Erkekler, kaslı olsanız şişman bir kadınla sevgili olur musunuz?
Kadınlar, şişman olsanız kaslı bir erkekle sevgili olmak ister miydiniz?
#elifguccix

Selam😇
Gönül bu ferman dinlemiyor herkese pıt diye konuveriyor. Kimilerinin boyu uzun olur kısa sevgilisi olsun ister, kimiside çok sportif olur haff kilolu bir kız ister. Seven insan onun dış görünüşüne bakıp yargılamaz kalbini sever. Bu yüzden adil bence. 🙏
Bende genelde kilolu bir bayan ile yapamasam da bu paylaşımı kışkırtıcı buldum açıkçası..
Aşağıda cok güzel yorum yapmış bir arkadaş ' karakteri bozuk olan ile katekteri düzgün olaninin sevgili olması adil mi " diye..
Cok güzel cevap vermiş.
Zengin/fakir
Uzun boy/kısa boy
Üniversite mezunu/lise mezunu vs bunu uzatabiliriz..
Hoş bulmadim paylaşımı..
Paylaşımda sadece soru sorulmuş, hoş olmayan ne?
Kilolulari küçük düşürmeye çalışmışsin..
Öyle algılanıyor.
Yorumlarda da benim gibi dusunenler var.
Senin gibi düşünenlerin haklı olduğunun bir kanıtı yok ama.
Hiçbirine cevap vermiyorum çünkü bu duyar kasanlar olmasa sorularım görüşsüz kalır 😊
Görüş için teşekkürler, keyifli forumlar 😌
Gönül ferman dinlemiyor, konuyor. 😄 Bakıldığında boyu boyuna uyan çiftler daha uyumlu görülebiliyor. Ben kaslı olsam, şişman bir kadınla evlenmek yerine; kendime uygun yapıda biri olsa daha iyi olur derdim.
Görselde de kadın epey kiloluymuş. Ezecek adamı. 😄
Gönül bu, olabilitesi var. Herkesin zevki farklı sonuçta şişman sevenler de olabilir ya da karakteri çok güzeldir. "Güzele kırk günde doyulur, güzel huyluya kırk yılda doyulmaz" diye atasözümüz de var.
Cevap
29Cevap
Sporcu adam o kadına kilo verdirir sorun olmaz birlikte spor yaparlar verir kadında kilo zamanla 🤓
Herkes aynı zevkleri paylaşmak zorunda değil bence ya da dış görünüş bu kadar önemli midir bilemedim. Yani bence olabilir neden olmasın ki?
Gönül kim severse güzel o. İnsanları ayrıştırıp adalet aramak adil değil.
Değil , şişmanlar hayvan gibi yiyorsunuz, miğdenize saygınız yok sonra kaslı erkek istiyorsunuz 😑.
şişman olsam isterim tabi şişmanım diye şişman mı seveyim lxkjcxlk
Herkesin yönelimi kendine. Kimse kimsenin neyi beğendiğine karışamaz/karışmamalı. Ayrıca şişman olmak da çok yanlış. Hem sağlığa zararlı hem de o nasıl görüntü öyle. :D
karaktersiz bir kisinin karakterli bir kisiyle olmasi adil mi? degil ama oluyor.
seviyorlarsa saygi duymak zorundayiz
Helal 👊👊👊
Hayat adil değilken bu adilmiş değilmiş önemli mi? Bence değil.
Fotoğrafa bakınca adaletin bu mu dünya diyesim geldi 🙈
🤣 🤣 🤣
Şişman kadınları tercih eden erkeklerin biseksüel olduğunu düşünüyorum. İstisnalar hariç.
dengi dengini bulanı nadir gördüm dur hatta göremedim bhdghjzscgjh :D
Kaslı biriyim, hep öyleydim, eski dövüşçüyüm
Şişman kızlar bana uzak dursun
Her şey bir yana bence sağlıksızlar
Şişman kadınlarla sevgili olmadım hiç, düzenli spor yapan birisi olarak kendi fiziğine ve güzelliğine dikkat eden hatun önemli benim için.
Sonuç olarak gönül bağı diyoruz buna, neden olmasın ki, belki adam evde de halter kaldırmak istiyor. 🤣😏
şişmanı bilmiyorum da fit bir vücudum var ve balıketlilerden hoşlanıyorum, zayıflardan hoşlanmıyorum so ı mean thats my paradise :)
Görsel çok komik.😀
Bence herkes dengine göre birini bulmalı.
Aşıri görsellik düşkünü insanları sevmiyorum fakat en azından biraz uyumlu olmalı.
Kalbi güzelse olunur neden olmasın şişman diye insan değil mi nasıl bir yaklaşım bu ağa 🤔
Neden ayrıştırma yapıyorsun ki? İnsanların dış görünüşüne odaklanacagina iç görüşüne odaklan. Herkes sevilmeyi ve sevmeyi hak eder.
aşk bu vucuda cok bakmıyo benimde benden daha zayıf erkek arkadaslarım oldu ya da kilolu gobekli
Bunu kaslı bir erkek sorun etmiyorsa neden adil olmasin sevdikten sonra olur ask bu herşey olabilir.
Neden adil olmasın aşk işte kime konacağı belli değil. Bizede mutluluklar dilemek düşer.
Bence dengeli bir ilişki, kassız erkekler şişman kadının altından nasıl kalksın.
Kadın kadının en büyük düşmanıdır denirdi de inanmazdim...
Önemli olan o kadını yüreğinde var edip kusuru ile kusursuz sevebilmektedir. Gayet de adil
yok ya yediğime dikkat ediyorum düzenli spor yapıyorum adil olup olmamasını bilemem ama şahsen istemem
Kardeşim karlı adam poposunu minciracagi kadın istiyorsa bir şey diyemeyiz. Ben genelde insanlara mutluluklar dilerim 😇
Olurum tabi düşünsene yanında sonsuza kadar kullanabileceğin bir mayonez fıçısı olur.
Görünüşü niye yargiliyorsunuz ki bence bir mahzuru yok
Etli butlu severim bukadar da kilolu olmamak şartıyla
o da bir insan sonuçta
Kilolu bir erkekle olsa daha iyi olmaz mı
Böylece şişman adam boşta kalmaz🎊
Alan memnun veren mennun söz düşmez baana
Bu gercek değil kurgu aasdf
Bence de hiç adil değil..
Adil mi derken? Neye göre yargılıyoruz acaba? Senin hoş bulmama kilolu kişinin çirkin olduğu anlamına gelmez bunu sormak bile etik değil.
İkisi birbirini sevdiyse bu gayet de adil.
Şişmanın erkeğide kadınıda iğrenç
şişman şansı denen bir argüman var bi kere 🤣
Yatağa ekstradan bir döşek gibi😂 (metodman)
Öğle yemeği o resme aldanma videosu var 😂🤣
demekki etkileyi biliyorlar. Aşkin adaleti olmaz
şişmanlık ikicins için zor birşey
Sizin gibi insanlar var olduğu sürece bitmeyecek bu düşünceler
Gönül, orada konar, samanada
Olurum tabiki onunda duygulari var
Seviyorsa hiçbişey engel değil
Çok saçma bir düşünce yapısı
Evet
adam spora devam ediyor işte ağırlık kaldırarak :)
Siz güzel kızlar dururken adil değil bnce kjkjkjk
Değilll
Aşk adalet bilmez
Bence olabilir yani neden olmasın :)
Değil...
Olabilir ki
Gönül bu 😂😂😂
Değil
İmkansız gibi🙈🙈🙈
Noooo
ohaaa o kadar kilo ne ya
Evet ne olmuş