Yani zamanla ilgisi düzelmiyosa, mesaj atmıyosa, bir şeyler için uğraşmaya çalışmıyosa falan filan. Bunlara bakıp gözlemlerdim ben karşımdaki kişiyi. Buluşursanızda yine aynı şekil davranışları nasıl, takılmak içinmi benimle filan belli olur bence.
Yani gözlemle o zaman. Aynı şekilde devam etmeye çalış. İlgisi zamanlada düşerse dahada yapıcak pekte bişey yok yani. Zorlada güzellik olmaz. Uzakta diyosun buluşma filanda olamaz. Tek taraflı uğraşmak yorucu bir şey. İlişkide iki tarafta emek vermeli sonuçta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Askerdeyken yanlızlık senle zaman geçirmiş olabilir. Bitincede yeni kişilerle filan tanışmıştır. Ya da daha alışamamıştır askerden döndüğü için.
Şaka gibi
Aynen iki ihtimal var ya psikolojisini toplayamamıştır uzun süre yaptıysa. Ya da zaman geçirmiştir. Kısa sürede belli olur bence nedeni ya.
Nasıl belli olut resmen konuşmuyoruz dışarı çıkıyor demiyor
Yani zamanla ilgisi düzelmiyosa, mesaj atmıyosa, bir şeyler için uğraşmaya çalışmıyosa falan filan. Bunlara bakıp gözlemlerdim ben karşımdaki kişiyi. Buluşursanızda yine aynı şekil davranışları nasıl, takılmak içinmi benimle filan belli olur bence.
Uzakta 😢🥺
Uzaktaysa anlaması daha da zor yani. Peki mesajlari kim yazıyordu ilk olarak. Karşılıklı olarak iki tarafta atıyormuydu?
Yani şöyle günaydın yazıyor napiyosun nasılsım bitti bu kadar
Yani gözlemle o zaman. Aynı şekilde devam etmeye çalış. İlgisi zamanlada düşerse dahada yapıcak pekte bişey yok yani. Zorlada güzellik olmaz. Uzakta diyosun buluşma filanda olamaz. Tek taraflı uğraşmak yorucu bir şey. İlişkide iki tarafta emek vermeli sonuçta.
Evet soğuk olucam neden böyle yapıyosun derse
askerdeyken zaman gecirecek birini aramış kısacası onun adiligi
Ne yazsam da ona şöyle bir yazı
birsey yazdıgına bile degmez davranısı onun karakterini gösteriyor
Üzülüyorum inan ama :(
üzülsende ne mal oldugu ortada onun hayatına daha karakterli kişilerle devam et
Çok yoruldum inan düşünmekten nerde acaba ne yapıyor acaba diye işimde bie yanlış yapmaya başladım 😢😢😭
dusundugune degmez senin yasın kaç onun yası kaç ilk ne zaman tanıstınız
Biz kuZeniz aynı yaş
askerdeyken yokluktan konuşmuştur
Öylemi dersin
bence öyledir. ama sen yine etraflıca düşün
Nasıl
yani kesin böyledir diye düşünme belki başka sebepler vardır
Ama olan bana oluyor :(
suç sende. kimse senden önemli değil. gidenlerin arkasından el salla. sen kaldın diye değil onlar gitti diye üzülsün
Peki nasıl toplicam kendimi mesela kuru bi günaydın ve napiyosun nasılsın yemek yedin mi bitti bundan ibaret
sen mesaj atma. yazarsa konuşursunız
Soğuk konuşayım demi
evet ama çok da soğuk değil
Öyle konuşuyorum ama ben beni iplemiyor çıkıyor geziyor unuttu resmen telefon açıncada bunları dicem
deme. sen soğuk konuş. bırak yazmasın. it gibi gelecek
Demi öyle yapıcam
evet
Öküz öldü ortaklık bittii
Peki ne yazsam ona
Yazmamak en iyisi
İçim içimi yiyor ne yapim ki
Kitap oku
Yine aklıma geliyor
Bilemedim
Bence biraz zaman ver
Neden
askerden geldikten sonra böyle buhran gibi birşeyler olur kafası karışık gibi. sen nasıl istersen öyle yap tabii
Ama resmen benimle oynadı
o zaman akışına bırak. Arama, sorma.
abla senin askerde ne işin var?