Sevdiğime tuzak kurdum. Sizce nasıl?

Sevdiğim bir çocuk var. Fakat geçen sene bazı sebeplerden ötürü iletişimi kestik. Beni engelledi. Ama ben onu unutamıyorum. Unutmak da kesinlikle istemiyorum. Bu nedenle ona bir tuzak hazırladım.
Yakın zamanda yaptığı çizimleri paylaştığı bir instagram hesabı açmış. Ben bunu bir instagram hilesi sayesinde öğrendim fakat benim bunu öğrenebileceğim onun aklının ucundan bile geçmez. Ben de hemen bir sahte hesap açtım. O hesabı geliştiriyorum şu an ve birkaç ay boyunca geliştirmeye devam edeceğim, tamamen gerçekçi bir hesaba dönüştüreceğim. Şimdiden 680 takipçim oldu. Sonra da sevdiğim çocuğa "portre çiziyor musunuz" diye mesaj atacağım ve konuşmayı ilerleteceğim. Portremi çizmesi için onu buluşmaya ikna edeceğim. Bu planı Mart ya da Nisan ayında uygulamayı planlıyorum.
Bu sırada da kendimde dış görünüş olarak bazı değişiklikler yaptım. 18 yaşında olmama rağmen 15 yaşında bir kız çocuğu gibi görünüyordum. Artık beni daha olgun biri gibi görecek. Beni gördüğündeki tepkisi ne olacak acaba, çok merak ediyorum.
Sizce nasıl bir tuzak? Siz bu tuzağa düşseniz ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Sevdiğime tuzak kurdum. Sizce nasıl?