Arkadaşlar nolur yardım edin gerçekten dinleyip yardım eder misiniz çaresizim?

Gerçekten dinleyebilecek var mı bilmiyorum ama kimsem olmadığı için dayanamıyorum artık. 1 senedir bir sevgilim var. Kendisi çok iyi bir insan kişiliği bana davranışları. Benim bundan önce 1 ilişkim oldu. O da başka kızlarda gözü olan biriydi sonunda ayrıldım ama şöyle ki o beni dudağımdan öptü. Şuanki sevgilimle tahmin edemeyeceğiniz kadar iyiyiz çok güzel hayallerimiz var çok güzel zamanlarımız var. Ciddiyiz ailelerde biliyor. Ama şuanki sevgilim eskiyi çok takıyor. Ayrılmaya kadar geliyor aşama fakat ayrılmıyoruz ama her seferinde aklına geliyor ilk öpen o diye konuşmamaya kadar gidiyor durum. Onun da önceden sevgilisi olmuş ama biraz muhafazakar bir ailede yetiştiği için ilk elini tutup öptüğü benim. Hatta kızanlar olabilir ama arkadaşlar nolur empati yapın. Kendisi istedi teklif etti eğer benle birlikte olursan bir daha nolursa olsun ayrılmayacağız beni bırakamazsın benim olursun dedi birlikte olduk. Şimdi de birlikte olduk birbirimizin ilkiyiz diye beni bırakmıyor. Kendisi dedi aşamıyorum başkasının seni öpmesini ben bunu kaldıramıyorum ama seni de bırakamıyorum diyor. Ben her seferinde ona yardım ediyorum birlikte atlatalım diye. Ben seninim diyorum bundan sonra hayatımızda olmasın eski bırak birlikte güzel senelerimiz olsun hayallerimizi yaşayalım diyorum ama atlatamıyor. Bu durum o kadar üzüyor ki beni kaç defa intiharı düşündüğümü bilmiyorum. Suçluluk duygusu var ona acı çektiriyorum diye. Ama bırakamam onu o benim her şeyim. Başkasıyla da olmam. Nolursunuz yardım edin ben onu nasıl iyileştirebilirim. Başına gelen varsa yardım etsin napıcağımı bilmiyorum konuşacak kimsemde yok. Bu kadar iyi birine rastlamışken birbirimizi çok seviyorken kaybetmek istemiyorum. O da istemiyor o yüzden bırakmıyor biliyorum. Şimdi yine aklına geldi internetini kapattı kayboldu. Yalvarırım yardım edin dayanıcak gücüm yok sadece onu iyileştirebilirim hayallerimizi yaşarken geri kalanlarıda yaşatabilirim diye dayanıyorum yaşamaya ben napıcam onu nasıl iyileştiricem yardım edin
Arkadaşlar nolur yardım edin gerçekten dinleyip yardım eder misiniz çaresizim?