Dindar Ailede büyümek pekte bana sağlıklı gelmiyor bir Erkek muhafazakar kapalı Ailede büyüyerek çok şeye hasret kalıyor hep Çocuğun kafasına koyuyorlar Kızlarla Sevgili olmak haram yatağa girmek haram içki içme sigara içme ne bileyim dindar olmayan insanları dinsiz gör ev içinde bile haram günah şeylerine maruz kalabiliyor aynı şekilde Kadınlar içinde bu geçerli ya bilader bir insan 20 yaşına gelmiş Erkek bu yaşa kadar şey yaşamamış Sevgili edinmemiş Kız elini tutmamış ufak flört etmemiş tonlarca Erkek var kardeşim sonrada diyorlar neden tecavüz arttı neden taciz çoğaldı adam var 25 yaşında hiç bir şe yaşamamış iyice herşeye hasret kalmış böyle Erkeklerin nasıl olmasını bekliyorsunuz Orta doğu Müslüman çoğunluklu ülkede ya çocuk vardı bütün Ailesi kapalıydı Çocuk Açık Kız görünce tuhaf oluyordu çekiniyordu kelimeleri yutuyordu çünkü hep yanında kapalı bir kesim olmuş hep uzak tutulmuş hiç Açık Kızlarda konuşmamış hiç oturmamış onlarla işte bu yüzden şortlu Mini Etekli görünce Erkekler saldırıyor çünkü beyni yıkanıyor Erkeklerin Açık Kızlara karşı adapte olamıyorlar o yüzden saldırı var
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay her haltı aileden gizli yiyorsunuz zaten sanki fark var ulan burası Türkiye ne beklıyon ailen dindar olmasada 15 yaşında anne ben eve manitamı atcam diycen 😂
Ulan senin gibi kapalı kutular olmazsa onlar rahat bir şey şekilde hayatını yaşayacak belki iyi kültürlü Ailede büyüse Müslümanlar üremese eve bile atmaz gerek duymaz baskı sizde kısıtlama sizde herşey sizde sizde bile hasret kalınıyor azgınlaşıyorsunuz kısıtlı yaşaya yaşaya ne mal olduğunuz biliyorsunuz kuduruk bana masal anlatma
Ya senın gibi insanlara saygı duymayı bilmeyen biri olmaktansa böyle olmaktan mutluyum en azından saygı nedir biliyorum
Saygı nedir biliyorsun ama baskı nedir bilmiyorsun demi köle gibi yaşamaya devam et
Sen bu zihniyetle köle değilsin ben mi köleyim sorun yok benim müslüman olmayan arkadaşlarımda var ama şu var işte müslümanlıkla dindarlıkla alakalı değil zihniyet bunu kanıtladın zaten cesaretin olsa gizli soru soran olmazdın 🤗 sen istedini söyle benim zerre umrumd olmaz sen kendi değerini belirledin zaten bu saygısızlığınla
Sen beni sorgulayacak konumda değilsin yalnız sen köle olsaydın o başörtüyü takmazdın baskı ile zorla ile Müslüman başörtü takmaya mahkum birisin herkes annesin karnında Müslüman olmayı seçmiyor sana zorla dayatma ile sokuyorlar güzel kardeşim bak ben rahatım ben özgürüm dilediğim gibi yaşarım senin gibi bir inanç uğruna kendimi yakmaya gelmedim bu dünyaya
Aileden aileye değişiyor
Of ne çok saçmalamışsın
Saçmaladıysam baskıcı gerici Müslümanlarla yaşamaya devam et gençliğin hiç bir şey yapmadan çürüt kendini
Ay yine saçmaladın. Bir doktora görün hayatım iyi değilsin sen
Ben değil siz görünün bence pis hastalıklı Arap kültürü bulaşmış size hiç bir şeye tahammülünüz yok
Çok yazık mantıklı tek bir cümle kuramıyorsun doğuştan galiba
Yo ben gerçeklerin peşindeyim ben İnsanların haklarını savunana bir insanım haksızlığa uğraşmış bir ton çocuk var sonuna kadar konuşacağım susmayacağım
Konuş annem ağlama tamam
Ağlamıyorum gerçekleri tek tek yüzüne vuruyorum biraz insan çekinir kendinden
Kendimden ne diye çekineyim? Bir deliye göstereceğim en ılımlı tepki budur yani
Beynini al git burdan bu beyinle konuşma ihtiyacın da bile bulanmak istemiyorum yazık gelecekteki Çocuklarına
Senin sülalen bu denli donanımlı bir beyin daha görmüş müdür sanmam
Sen hangi Aileye mensup birisin merak ettim
Dini inançlarını yaşayan ve uygulayan bir ailenin kızıyım
Belli yobaz dar kafalı algıları düşük olduğu
Ay bana tw dan ögrendigin cümleleri sıralama ya aşırı sıkıcısın tüm tartışma şevkimi kırdın
Sen önce yazmayı öğren Allahın cahil kapalı köylüsü
Adam ol tepemize atarsa bir gecede şeriat getirip alırız kelleni
Ayrıca örtülü değilim
okumadim bile basliktan pok oldugu belli
Ne oldu koyun zoruna gitti köpekk gibi yolda azgınlık Kadınlara bakan abazan kılıklı sende hangi Ailede büyüdün belli
hadi ordan git lan genel evin tuvaletinde anenden gizli gizli yaziyon hala artislik yapiyon ben vatani icin canini vermis bir babanin oglu olarak buyudum ve su an babamin yolundayim sen annenin yolunu devam ettirwvek bir kadin bul evlen hadi s git
Koyun sürüsü Arap ülkesinden kaçtın mülteci misin bu nasıl yazma şekli Aynen kardeş aynen kapalıları da görüyoruz her yerde ona buna veride onlar da farkında Dinin ne kadar baskıcı kısıtlayıcı olduğunu senin gibi döller yüzünden Kadınlar yolda yürüyemiyor çağ dışı seni hala evlilik diyor çıldıracağım ulan bizim hayatımızı neden çürütmeye layık olarak bakıyorsunuz 3 çocuk getir sistem kölesi olmaya layık gören siz dar kafalı zihniyetler insanların hayatlarını karartıyorsunuz adam eve bakıyorlar adamı zorla evliliğe sürüklüyorsunuz Kadında satıyorsunuz siz evlilikte ne pislik insanlarsınız insan demeye utanır oldum zorunda mıyız evlenmeye evlilik ne geri zekallı seni
hay kahpenin dogurdugu sen once sana edilen kufuru anla got evladi
Ne güzel sövüyorsun sen öyle
@ateşsinova dimi
Evet tüm gerginligimi aldı
iyi o zaman kufur ederek yardimci oluyom