorundan
Soran+1 yılSeni var ya buradan Madara ederim defol git hayatında yemediğin lafları yersin annenin bacının yüzüne bakamaz
- +1 yıl
Neden adam bağırınca susmak zorunda peki açıklayabilir misin?
- +1 yıl
@mariposaverde iyi oku yorumumu. bugun o bagirir sen susarsin yarin sen bagirirsin o susar. evlilik boyle yurur. sinirli olan taraf gergin olan taraf zaten karsi susunca bir iki saat surmeden ozur de diler. ama adam demiski ben gerginken bana karsilik verme demis bende sus dedim. adam bundan cok rahatsiz demekki. bildigini yapsin bu kadin ben bise demiyorum akil almaya gelmis ona buna saldiriyor. Allah esine yardim etsin
+1 yılAlttan almak ile kaybedilecek birsey yoktur. Hele evlilik soz konusu oldugunda. Bizde bir soz vardir. Turkceye cevirirsem, "Iyi niyetli biri cirkin lafi bile anlayisla karsilar. Kotu niyetli olan ise guzel sozden de kusur arar" anlaminda. Turkce anadilim olmadigi icin de affedersiniz bu arada, tam ceviremedim galiba.:-D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O sana hep pozitif yaklaşmış bak ters konuşmuşsun yine seni kırmamış öpmüş tamam demiş bence sende bir adım ona git daha sabırlı ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman sen ya da o alttan anlamlı tek taraf olmaz haklı hakkını haksız da heksiz olduğunu bilmeli
00 Yorumla Bu işler söylemekle düzelseydi, boşanmalar olmazdı
Herkesin edindiği bir huy var , kişi kendini ıslah etmedikçe bu huylar düzelmez, ister kadın ister erkek olsun20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar güzel birşey açık açık konuşması rahatsiz olduğunu bildirmesi bence sende dinlemelisiniz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ım bir erkek benimle böyle konuşursa direkt yumuşarım sen nasıl sert yapmışsın xjxj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıladam haklı atese surekli benzin dokersen bir sure sonra ates evi evliliği yakar
00 Yorumla
+1 yılSen böyle yapmaya devam edersen ilerde evliliğinde her iki tarafta saygı kalmayacak kendini dizginle biraz..
00 Yorumlaİlişkide her iki tarafın da zaman zaman alttan alması gerekir. Bunu başaramayacaksan neden evlendin
00 Yorumla
+1 yılAğır ol, hanım ol.. bağırmadan yönetmeyi öğren.. tartışmadan istediğini yaptır.
30 YorumlaEvet bu ilişkiler arasında dikkat edelimesi gereken hoşgörü ve anlayış bazen her insanda olduğu gibi ruh hali bozuk olabilir morali iyi olmayabilir iki tarafta birbirine bu anlayışla karşılarsa daha mutlu bir evlilik olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Kadın gurur yapmaz gece zurnasini çal öpüp kokla bak kocan senin için köle olur
00 YorumlaArada alttan al bak nasıl bağlı kalır eğer çok tepki verirsen sonuç ağır olabilir her zaman değil ama arada al bak ne güzel tatlı dille konuşmuş seninle
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı dille konuşmuş pişman ol sende Allah değilsin alttan Al. Eşin seni sen onu alttan almak zorundasın. Sonra bi bakmışsın aldatılmışsın ta ta tataaaa süprizzz daha tatlı dilli sevecen birine gitmiş tamam olur aşkım diyen birine
00 Yorumla
+1 yılEski flörtüme benziyorsun. Enişte sabırlı adam sanırım, ben yol vermiştim.
310 Yorumla
Soran+1 yıl😹
- +1 yıl
Gülme en sevmediğim insan tipisin
Soran+1 yılSiz erkekler diyosunuz ki biz karşımıza bağıralım o bize ses çıkar masın
- +1 yıl
Alakası bile yok, boşuna karalamaya çalışma.
Bunun erkeği kadını yok, alttan almayı bileceksin eşine/sevgiline karşı kim olursan ol. Bir gün elinden kayıp gittiğinde keşkelerle yaşamaya başlarsın.
Soran+1 yılEşim öyle diyor ama o bana bağırdın da sürekli susmamı istiyor ama ben bana bağırması yerini uyarmasını istiyorum
- +1 yıl
Konu neden bağırmaya kadar gidiyor peki? İnat ettiğinden ya da kendini sürekli haklı gördüğünden dolayı olabilir mi?
Soran+1 yılAslında onun da bu huyları var O zaman ben de mi bağırmalıyum hem mesela bir şeyi unutuyoruz söyleniyor konuşuyo ben de bu kadar uzatacak bir şey yok abartma diyorum olabilir diyorum sonra bana bağırıyor ben de ona bağırıyorum sonra bana yine bağırıyor sonra ben yine bağırıyorum insan gibi uyarmak gelir hep bağırıyor ben buna sinir oluyorum
- +1 yıl
Oturup aranızdaki sorunları çözün, dediğim gibi insanlar ağaç değil bir bakmışsın gitmiş.
Geç kalmayın birbirinize.
Soran+1 yılHer gün sorun yaşamıyoruz zaten ya arada bir yaşıyoruz O yüzden Allah'a şüküemutlu bir aileyiz arada bir her ailedeki gibi sorunlar var
- +1 yıl
Sen niye bağırılan insana suç buluyorsun peki. Bu neden oradaymış kısa giymeseymiş kadar abuk bir soru. İyi ki o kız senden kurtulmuş. Allah sana kolaylık ve biraz da anlayış, cinsiyet eşitliği versin
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hep sen alttan alma ara sırada o sussun.
10 Yorumlaen nefret ettıgım kadın tıpı bas tekmeyı boşa gitsin ömur boyu tatava huzur yok bagırıs cagırıs bitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin? Hiç bir kadına tekme bas diye hitap edemezsin ayı oğlu ayı eğitimsiz işşsiz
+1 yılKocasını pışpışlayıp KS ye girdi kimseyi alttan almayan kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
+1 yılSenin her konu da sessiz olmanı istiyor. Sen bunu kabul edecek misin.
Anlatmak istersen dinlerim.02 Yorumla- +1 yıl
Her konuda dememiş ki , ben sinirliyken beni daha sinirlendirecek şeyler söylüyorsun biraz alttan al demiş. Ne var bunda , sende yangına körükle gitme 😂
+1 yılAlttan al ilişki bu oyuncak değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBen almam abi o bana alucak
- +1 yıl
Ula ne diyisin
Altan alsin gotursun sizi
10 Yorumla
+1 yılEeee birşey yapmana ne gerek var?
10 Yorumlaben öpücük veriyorum adamın siniri gidiyor :)
00 Yorumla
+1 yılDoğru demiş adam tut dilini biraz ne kaybedersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçeneniz biraz dursa evliliğiniz uzun olacak
00 Yorumla Kadın biraz kibar olmalı düşmanı gibi olmamalı
00 Yorumla
+1 yılO, kimse degil, herhangi biri de dgl😉
10 Yorumla
+1 yılAsil erkek alttan almali
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkocanın senin hakkındaki tavsiyesine uy lütfen..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın alttan almalı diye bir şey yok
00 YorumlaLaz mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
+1 yılAlttan almayı bilmek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılO bana alsın
- +1 yıl
O da alsın sen de al
+1 yılSende onu öp uyu be işin var burda
10 Yorumla
+1 yılBence bazen sen geri baş yarar var
00 Yorumla
+1 yılBişey yapma
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı her zamn böyle Olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz kaba saba sin galiba. Zarari sana olur.
00 YorumlaKocana yazık
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı