evlilik kararı almadan önce neler konuşulmalı,
neler yapılmalı,
nerelere gitmeli ya da hangi aşamadan geçilmeli?
neler yapılmalı,
nerelere gitmeli ya da hangi aşamadan geçilmeli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeden önce kişiler birbirlerinin ahlakından emin olmaları gerekir.
İbadet etmeyen bir kişiden eş olmaz. Nasıl olsa sonra olur, sonra değişir gibi Allah'ın emirleri ertelenmez. Sonra iş bulur diye işsiz bir adamla evleniyor musun?
Dünyadan çok fazla beklentisi olan bir kadından eş olmaz. Şunu isterim, bunu isterim, düğün böyle olsun, beyaz eşyalar şöyle olsun diyerek erkeğe dayatmalarda bulunan, erkeği zora sokacak karıyı da almayacaksın.
Dış güzelliğine göre sadece eş seçilmez. Peygamberimiz şöyle buyuruyor : Kadın üç şey için evlenilir. Malı için, güzelliği için, imanı için. Siz dindar olanı seçin.
Hem dindar hem güzel bulursan daha iyi olur. Ancak tek bir şeye önem vereceksen de dini ön planda olsun...
Adam nasıl kadınla evleneyim demiyor, ne konuşulur diyor, alakaya maydanoz
Hayaller kurulur, beraber çokça vakit geçirilir emin olunur kararlardan. Şahsen ben cinsellik olmadan aynı evdede yaşamak istiyorum evlenmeden önce bir sure. Beraber tatil yapılmalı kesinlikle. Hiç sıkılmıyorsan kavga sıfırsa hoşgörü ve saygı tamsaa evlilik kararı alınıverir
peki aile ile tanıştırılır mı
hiiiiiiiiii evlilik öncesi yapılması gerekenler listesi var gizliiiiiii sen bilmiyor musun :/
nerde nerde hani
:D
çok uzun bir iş şimdi sana saymaya başlarsam sen evlilikten vazgeçersin koşa koşa kaçarsın :D
yok ya vazgeçmem söylesene :D
ben bilmem beyim bilir :D
ya birazını söyleseydin :)
ilk iş tek taş alıncak git bak bir fiyatlara en kötüsü 10 bin lira :D
teklif için mi :D
tabi ki sen kadına daya nohut kadar tek taşı bak bakalım başka birşeye kalıyor mu :D
ya ben başka bişey diyorum neleri aşmak lazım neler konuşulmalı gibi :D
bende onu diyorum ya bu kadın milleti en nihayet sonucu tek taşa getirir ne konuşursan konuş hepsi boş :D
:D :D :D
:)))
Cevap
0Cevap
Nerde yasicaginizi, ne is yapicaginizi, farkli dine mensup olanlar bunu cok iyi bir sekilde konusmalilar. Beklentilerin, karsi tarafin beklentileri. Saygi nasil bitmemesi felan filan
Kızı istiycen verecekler düğün alışverişi yapacak
ondan önce ne konuşmalıyız nerelere gitmeliyiz :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar