Sevdiğim bir çocuk var. Fakat geçen sene bazı sebeplerden ötürü iletişimi kestik. Beni engelledi. Ama ben onu unutamıyorum. Unutmak da kesinlikle istemiyorum. Bu nedenle ona bir tuzak hazırladım.
Yakın zamanda yaptığı çizimleri paylaştığı bir instagram hesabı açmış. Ben bunu bir instagram hilesi sayesinde öğrendim fakat benim bunu öğrenebileceğim onun aklının ucundan bile geçmez. Ben de hemen bir sahte hesap açtım. O hesabı geliştiriyorum şu an ve birkaç ay boyunca geliştirmeye devam edeceğim, tamamen gerçekçi bir hesaba dönüştüreceğim. Şimdiden 680 takipçim oldu. Sonra da sevdiğim çocuğa "portre çiziyor musunuz" diye mesaj atacağım ve konuşmayı ilerleteceğim. Portremi çizmesi için onu buluşmaya ikna edeceğim. Bu planı Mart ya da Nisan ayında uygulamayı planlıyorum.
Bu sırada da kendimde dış görünüş olarak bazı değişiklikler yaptım. 18 yaşında olmama rağmen 15 yaşında bir kız çocuğu gibi görünüyordum. Artık beni daha olgun biri gibi görecek. Beni gördüğündeki tepkisi ne olacak acaba, çok merak ediyorum.
Sizce nasıl bir tuzak? Siz bu tuzağa düşseniz ne yapardınız?
Yakın zamanda yaptığı çizimleri paylaştığı bir instagram hesabı açmış. Ben bunu bir instagram hilesi sayesinde öğrendim fakat benim bunu öğrenebileceğim onun aklının ucundan bile geçmez. Ben de hemen bir sahte hesap açtım. O hesabı geliştiriyorum şu an ve birkaç ay boyunca geliştirmeye devam edeceğim, tamamen gerçekçi bir hesaba dönüştüreceğim. Şimdiden 680 takipçim oldu. Sonra da sevdiğim çocuğa "portre çiziyor musunuz" diye mesaj atacağım ve konuşmayı ilerleteceğim. Portremi çizmesi için onu buluşmaya ikna edeceğim. Bu planı Mart ya da Nisan ayında uygulamayı planlıyorum.
Bu sırada da kendimde dış görünüş olarak bazı değişiklikler yaptım. 18 yaşında olmama rağmen 15 yaşında bir kız çocuğu gibi görünüyordum. Artık beni daha olgun biri gibi görecek. Beni gördüğündeki tepkisi ne olacak acaba, çok merak ediyorum.
Sizce nasıl bir tuzak? Siz bu tuzağa düşseniz ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapacağı birşey yok ki buna tuzak da demek ne kadar doğru bilmiyorum ama baktı sensin arkasını dönüp gidebilir yani. Bu zor birşey değil. İnşallah böyle olmaz da emegin boşa gitmez a. a istemiyorsa da zorlama daha da gotleri kalkiyor
Haklısın. Ama beni zor tanır muhtemelen. Yüzümde koronadan dolayı maske olacak ve kumral saçlarımı sarıya boyatacağım. Topuklu ayakkabı giyeceğim için boyum da daha uzun görünecek. Muhtemelen ilk bakışta tanımaz. Zaten ondan bir kafede beni beklemesini isteyeceğim. Bu nedenle kaçması pek muhtemel değil.
helal
Teşekkür ederim 😊
rica ederim. ben olsam bu kadar uğraşamam asla. iyi azimlisin
Saçma
Niye?
Neden direk tekrar görüşmek istediğini söylemiyorsun?
Benimle görüşmek istemez.
Engelledi çünkü beni.
İnstagramdan tekrar ulaşabilirsin yeni hesabindan,
Yine engeller diye korkuyorum. Bu nedenle işimi garantiye almak istiyorum.
O zaman iyi şanslar
Teşekkür ederim