Erkekler, Yengeç Erkekleri acilen buraya ?

Merhabalar...
Bundan yaklaşık bir sene önce bir Erkekle tanıştım. Kendisi yengeç burcu, ve harfi harfine tüm özelliklerini taşıyor. Yaşça biraz küçüktü benden. tanıştık, kaynaştık, aramızda sürekli görüştüğümüzden dolayı bir samimiyet oluştu ister istemez.
Siz birde Duygusalsınız ya o da şiir yazıyordu paylaşıyordu sosyal medyasında bende şiir yazmayı böyle duygusal yazılar yazmayı seven biriyim, zaten paylaştıklarımızdan dolayı tanıştık. Neyse ben buna aşık oldum, bu o zamanlar ilişkiden çıkmıştı, geçmişe zaten bağlı insanlarsınız onu bir şekilde düştüğü kuyudan kurtarmaya çalıştım,
mektuplar, şiirler, hediyeler, gönderdim sırf o iyi olsun diye aklınıza ne geliyorsa yaptım. Bana karşı boş olup olmadığını asla sormadım. Beni illa sev diye de bir temennidede bulunmadım. Ilk başta ilişki istemediğini belirtti. E bendede inat var biraz, vazgeçmedim, mektup şiir yollamaya devam ettim. O da bir sıcak bir soğuktu, sanırım geçmişten kalma bir hayal kırıklığı korkusu var gibi hissediyordum. Sonra işte arada bir, bana karşı boş olmadığını çıtlatıyordu, ona yolladığım mektupların, şiirlerin, kitapların onu ayakta tuttuğunu diyordu... sonra bir baktım bu değişmeye başladı, benden uzak durmak için başka kızlar çıktı ortaya, sonra işte mesajlara geç cevap vermeler, nankörlükler, ani öfke nöbetlerinden kalan saygısızlıklar derken, kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissettim, ki sizin ilgisİz olupta sevdiğinizi biliyordum, ben ise tam aksine, hoşlandığım bir insana her zaman ilgimi gösteririm. Neyse sonra ben bu aptal yerine konulmayı tabii sindiremedim, verdiğim bütün hediyeleri, mektupları, şiirleri geri istedim, zorla da olsa bir ay uğraştan sonra sonunda gönderdi. Sürekli neden böyle yaptığımı sorgular gibiydi, sanki benim bu nankörlüğe tahammül etmem gerekiyormuş gibi, sinirli sinirli öfke nöbetleri geçiriyordu, sırf o eşyaları gönder dediğim için. Ama ben onun gözünde herhangi biriydim en azından daha çok böyle hissediyordum bana lafta değer vermesinden ziyade, ilk başta kendimi kötü hissettim, dedim acaba haksızlık mı yapıyorum diye ama zamanla eşyaları istedikçe artık bende oğlak burcuyum, sabır nedir bilirim, asabileşerek isteyince ister istemez, birde kendisi müslüm babacıdır en koyusundan 😂 küfür etmeye başladı, bu taa namusuma bile laf atmaya kadar gitti. Sorum şu, neden bu belirsizlik? Ve neden bunca işkence. İstemediğiniz insana neden baştan git istemiyorum demezsiniz de sırf egonuz tatmin oluyor diye böyle kullanırsınız. Başta o masum, efendi, sevecen yengeç, artık kıskaçlarıyla her fırsatta can yakana döndü. Ve ben helalleşmek halletmek konuşmak istedim. Asla bir yanıt alamadım...
kaç kere denedim, yazdım, aradım, çıkmadı.. yanıtta gelmedi...
Yengeçler siz neden böyle belirsizliklerle dolusunuz?
Ve burdaki amaç ney.
Sonuç olarak şu an görüşmüyoruz birkaç birşeyim daha kaldı onda ama dedim bırak kalsın uğraşamam diye,
umrunda olmadığın insanın eşyaları neden sende kalsın ki? Böyle sorular kafamda.

şimdiden teşekkürler cevaplar için...
Erkekler, Yengeç Erkekleri acilen buraya ?