Daha yeni 20 yaşıma girdim ve bu yaşıma kadar bir tane bile kız arkadaşım olmadı ve geçen ay bir tane kız arkadaşım oldu gayet iyi gidiyorduk ve annem hasta olduğu için onunla ilgilenmek zorundaydım sadece 5 gün refakatçi olarak onun yanına kalmaya gittim ve telefonumu da evde bıraktım annemle ilgilenmek için aniden çıktı tabi ki haberde veremedim bu yüzden benimle olan ilişkisini kesti hani seviyordun beni dedi açıklama yapmama bile izin vermeden bütün erkekler aynısınız bıktım dedi ve engelledi ve bende bunun üstüne 15 ayrı telefondan aradım mesaj attım hepsine engeli bastı ben onu çok seviyordum artık her gece uyurken onu düşünüyordum hala seviyorum ama yapabileceğim bir şey var mı bununla ilgili de hiçbir fikrim yok ve bu ilk ilişkim olduğu için kırgınlıklarım ve bundan şunları çıkardım bir kişiyi çok seversen çok değer verirsen çok üzülüyorsun ve bir şey daha var tabi ki de aşık olacağım tekrar başkalarına ama önce o kişinin bana aşık olması gerek aşık olmayı denedim başkalarına ama artık başkalarının bana aşık olmasını bekleyeceğim dünyada yedi buçuk milyondan fazla insan var elbet bir gün birisi de bana aşık olur ve ben de ona tüm sevgimi veririm ölene kadar mutlu ederim tabi ki de insan birden fazla kez aşık olabileceği insanı ruh eşini bulması o kadar çok zor ki tekrar tekrar aşık olunabilecek bir insan var mı bilmiyorum bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor...
- görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer