... Otelde çalışıyorum aşçıyım.. birilerinin yanında ne işle ugraşıyorsun dediklerinde aşçıyım diyorum '' ooo çok iyi meslek edinmişsinn ' felan diyolar ya sizce? yemek kokulu bir adamla yaşamak evlenmek iyi olurmuydu.
Cevabın nedir?
+1 yılBayağı havalı bir meslek aslında. Ama ben evlenmek istemezdim ya. Benim yemeklerimi beğenmezdi, sürekli akıl verirdi. Sinirlenirdim. Erkek dediğin en fazla menemen yapmayı bilmeli. :D
010 Yorumla- +1 yıl
:D Akıl değil doğru olanını ögretmek.. :D
- +1 yıl
Mutfakta sınır yoktur.. hiçbirşeyi en iyi ben biliyorum diyemezsin hayal gücünü kullanırsan iyininde iyisini yapabiliyorsun :D
- +1 yıl
Seninle evlenecek olan kişi muhtemelen mutfağı sana bırakacak. Aslında o yönden iyi ya. Bir iş eksilmiş olur. :D
- +1 yıl
ama benim tanıdıgım ustalarımın eşleri hiç bırakmıyor :D.. saten otelde bıkıyorlar o ocakların sıcagında.. :D
- +1 yıl
Bir de siz mutfağı çok dağınık kullanırsınız gibi geliyor bana hep. :D
- +1 yıl
:D hemde nasıl.. herşey her yerde ama isteyince 15 dakikada 1100 kişiye yemek çıkan mutfak pırıl pırılda oluyor :D üretimi durdurup toparlamaya geçince :D
- +1 yıl
Vay be. 15 dakikada 1100 kişiye yemek ha. Çok iyi. Kolay gelsin. Ellerinize sağlık. :D
- +1 yıl
15 dakikada 1100 kişiye yemek çıkarmıyoruzki böyle bişey imkansız saten :D.. .. 1100 kişiye yemek çıkan mutfagın temizliği 15 dakikada sürer pırıl pırıl olur yani :D
- +1 yıl
:D :'(
- +1 yıl
. DD:D :DD:D aşçı filmleri izle :D ve ne yollardan geçerek servise sunuluyor gör :D
En İyi Cevaplar
+1 yılevde de yemek yaparsa her kokusuna katlanırım :)
08 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D Tembel
- +1 yıl
tembel demeyelim ona eşini seven hanım daha iyi durur sanki :)
- +1 yıl
:D ama adamda bıkar hergün hergün. d
- +1 yıl
tamam tamam ya ay da 2 kez ben yaparım eic için teşekkürler :)
- +1 yıl
:D bilmem içimden geldi haha :D
- +1 yıl
içinize teşekkürlerimi iletin pliss :D
- +1 yıl
:D iletildi. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılemin ol yemek kokulu diye bakmıyorlar :D baya havan oluyor aslında
01 Yorumla- +1 yıl
:D evet havalı bir meslek ama tehlikeli ve riskle dolu.. ve çok zaman ayırman gerek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
1Cevap
Benim sevgilim pasta şefi :) onunla bir ömür pasta konarak yasamak tabiki isterim neden istemiyim ki hem şöyle bir düşünsene eşine mutfakta fazlasıyla yardimci olabilirsin bence bu herşeyden önemli :)
05 Yorumla- +1 yıl
:D Pasta şefi sende şanslısın bak :D Her yıl doğum günün kutlayabilir Bir sıcakcı olarak pasta yapmayıda biliyorum :D ama Mutfak çalışıcaksan 2 bölüm önemli bence.. Sıcak Mutfak Ve Pastane..
bir İşletme mutfagını düşünücek olursak Profesyonel mutfakta ( Kahvaltı - Soğuk - Sıcak- Pastane - Kasap ) var :D en iyisi sıcak ve pastane :D - +1 yıl
hahahah :D mutfak eğlenceli yer evet :D güzel yani bişeyler biliyo olmak iyi.
- +1 yıl
Sıcak bir kadın için fazla zor ama pastahane olabilir :D açıkcası erkekle bayanlar aynı yerde çalışamıyor mutfakta afedersin ama evli adamlar genç kızlarla arkadaş olmak istiyor. o yüzden bence sen sevgilinin yapıp getirdikleriyle idare et :D evinde eşinin aşçısı ol boşver :D
+1 yılyemek derdinden kurtulurdum o yönden iyi olurdu ama yaptığım bir şeyide beğendiremezdim o yöndende kötü.
01 Yorumla- +1 yıl
:) beğendirmek kolay değil tabiki ama gene en güzeli evinde yediğin yemek.. seni seven birinin sırf sen yiceksin diye hazırladıgı özenle yaptıgı yemepi beğenmemek olmaz herhalde. yapmam herhalde öyle bişey :)
Yemekleri o yaparsa her gun hicte fena olmaz ama valla koca dedinmi sirket adami olucak ama seninkide iyi meslekk hemde cok otel de
09 Yorumla- +1 yıl
şirket adamı :D yaa herkes ister oturup para kazanmak ama kolay değil herkes satıcı olursa bu dünyada alıcı kim olucak değilmi birilerinin bir eziyeti çekmesi lazım neyseki bizimki gene iyi.
- +1 yıl
:D beni bir türlü bulamadı bu kadınlar :D yaş 19 ama halen sevgilim yok çünkü çenem iş yapmıyor. d
- +1 yıl
hahaha :D bir kızdan bunu duydumya :D vay be ama ne bileyim ya istiyorum şöyle cicili bicili olsun felan filan yani beni düşünsün etsinn yok koskoca dünyada 1 bana yok :D
- +1 yıl
amin :) inşallah allah hayırlısını versinde varsın az daha bekleyelim :)
- +1 yıl
:D hı? :D
Aslında süper olurdu. Ondan bir şeyler kapabilirdim.
03 Yorumla- +1 yıl
çıkarcı :D saten o senin eşin olduktan sonra :D hep beraber yaparsınız :D o sen olur yani
- +1 yıl
:P yer o yer gıkını çıkarmaz
Murfak onun olcaksa ben hic giremeyeceksem deli gibi isterim
15 Yorumla- +1 yıl
Ama o kadarda olmazki :D
- +1 yıl
hiç girmemek olmaz :D adam işten gelip uyuyacak hayat müşterek :D
- +1 yıl
:D :D
hala orucunu acmamis biri olarak melek gibi göründün şu an gözüme :D
05 Yorumla- +1 yıl
Allah Kabul Etsin ! :D Gel bu akşam sana özel bişeyler yaparız :)
- +1 yıl
kırmızı et olmadıgı sürece maximum 15-20 dk :D pratik bir yemek fırınlama olursa konveksiyolu ile 10 dk :D ev fırını ile imkanı yok :D
- +1 yıl
:D:D sağlık olsun
+1 yılDiğer erkeklerden farkı yok bence her iş gibi normal bir iş. Yemekleri de o yaparsa harika olur ☺
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerden farkı yok ama normal bir iş konusunda yanlışsın :D yapılan 1 hata insan sağlıgında açılaca bir sağlık problemine neden olur :D
- +1 yıl
Orasını düşünmedim. Ama her işin o tür riskleri var en başta doktorluk
- +1 yıl
oda doğru :=) demekki dünyada herşeye ihtiyaç var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence güzel olmazdı ona yemek begendirmek zor olurdu:)
07 Yorumla- +1 yıl
:D hiç duymadıgım bir cevaptı. :D
Cevap sahibi+1 yılduymuş oldun :)
- +1 yıl
:D .
Cevap sahibi+1 yılarada yemkeleri kitlerdim ona birde bu yönden düşünmek gerek :D
- +1 yıl
:D yanii bak iyi yönleride var :D canım ben komşuya çıkıyorum ocaktaki yemekle ilgilen haha :D ne iyi olurdu demi.
Cevap sahibi+1 yılişten gelmiş hadi banada bir yemek yap derim :D
- +1 yıl
:D sen boşver aşçıylan evlenme ya :D adamı bezdirirsinn :P
neden olmasın ıyı bı meslek sonucta
02 Yorumla- +1 yıl
:D teşekkürler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo 7-24 yemek yaptırırım ona :D
010 Yorumla- +1 yıl
:D otelde saten akşama kadar ocak başındayız evde bari rahat edelim.
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ben yemek yapmayı bilmiyorum :D
- +1 yıl
annenden bişeyler ögren o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha :D
- +1 yıl
Kaldın sen evde. d demedi deme :D
Cevap sahibi+1 yılÜzdün.. Yok ya bişeyler yaparım yemek olarak sıkıntı yok :D
- +1 yıl
:D oo zaaman haftada bir hünkar beğendini yerik. d
- +1 yıl
Ankara Tavada olur :D olmadı bir tazze fasülye yap :D
Cevap sahibi+1 yılÜzerinde çalışmam lazım :D
- +1 yıl
önce demosu sonra orjinali :D mutfakta herşey önce 1 porsiyonluk denenir :D
+1 yıleee benim yaptığım yemeği beğenmez ki
09 Yorumla- +1 yıl
:D Yemeğe sevgini katarsan senide beğenir yemeğinide..
- +1 yıl
vay be bütün yemekleri yapıyorum ama şu pirinç pilavı olmuyor ya kesin eleştiri yağmuruna tutar
başka yemeklere de kusur bulmazsa neden olmasın - +1 yıl
pirinç pilavı bu kadar Zor bişey değil şehriyeli yapıyorsan bir 2-3 dk orta ateşte şehriyeyi kavurucaksın pembeleşince sudan geçirdiğin pirinci döküceksin bir yandada ketılda ya da yoksa ocakta su ısıtıcaksın azcık.. suyun içine 1-2 kaşık limon suyu olabilir.. tuzunu varsa tavuk bulyon atıp kavurucaksın pirinci.. 1 parmak geçiçek şşekilde suyunu verip altını en düüşüğe getirip 3-4 dk daha ateşte bekletip altını kapatıcaksın kapağını 1 kere açıp kapayacaksın ve son buharıyla kendini demlicek :D (( HADİ VERDim TABİ PRATİKTE BİRAZ DENEMEN LAZIM ) :P
- +1 yıl
çok teşekkür ederim deniycem
- +1 yıl
:D sen istediğin zaman sor ben yardımcı olurum bildiğim yemek tariflerinide denemen için verebilirim
değişik şeyler deneyin :D farklı lezzetler herzaman piilav pilav fasülye olmaz :D - +1 yıl
ya ben aşçı birini bulayım en iyisi mutfakta beraber deneriz hem de ondan öğrenirim
- +1 yıl
boşverr hayırlısı neyse o olsun senin için :D yemek her zaman yapılır :D aşçı bulucam die hayırsızına denk gelme :D
- +1 yıl
haklısın tekrar teşekkür ederim tarif için
- +1 yıl
önemli değil :) deneye deneye başarılır kimse emeklemeden yürüyemez :D
+1 yılHayallerimin erkeğiii :D
01 Yorumla- +1 yıl
haha :D Belkide sende benim hayallerimin kadını dermişimm :)
Hangi otelde açılsın kardeşim meslektasiz.
08 Yorumla- +1 yıl
antalyadayım ben. sirene
- +1 yıl
sen?
- +1 yıl
en iyi aşçılık yapılabilecek yerlerden birisi ala carte sistemimi? yoksa diğer türlümü..
- +1 yıl
hmm flambe gösterileri gibii..
ewt hergun yemek yapsa süper olurdu :D
013 Yorumla- +1 yıl
hergün? :D ben korkmaya bşladm.
- +1 yıl
cevaplara bakılırsa tüm kızlar yemeği eşine yaptırma peşinde :D ben evlenceğimde bşka bir meslek yapıyorum diye söyleyip , evden başka işe diye çıkıp mutfağa felanmı gitsem yoksa eve dönüncede yemek bana kalıcak gibi :D
- +1 yıl
işi değiştirmem ya :D seviyorum güzel.. :D napalım hayatımızın kadını için hergün olmasda haftada 2-3 gün beraber yaparız hasta olunca felan yaparım ben herhalde kıyamam eşime :D
- +1 yıl
:D Bütün erkekler aynıdır lafı herkes için geçerli değildir :D yani en azından sevdiğim için neden yapmayayımki. d bu normal bişey.
- +1 yıl
Anladım :D tamamm
- +1 yıl
:D hıı öyleyim :D
- +1 yıl
sen nasıl biriyle hayat kurmak isterdin ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde yemekleri o yapacaksa neden olmasin :)
015 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle olmamalı :D Sen yapıcaksın o test edip onaylıcak.)
Cevap sahibi+1 yılOyle istemem basimda ahkam kesen birini :)
- +1 yıl
:D akşam yatarken yarın ne yaparız diye düşünüp :D uyumak haha :D
Cevap sahibi+1 yıl:D cidden komik olurdu
- +1 yıl
hahaha :D Yatakta bile yemek konuşmak ıssız adam buna güzel örnek. d ama o biras karıştırdı ortalıgı :D
Cevap sahibi+1 yıl:D haha
- +1 yıl
Film izlemekten sıkılmıyorsan.. The Chef ve Ratatouille bunları izle güzel filmler :D mutfağa ilgin artar :D
Cevap sahibi+1 yılFareli ratatouile :)
- +1 yıl
evet evet :D güzell filmler var izlediğim confidential kitchen diye :D biras +18 içerikli bölümleri var 14 bölümlük oda çok güzel.. restorant mutfağı
Cevap sahibi+1 yılYemek yapmayi cidden seviyor olmalisin :D
- +1 yıl
bazen gerçekten çok yorucu olabiliyor ama güzel yani :) değişik şeyler denemek hoşuma gidiyor yeni lezzetler felan yani..
Cevap sahibi+1 yılEvet. Cok hos cidden. Meslegini severek yapmak en onemlisi.
- +1 yıl
birazda çalıştıgın iş arkadaşlarına bağlı ama.,:) evet sevmek başarı getirir.
Cevap sahibi+1 yılTabi ortam onemli moral olarak.
- +1 yıl
aynen :D az eğlence çok iş :D hep iş olursa sıkılır insan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığım yemeğe laf etmezse olur tabii :D
01 Yorumla- +1 yıl
hmm :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. neden olmasın.
01 Yorumla- +1 yıl
neden olsun sence? :D
+1 yılhiç sevmem
01 Yorumla- +1 yıl
:) sebebi. neyki
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!