Rica üzerinedir 😄
Sevgilisinin parmaklarına oje süren erkeğe bakış açınız nedir? Nasıl karşılarsınız?🤢?
Rica üzerinedir 😄

Masaj neyse de 😏oje de yokum 😅
Oje sürmediğim için sürdürmem de lakin kendi tırnaklarına oje süren erkekler itici geliyor bana, yine kadına yakışıyor lakin erkeğin kadın gibi olması oldukça itici. Erkek sevgilisine oje sürebilir mi, beceremez yahu, tuhaf kaçar.
Menajerin olduğum için soru benden geldi ama neden miden bulandı senin? Bir kızın olsa ona sürersin mesela. Küçük parmaklar.
Sevgilim bana oje sürse çok mutlu olurum. Erkek yapmak istemese kazanmalı kaybetmeli bir şey oynamalıyız ki ceza olarak oje sürdürebileyim. İstemezse zorla böyle olur işte. Korkun bizden erkekler.
Antik kentin ilerde yokum menajer …. Eril enerjim izin vermiyor senle alakası yok :))
O zaman Tarkan gibi kızın olursa tütü giyersin? Ben de kaos çıkarıyorum. Bombayı ortaya koydum. Yandınız erkekler.
Prens kaçtı şu an.
Prens alfa kaçmaz djndj
Yok daha neler yaa, bu kadar olmasın artık.
Oh be akıllı bir yorum
Bazı değerlerin tadını kaçırmamak gerekiyor, kadınlar değerlidir ona itirazım yok, ama erkekler kadınlara memesi var diye taptığı sürece kadınlar bunu kullandığı sürece aşk diye bir şey yok.
Cevap
6Cevap
Yardımcı olabilir, ne var bunda
😅🤢
Kendi işini kendi halletsin
Bende sevgilime oje sürerdim tabi ki de.. gayet normal bir şey.
Kendi işimi kendim hallederim.. O benimle ilgilensin yeter.. 😅
Oje sürmeyi geçtim, kendim oje sürerken bile evde olsa problem yaşarız. Hayatta en sevmediği ve dayanamadığı koku oje kokusu resmen. Bana ojelerini ben evde yokken sür diye yalvarıyor.
Oje kullanmiyorum
Bunu da pek normal karsilamam
Bence tatlı ilgileniyor işte sevdigi ile ama onun bi saatte sürdügünü ben 5 dk da sürerim taşırır falan bide belki istemem ben kendim sürerim. O beni sevsin yeter 😄
Oje de sürdü pedikür de yaptı normal
yani çok geçerli değil : )
Hoş bir davranış. Kılıbıklık değil.
Eşim de sürüyordu sevgiliyken
Gitsin evde bulaşık yikaisn aq
😺😺
😡😡😡😡
karsima çiktin yine valla napm 😭👿👿👿
Gelsene yanıma az yaklas
yok yok sen dövçen beni ben yavaaaşşş yavaş gidiyiiiim yol göründüüü hihi 😊😊😊😊
Bdkendkdndkdndkdndkdbdkdbdkdbddkdbkdbdjdbd
😒😒.