Sabah 10 gibi gelmiş. Oğlumu görmek istiyorum aradım açmadın kötü bir rüya gördüm dedi bende görmezsin yeni uyandı dedim bana bu gün alabilir miyim oğlumu az bir şey dedi bende hayır kahvaltı etmedi dedim ben ettiririm dedi odasına girdi aldı sonra bende her saat görüntülü ara dedim korkma oğlan yabancı elde değil babasında dedi bende sana güvenmiyorum. Dedim ne saçmalıyorsun sen o benimde oğlum benle olmaya hakkı var dedi böyle kavga ettik sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açıkçası haksızsın sonuçta kapına medeni bi şekilde gelmiş ve oğlunu görmeyi istemiş. Oğlunu babasından mahrum etme
Mahkemeye göre görme günü değim
Mantık çerçevesi içinde konuşmak gerekirse sen haklısın fakat duygusal konuşalım dersen babası haklıdır
Oglu farkli sen farklisin seni aldatti diye bir hata yapmis olabilir ama bu demek degilki ogluna zarar verecek
Ben ona güvenmem
Peki guvenmemenin tek sebebi seni aldatmasimi
Aldatmak mı tam bie şerefsiz
Ya olabilir ama o onun cocugu ve merak etmis farkli bir bag var senle olan iliskisinden cok daha guclu
Karın seni aldatsa gösterir misin
Kesinlikle gosteririm
Kocan haklı baba oğul ilişkisi her yaşta önemli ondan mahrum bırakma
Doğru ama güvenmiyorum beni aldtan bir adam bu adam
Seni aldatması senle onun arasında çocuğun böyle bir şeyi hak etmiyor
Mahkemeye göre çocuğu Çarşamba günü hariç görmesi mümkün. Değil
Mahkeme senin çocuğunun psikolojisini anlayamaz ancak o baba yokluğunu bilen anlar psikolojisini
Babası yok değil ki çarşamba günü gelsin çocuğumu görsün benim kapıma dayanamaz kimse sabahın köründe
Bencilce davranıyorsun kanka ilerde pişman olursun
Evime zırt pırt gelemez
Akilli bir annr gibi davranıp boşanmanın acısını çocuktan cikarmamalisin neymis kahvalti etmemiş neymis daha yeni uyanmış bosadjysa seni bosadi bırakın artik çocukları kullanmayı
Ne diyosun sen mahkemeye göre o sadece Çarşamba günü görebilir bu hakkı bana devlet verdi ha acır gösteririm bu benim yüce gönüllü olmam. Ödül yani görevim değil
Kağıda gore bakarsan ohoo yarin bir gün giderlere nafaka yetmediğinde kusura bakma ayda 400 TL veriyorum mahkeme oyle dedi dersin babayla cocuk arasındaki bağ haftada bir gün ile kurulmaz
Nafaka almıyorun güzelim mahkemede aslanlar Gigi oğluma ksndimubakarım deyip tek kuruş istemedim
Bak güzelim eski eşin seni aldatmış ve sen ona cok kızgınsın lutfen boşanmayla babaligi karıştırma bu gidişle en buyuk zarari sen cocuguna verirsin adam evlenir yeni bir degil 10 tane de xocuk yapabilir ama çocuğunun bir babasi var intikam almak istiyorsan özele gel daha önce arkadaşımla yaptığımız gibi kocanı pisman edebilirsin
Ben ondan intikam almam. Ben onu af dilemelerine rağmen boşadım. Bu ona yeter. Ayrıca yalan söyleyen birisi sagtaker işi bile sahtekarlık ortaklaeını bile kazıkkar bu adamdan ne öğrenir benim evladım
Sen doğru ol kardeşim senden doğruluğu öğrensin babasi hakkında bir yorum yapma en iyisi bu
En sonunda kendisi söyleyecek senin onun arkasından söylediğin sözleri ama sen onun yanında soyleme babandır bir sey demem de deme senden iyisi olmaz bosver
Bakalım daha çok küçük 3 yaşında mahkemenin izin verdiği günler görsün O benim evime Çat kapı gelemez sabahları
Yapma böyle
Ben nişanlı bir kadınım eski kocam her gün gelemez
Ama o çocuğun babası
Olabilir. Ama evime kadar gelmesi doğru değil. Etik hiç değil.
Cocuk senin karar senin ama bir çocuğun babasina senin kocaya ihtiyaç duyduğunda daha cok ihtiyacı var eger nisanlin buna saygı duymuyorsa sen bir anneden cok es olursun ben babasiz büyüdüm kotu de olsa babamı gormek isterdim sen kendi payına hakli olarak bosanmissjn buna lafım yok ama inadından bir babayla bir çocuğu ayıramazsın ben eskiden oğlu kendisinde kalan bir adamla nisanliydim eski karisi istedigi surece nisanlimla iletişim kurabilir cocugu almaya gelebilirdi tabii ki ve ben hayatımda oyle rezil bir insan daha görmedim ama sonuçta anneydi sen ister görüştür ister görüştürme sonunda yanlis. davranirsan zarari cocugun çekecek sen de nisanlinla oturur düşünürsün ne yapacağız diye kusura bakma da en on planda çocuğunu tutman gerekirken hala intikam almaya çalışıyorsun eski kocandan bence laf dinleyecek care arayan birisi degilsin hep. kendin hakli çıkmak istiyorsun buraya da insanlar seni desteklesin arkanda dursun diye soru yazmissin baska cevap vermek istemiyorum cahille munakasinin sonunda baya sinirleniyorum ki. gerwk yok
Yani çok isterse beni arar ben götürüm. Ama bir daha evime gelemez
Sanki eski eşin de haklı
O haklı olamz
Yapacak birşey yok. Sonuçta onunda evlâdı. Tabiki alıp gezecek sevecek
Polise git