Başı kapalı birinin kırmızı oje sürmesini nasıl karşılarsınız nişanlınız olsa ne düşünürsünüz?

Ben görsellerdeki blogger gibiyim tesettürüm tam asla demiyorum ve bu konu başlığı da buna kapalı lütfen eleştirilerinizi kendinize saklayın.

Süslenmesini seven biriyim ve kan kırmızısı ojeler de çok hoşuma gidiyor, şimdiye kadar hep french tırnak yaptırıyordum renkli hiç yaptırmıyordum.

Nişanlım da beni öyle hiç görmediği için şimdi sürsem çok tuhaf karşılar mı? Rujsuz da dışarı çıkan biri değilim mesela ama kırmızı sürmem hep nude tonlar kıllanırım. Yani beni o şekilde hiç bilmiyor ama bende değişiklik istiyorum açıkçası biraz... karakter olarak ağır biriyim yanlış anlaşılmasın beni hanım hanımlık bildiği için soruyorum 😅 sadece giyim kuşana karşı çok ilgim var bunu o da biliyor. Erkeklerin tavsiyesine ihtiyacım var :) ben 22 o ise 30 yaşında bu arada.
Başı kapalı birinin kırmızı oje sürmesini nasıl karşılarsınız nişanlınız olsa ne düşünürsünüz?