Onu sevdiğimi vazgecemediğimi biliyor..
bu kozu elinden nasıl alırım?
bu kozu elinden nasıl alırım?
Ahh aynısı tıpatıp arkadaşım sevgilisi ayrılıyor neden çünkü onun kendisinden vazgeçemediğini biliyor neden çünkü o kızın hep onu bekliyeceğini biliyor ayrıldıktan birkaç gün sonra erkek arkadaşı başka biriyle konuşmaya başlamış bunu da biliyor ama hala seviyor ne desem vaz geçiremiyorum kabaca söyliyim enayilikten başka birşey değil kendisine de çok defa söyledin evet öyleyim biliyorum diyor 🤦🏼♀️ mesela sen de şey yap yazma bırak hep o yazsın sana, günaydın mesajı mesela bırak farkedene kadar o yazsın, arama bir süre o arasın çok meşguldüm aklıma gelmemişsin gibisinden şeyler söyle merak etsin seni kaçan kovalanır taktiği ;)
Cevap
2Cevap
umursama. sessiz kal. kendini anlatmaya çalışma. irtibatı kes bir kaç gün. erkekler sen izah ettikçe cezaya devam eder.
dün heryerden engelledim ve bi ilişki ilgisizlikle iletişimsizlikle yürümez,
başkasını al hayatıne ve çok mutlu ol dedim:))
Yeterli mi?
süper olmuş :) yazma bir daha. sürünsün sabırla bekle
Hatta hayatıma başkasını alırım ozaman görceksin falan diyodu, bende başkasını al ve çok mutlu ol sevgi bencil olmaz dedim😂😂
Tabi icim icimi yiyo ama mecbur kaldım sence yemişmidir?
Yemiştir. ama sabırla beklemen lazım. Sakın taviz verme.
adil yildirim izle youtube
izliyorum ama muhtemelen sessiz kal diyecek:)) ben cevrimici görüp bana yazmayınca duramıyorum ki sinir olup yazıyorum
Yaa ben heryerden engelledim, ayrılık mesajı attım, çünkü engellemezsem yazıyo, bende dayanamayıp cevap veriyorum herşey boşa gidiyo...
Bi merhaba diyo yine o kazanıyo yani, en iyisi ortadan yok olmak tamamen. Umarım işe yarar
sende ilgisiz ol ona karşı
ayrıl sende
Dün gece güzel bi mesajla ayrıldım her yerden engelledim.
Yani o kozu elinden almak icin yaptım ama ilerimi gittim
eline sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?