Kocam benmle ortamlara girmekten cekindigini söyledi?

Görücü usulü evlendik 2 defa görüşme yaptık ben sonra istemedim. Sonra 1 bcuuk yıl sonra yine haber yolladı yine görüştüm ve bu sefer kabul ettim 4 yıldır evliyiz.. 2 evladımız var. Esim son zamanlarda sesimin çok yüksek çıktığını onu azarladigimi gibi şeyler söylemeye başladı oturduğumuz yer eskiden beri komşularının oldgu yer kayimvalidemle hemen karşı binamda oturuyor. Yani ben kültürsüz biri değilim pisirik biri değilim. Kendi ailesinden bile ben hisediyroum çekiniyor benmnyuzume bakmıyor ablalalri geldiğinde doğru düzgün benle muhabbet kurmuyor bambaşka bir adama dönüşüyor. Dün srtik onunla konsutum. Ben ne yaptım da sen benden utaniyosunbe diye. Düşünmeden konudmalarim varmış yani herkesin kendi fikirleri var. Evlneirken ben yine boyleydim. Kendi fikirlerimi yeri gelir soylerim sen benim arkamda dağ gibi duran kocam olacaksın dedim. Ben seni herseyinlenkabul ediyorum sen niye bunu yapamiyosun dedim. Yani bir erkek eşinden ne bekler ortamda seninle bibyerr gitmek istemiyorum işte toplumda bulunmak istemiyorum bu yüzden gibi şeyler söyledi ona bı saygısızlık yapmam. Ama alttada kalmam

Kocam benmle ortamlara girmekten cekindigini söyledi?