Aşık Olmak Hayatınızda Neleri Değiştirir ya da Değiştiriyor Size Göre Aşk nedir Aşık Olduğunuz Kişi için neleri Yaparsınız?

Aşık Olmak Hayatınızda Neleri Değiştirir ya da Değiştiriyor Size Göre Aşk Nedir Aşık Olduğunuz Kişi için neleri Yaparsınız Göze Alırsınız Bana Soracak Olursanız aşık Olmak Beni gerçekten bambaşka birisi haline dönüştürüyor kendimi taniyamıyorum sevdiğimin üzerine o kadar çok düşüyorum o kadar çok Düşünüyorum ki acaba o nasıldır o iyimidir o her zaman yeter ki mutlu olsun o hiç üzülmesin diyorum Aşk bana Göre Sevdiğini Ne Olursa Olsun Ömrünün Sonuna Kadar hiç Bırakmadan Sevmek Ondan Vazgeçmemek gözünün sevdiğinden başkasını görmemesi onun hep her daim Mutluluğunu düşünmek onun üzülmesine dayanamamak Onun mutluluğu için elinden geleni yapmak demektir aşk aşık olmak gerçekten çok güzel bir duygu insanı Gerçekten bambaşka Birisi haline getiriyor sevdiğini görünce gözlerine parlıyor gözün ondan başkasına bakmak istemiyor insan kalbin hızlı atıyor heyecanlanıyor için kıpır kıpır Oluyor Mutluluktan tam anlamıyla hayatının Mutluluğunu yaşatıyor aşk insana ama sevdiğin yanında ise seni kabul etti ise yoksa sevdiğin uzakta ise ve seni kabul etmiyor istemiyorsa işte bu çok kötü bu aşk olmaktan çıkıyor acıya üzüntüye dönüşüyor buda çok kötü bir şey gerçekten aşk acısıni yaşayan bilir yaşayamayan bilemez anlayamaz yaşamayanlar ben çok istiyorum benim de sevdiğim yanımda olsun ona doya doya sarilabileyim oda bana sarılsin Gerçekten Çok Güzel Bir şey bu 😊 evet görüşleri Alalım
Aşık Olmak Hayatınızda Neleri Değiştirir  ya da  Değiştiriyor Size Göre Aşk nedir Aşık Olduğunuz Kişi için neleri Yaparsınız?
Aşık Olmak Hayatınızda Neleri Değiştirir  ya da  Değiştiriyor Size Göre Aşk nedir Aşık Olduğunuz Kişi için neleri Yaparsınız?
Aşık Olmak Hayatınızda Neleri Değiştirir ya da Değiştiriyor Size Göre Aşk nedir Aşık Olduğunuz Kişi için neleri Yaparsınız?