Ben görsellerdeki blogger gibiyim tesettürüm tam asla demiyorum ve bu konu başlığı da buna kapalı lütfen eleştirilerinizi kendinize saklayın.
Süslenmesini seven biriyim ve kan kırmızısı ojeler de çok hoşuma gidiyor, şimdiye kadar hep french tırnak yaptırıyordum renkli hiç yaptırmıyordum.
Nişanlım da beni öyle hiç görmediği için şimdi sürsem çok tuhaf karşılar mı? Rujsuz da dışarı çıkan biri değilim mesela ama kırmızı sürmem hep nude tonlar kıllanırım. Yani beni o şekilde hiç bilmiyor ama bende değişiklik istiyorum açıkçası biraz... karakter olarak ağır biriyim yanlış anlaşılmasın beni hanım hanımlık bildiği için soruyorum 😅 sadece giyim kuşana karşı çok ilgim var bunu o da biliyor. Erkeklerin tavsiyesine ihtiyacım var :) ben 22 o ise 30 yaşında bu arada.
Başı kapalı birinin kırmızı oje sürmesini nasıl karşılarsınız nişanlınız olsa ne düşünürsünüz?
Ben böylelerini görünce küfür ediyorum icimden hiç tesettüre yakışan şeyler değil bunlar suslencektin o zaman niye kapandın
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesettürlü olduğumu nerede iddia ediyorum? 😊 Bende senin beynindekileri görünce içimden küfür ediyorum. Dindarlığınızı kendinize saklayın. Başkasını eleştirince daha iyi olmuyorsunuz. Ben kapılılıktan kaybederim sende dilinden, daha iyi bir müslüman mı oluyorsun sen şimdi?
Sürebilir sin benim tırnaklarım protez ve kırmızı ojeli kimseyi ilgilendirmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sadece şunu merak ediyorum. Başını kimin için kapattın? Eğer Allah için ise önemli olan nişanlının değil Allah'ın düşüncesi olması gerekmiyor mu?
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kısmı Allah ile benim aramda değil mi sence? 😊 hesap verecek olan kişi de benim sonuçta. Ben sadece görsel olarak nasıl algılanır onu merak ediyorum. Çok mu or***u izlenimi verilir baya kan kırmızısı ondan sordum. Başka bir sebebi yok. Bloggerim bende bu arada nişanlım da beni bu şekilde biliyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok değil ama az or.. olmak mı istiyorsun? Şaka gibisiniz gerçekten. Bu salgınlar hiç boşuna değil.
Soran
+1 yıl
Az or... izlenimi nasıl oluyormuş? Olmak istiyorsun derken, kırmızı Oje süren or... mu oluyor? Cidden kendince dindarlık taslayıp üstüne bir de başkaları kınamalarınız yok mu. Hesap verecek olan benim, hesap soracak da biri var. Sen kimsin? Benim merak ettiğim o izlenim mi verilir direk diye.. az veya çok’u değil. Karakter olarak da aşırı ağır birisiyim bu arada. Nişanlım da beni biliyor. Neyi ne niyet ile yaptığımı da. Ayrıca ben tesettürlü olduğumu da hiç iddia etmiyorum :) düzgün okursan belki anlarsın.
Cevap sahibi
+1 yıl
Yazdığın şeyi aynen alıntılıyorum. "Çok mu or***u izlenimi verilir baya kan kırmızısı ondan sordum."
Sen önce kendi yazdığını oku ve yorumla istersen.
Soran
+1 yıl
Yazdıklarımın devamını da oku istersen tatlım. “Ben sadece görsel olarak nasıl algılanır onu merak ettim” devamında ise, senin gibi anlamayanlar için farklı dilde konuştum. Benim bağlantısını kurduğum olay bir kapalı olarak sürsem o izlenimi verir miyim diye. Yoksa açıklarda gayet beğeniyorum ve o izlenim verilmiyor. Ama kapalı olunca farklı oluyor.
Soran
+1 yıl
Tek yapabildiğiniz başka insanları eleştirmek 😊 Hayatında mutluluklar diliyorum, umarım bir gün kendinle barışık olursun ve başkalarıyla uğraşmayı bırakırsın canım benim 🥰
Haklısın tabiki bu konuda. Ama doğruyu söylemek gerekirse o benim bu konuda biraz daha rahat davrandığımı zaten biliyor öyle olmasam başımı arkadan da yapmam. Haklıyım veya doğruyum zaten asla demiyorum. Ama o da beni bu şekilde beğendi ve kabullendi sonuçta. Sadece göze batıcak derecede kırmızı oje ve ruj sürmüyordum ona da yelteniyorum emin değilim hala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben böylelerini görünce küfür ediyorum icimden hiç tesettüre yakışan şeyler değil bunlar suslencektin o zaman niye kapandın
Tesettürlü olduğumu nerede iddia ediyorum? 😊
Bende senin beynindekileri görünce içimden küfür ediyorum. Dindarlığınızı kendinize saklayın. Başkasını eleştirince daha iyi olmuyorsunuz. Ben kapılılıktan kaybederim sende dilinden, daha iyi bir müslüman mı oluyorsun sen şimdi?
Sürebilir sin benim tırnaklarım protez ve kırmızı ojeli kimseyi ilgilendirmez
Ben sadece şunu merak ediyorum. Başını kimin için kapattın? Eğer Allah için ise önemli olan nişanlının değil Allah'ın düşüncesi olması gerekmiyor mu?
O kısmı Allah ile benim aramda değil mi sence? 😊 hesap verecek olan kişi de benim sonuçta.
Ben sadece görsel olarak nasıl algılanır onu merak ediyorum. Çok mu or***u izlenimi verilir baya kan kırmızısı ondan sordum. Başka bir sebebi yok. Bloggerim bende bu arada nişanlım da beni bu şekilde biliyor.
Çok değil ama az or.. olmak mı istiyorsun?
Şaka gibisiniz gerçekten. Bu salgınlar hiç boşuna değil.
Az or... izlenimi nasıl oluyormuş?
Olmak istiyorsun derken, kırmızı Oje süren or... mu oluyor? Cidden kendince dindarlık taslayıp üstüne bir de başkaları kınamalarınız yok mu. Hesap verecek olan benim, hesap soracak da biri var. Sen kimsin?
Benim merak ettiğim o izlenim mi verilir direk diye.. az veya çok’u değil. Karakter olarak da aşırı ağır birisiyim bu arada. Nişanlım da beni biliyor. Neyi ne niyet ile yaptığımı da. Ayrıca ben tesettürlü olduğumu da hiç iddia etmiyorum :) düzgün okursan belki anlarsın.
Yazdığın şeyi aynen alıntılıyorum. "Çok mu or***u izlenimi verilir baya kan kırmızısı ondan sordum."
Sen önce kendi yazdığını oku ve yorumla istersen.
Yazdıklarımın devamını da oku istersen tatlım. “Ben sadece görsel olarak nasıl algılanır onu merak ettim” devamında ise, senin gibi anlamayanlar için farklı dilde konuştum. Benim bağlantısını kurduğum olay bir kapalı olarak sürsem o izlenimi verir miyim diye. Yoksa açıklarda gayet beğeniyorum ve o izlenim verilmiyor. Ama kapalı olunca farklı oluyor.
Tek yapabildiğiniz başka insanları eleştirmek 😊
Hayatında mutluluklar diliyorum, umarım bir gün kendinle barışık olursun ve başkalarıyla uğraşmayı bırakırsın canım benim 🥰
Dene ve gör bence çok güzel olursun
Doğru değil bi kapalı için
hiç sewmem
Sebep
başı açıkta da oje bana daima itici gelir
Ama bende aksine bakımsız durduğu için diğer türlü sürmek istiyorum..
kapalı mısın
Görseldeki gibi kapalıyım. Doğruyum demiyorum asla
boy kaç
narin minyon musun
Boy ne alaka? 😅 1.67
soruydu
ama sofır tırnak
we sıfır makyaj en harika
Evet zayıfım baya ama minyon olarak kısa boy diyorsanız hayır
zayıf kadının iki özelliği olmalı
ufak memeler we sadelik
çelişkili
Hangi konuda?
yani dini gereği örtünüyor dikkat çekmemek adına ama kırmızı oje sürüp dikkat çekiyor saçma şahsen ben bir şey demem ama çelişkili bi durum
Haklısın tabiki bu konuda. Ama doğruyu söylemek gerekirse o benim bu konuda biraz daha rahat davrandığımı zaten biliyor öyle olmasam başımı arkadan da yapmam. Haklıyım veya doğruyum zaten asla demiyorum. Ama o da beni bu şekilde beğendi ve kabullendi sonuçta. Sadece göze batıcak derecede kırmızı oje ve ruj sürmüyordum ona da yelteniyorum emin değilim hala
sen bilirsin senin hayatın
Gayet güzel 👍