Kocamla kavga ettik?

Ya arkadaşlar kocamla bir konu yüzünden kavga ettik kavga derken o bana vurmadı vurmaz da asla ben onun üzerine yürüdüm ağır hakaretler küfürler ettim beni aldattığını düşündüm çünkü yakın bir arkadaşım eşimi bir kızla cafede otururken görmüş inanmam falan diye de fotoğrafını çekmiş geldi bana gösterdi ben görünce sinir krizi geçirdim eşim eve gelince de yukarıda yazdığım olaylar oldu ama olayın akşamı eşimin beni aldatmadığını kesin bir şekilde öğrendim kız eşimin kuzeninin nişanlısı çıktı kız ve eşimin kuzeni şehir dışından yeni gelmişler üçü hep beraber öglen yemeginde bulusmuslar ama eşimin kuzeni anladığım kadarıyla yemektelerken bir ara lavaboya gitmis eşimde kızla baş başa kalmış fotoğraf da o arada çekilmiş fotoğrafdaki kız ve eşimin kuzeniyle bir araya geldim herşeyi anlattılar olduğum yere çöktüm kaldım ailesi araya girdi bir şekilde eve getirdiler ben yüzüne bakamıyorum aynı yatakta uyumuyo benimle aynı sofraya oturmuyo ağlamama aldırmıyo bile evin içinde benden hep uzak yerlere oturuyo ya biz daha 1 yıllık evliyiz boşanırmı bilmiyorum eşimi çok seviyorum evin içinde ben yokmuşum gibi davranıyo 4 gündür evin içindeki tek ses televizyon sesi özür dilemelerim bir işe yaramadı kafasını çevirip bakmıyo bile çıldırmak üzereyim böyle bir durumda ne yapılır daha önce hiç böyle birşey olmamıştı doğru düzgün bir çözüm önerisi olan var mı boş yorum yapacak olan arkadaslar lütfen uzak durun
Kocamla kavga ettik?