Kıskanmak çok manasız geliyor bana. Yahu benim sevgilim /eşim ya da ben onun sevgilisi /eşi. Bu işler irade, ahlak ve bağlılık gerektiren şeyler. Güveniniz varsa olay bitmiştir. Sonuçta O benim eşim /sevgilim / derttaşım. Ben onun sol yanı, sağ kolu, eşi, dostu, sırdaşı, candaşı, yoldaşı... Öyle değilseniz bir şey beklemeyin bu ilişkiden. Ha benim adam böyledir ve çok dikkat çekiyordur kıskanmak niye. Tutarım benim adamın kolundan çekerim yanıma kasıla kasıla yürürüm he he :Dd Allah böyle bir nimeti bana vermiş nazar etmeyin ulen..!
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet sinir oluyorum kızların yüzsüzlüğüne. Evli nişanlı çocuklu olması artık farketmiyo arsız olmuş millet. 1. sorun eğer bizimkinde sorun varsa yani kaypak kaypak ilişki kuruyorsa diğer kızlar zaten kıskanmam gerekmez direk ayrılırım. En sevmediğim şey. İkincisi kıskanıyorum tabiki sırf bu yüzden 1 kişiyi reddetmiştim lisede çok çapkın dı bayapıda uzun tekvandocu sarışın maviş bir çocuktu ama hiç uğraşamam deyip reddetmiştim. Çok ileri görüşlüyüm kafaya takardım kesin sınavlarım vardı birde iyi oldu iyi yaptım boşuna zaman kaybı eninde sonunda biterdi.
benden başkasına bakmayacağına inanmam gerekiyor, güven vermesi gerekiyor.. çizgisini biliyorsa, karşı cinsle soğuk ve mesafeli ise sıkıntı yaratmam.
kıskanırım ama sevgiden kaynaklanan bir kıskançlık olur sadece. huzursuzluk çıkmaz yani.. ama karşı cinsle samimi olur ve asılmalarına müsade ederse kıskankam, kıyamet kopar..
kısaca kendisi yüz vermiyorsa sorun etmem. beğendikleriyle kalırlar..
Her insan beğenilmek ister, ister de.. Bunun hayatıma dahil olan kişi olduğunu düşününce biraz gerilirim açıkçası. Buna mani de olamayız, insanların düşüncelerine, beyinlerinde neler döndüğünü de bilemeyiz. Beni dile gelmesi ve gözlerdeki mana ilgilendirir. Hoş hayatıma dahil olan kadın davranışlarıyla beni düş kırıklığına uğratmaz ve nerede nasıl davranacağını bilir de. Dile gelmesi, bir iltifat ortalığı ksrıştırabilir.
Açıkçası biri bana güven vermiyorsa ve bende güvene önem vermiyorsam zaten o ilişki umursamaz bir sekilde devam eder. Güvene önem veriyorsam seviyorsam ona yönelik birini hayatıma alırım o yuzden bir sorun olmaz. Karsimdaki kişinin gözü dışarıdaysa kendi kaybeder benim gibi birini bulmuş gecmis olsun 😂🙏🏻💜
Beni ilgilendiren eşimdir, eşimin tepkisi ve bu konuda ne düşündüğüdür. Ve eğer evlendiysem, karşımdaki insandan şüphe duymam. Beğenilmesi beni rahatsız etmez, benim kocam sonuçta. 💁🏼♀️
Aynen 😀 Rum bir amatör manken arkadaşım geldi aklıma. Bu ülkenin insanını çok severdi. Benimle sevgili olmak istedi olmadı. Ben seninle sevgili olursam paparazzi olursun dedim. İyi işte ne güzel dedi. Öyle değil dedim. Her yerde bomba patlar dedim. 😀
Beni rahatsız etmezdi. Fakat eşimi rahatsız etmeli. Bu durumdan memnuniyet duyması ve bunu çok açık bir şekilde belli etmesi kıskançlık krizlerine girmeme neden olabilir...
Ya zaten çok yakışıklı bir erkek benim tipim değil. Benim sevgilimi beğendiklerini düşünerek söylersem yani söyleyen kişinin ne niyetle söylediğine bağlı olarak tepkim değişir. Şahsen ben hiçbir arkadaşımın dahi sevgilisine yakışıklıymuş vs demedim. Neden diyim ki en fazla yakışıyorsunuz falan derdim
Haliyle rahatsız eder ama bir yandan da hem kendimle hem onunla gurur duyarım. Rahatsız olurum çünkü benim eşim ve gurur duyarım çünkü yine benim eşim. Başkasının değil benim, bana ait...
Bireyin gözü sadece bende olduğu sürece hoşuma bile gider
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çağımızda çoğu evli kadın kocasını dehleyip daha iyisini bulma peşinde oduğu için çok beğenilen eş ya boynuzun ya da boşanmanın habercisi olduğu için istenecek birşey değildir.
Tabikide rahatsız ederdi herşeyin fazlası zarar. Begenmeleri hoşuma gider onur duyarım hem kendimden hem yanımdaki erkekten. Ama önemli olan sorun burada güven sorunu. Yanimdaki erkeğe sonuna kadar guveniyorsam ve oda kendinden eminse kimin beğenip beğenmediğini çok takmazdim. Ama guvenmiyorsam elimden o an uçup gittiğini düşünmemek için bir sebebim yoktur.
Ay ben neferet ederim beğenilmesinden bi ben beğeneyim başka kimse güzel demesin beğenmesin onu ona okadar çok sakal yakısıyor sırf güzel olmasın diye dua ediyorum sakalını kesinde kimse onu beğenmesin böyle bi manyağım ben
Asılmalara karşılık vermediği, kendi bu yakışıklılığın ekmeğini yemeye çalışmadığı ve beni seviyor olduğunu saklamadığı sürece kıskanır ama huzursuzluk yaratmam.