Kızlar eşiniz için dansöz kıyafeti giyip oynar mısınız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Isterse belki olabilir
Harikasın 😊
Oynarım cok eglenceli olur hatta
Evet bence de eşimin benim için oynamasını isterdim
Evet
Harikasın 😊
Değişik misiniz bu nasıl soru yok bide direk dansı yapalım 🙄
Eşin istersr yapmanın nesi garip?
ne ben öyle birşey isteyim nede evlendiğim kişi öyle oynasın
Niye eşin dese senin için oynarım? Ne dicen?
Hayır oynamam
Hayırdır eşmi alıyor yoksa dansöz mü?
Hayır.
Eş arıyorum,
Eee
Eşim benim için oynayabilir?
Tağam karşim git öyle bir eş bulmaya bak sen.
Öyle eş bulurum inş, en azından sadece benim için oynar
Tamam iyi bulmalar.
O kadar ucuzlamadık şükürler olsun.
Eş yani helal olan adam... Bu ucuzluksa pavyonda elin adamına oynamak nedir?
Bunun ucuzlukla ne alakası var? O zaman tvlerde ve salonlarda herkes için oynayan kadınlar ne oluyor?
Valla kusura bakmayında beyler. bacım arıyorsanız kerhaneden alacaksınız kendinize eş. Benim görüşüm bu herkes özgür size de saygı duymak düşer. He illa helalin olan adam diyorsanızda kendisi de dansöz kıyafeti giyip oynayacaksa neden olmasın 🤷🏼♀️
Dişilik ve cazibe denen şey erkekler de mi vardı acaba yoksa kadınlarda mı? Bir daha düşün...
Ama senin zihniyetine göre dansözlüğü meslek olarak yapanlar bacım değil öyle mi?
Belki bende onun dansöz kıyafeti giyip oynamasından tahrik oluyorum? Herşey karşılıklı yani. Neyse uzatmayacağım görüşüm bu.
Hayır sadece soru soruyorum, sen bunu ucuzluk olarak görüyorsan o zaman dansözlüğü meslek olarak yapanlar nedir? Yüzlerce erkeğin arasında oynayanlar?
Orospudan farkı yok ha vermiş ha oynamış
Eşi için oynayan kadın neden ucuz o zaman? Eşine zaten veriyor çünkü eşi 😂
Yatak odasında şey yapan bütün çiftler de dans ediyordu hele.
Evlenince de şey yapma o zaman ayıp çünkü helal olsa bile demi :D mantığa bak
Ee oda benim eşim ise eğer ben ne istiyorsam yapmak zorunda bi tanga giyip gelsin bakalım erkeklik gururuna yedirebiliyorsa. Aynı şey bilmem anlatabiliyor muyum siz alışmışsınız her dediğinizi yapan ucuz kadınlara bizim gibiler size ağır gelir haydi eyvallah🙅♀️
Ya tamam da adam senden bıyık bırakmanı istemiyor ki 😂 neden çünkü kadınlar bıyık bırakmak istemez ama dansöz kıyafeti giyebilir 😂😂 yani nasıl bi kafa bu anlamadım ki 😂
Tamam siz gidin öyle birini bulun beyler biz size 5-6 numara büyük kaçarız zaten
Bu mantıkla sen değil kocan çocuk doğurmalı :D
Sen çocuk doğurcaksan kocan da doğursun demi?
Şaka gibi ya mantığa bak hadhha 😂 doğru bulmuyorum desen daha mantıklı bir cevap olurdu
Saçma salak konuşuyorsunuz o zaman annenizde babanıza dansöz kıyafeti giyip oynasın sizde buna normal deyin geçin 🤷🏼♀️ neyse muhattap olmayacağım insanlarsınız o yüzden bu da son yazmışım
Kocasıyla başka şekilde eğlenen tüm kadınlara laf ediyon aynı zamanda arkadaş...
Dans etsin etmesin karım, kendi bilir.
Ama sen bunu ahlaksızlık ilan ederek yanlış yapıyon...
Kızdaki mantığa bak ben giyiyorsam kocam da giysin diyor ahshaha 😂😂 o zaman ben sakal bırakıyorsam karım da bıraksın, 😂 hay kafana tövbe ya 😂
Kardeşim bu benim fikrim. Fikrimi de rahatça dile getirebilirim bu size niye bu kadar batıyor? Çok rahatsız oluyorsan oraya engelle tuşunu boşuna koymamışlar. Engeller geçersin daha neyi uzatıp laf kalabalığı yapıyorsunuz acaba?
Fikrin kadın dansöz oldu diye erkek te mi dansöz olsun? 😀 Zihniyet 😂😂😂
Fikrin mantığa dayanmadığı için beş para etmez...
Dediğim gibi engelleme tuşu var orda bas engelle geç o zaman ya daha fazla muhattap olmayalım.
Mantıksız bir görüşün var arkadaş...
Mantıksızsa mantıksız sana giren çıkan ney ben onu anlayamadım?
Ben eşimin bıyığı olsun istiyorum ben bırakıyorsam o da bıraksın
Sen ilk önce eş bul söyle bıraksın 😂
Tabi sen de tanga giycek erkek bulursun 😀
Benim öyle sizin gibi saçma sapan isteklerim yok rahat olsen 😂
Bu fikri ortaya atan sensin 😀 benim dr bıyıklı kadın fikrim yok, sadece eşimin benim için oynamasını isterim 😊
Öyle bi gurursuz onursuz kadın bulabiliyorsan hayat sana güzel her istediğini yaptırabilirsin 😂🤷🏼♀️
Ya Allah aşkına bunun gurursuzlukla ne alakası var? 😀 😀 😀
Kocası bir bardak su istese kalk kendin al der :D
Cahile laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha zormuş benimki de o misal. Gençler siz oynayacak insan bulun diyorum. Küfür ettireceksiniz illa yorum yapıp yapıp durmayın herkesin kendi düşüncesi. Ama şunu unutmayın her erkek annesi gibi bir kadın istermiş hayatında haydi eyvallah 🙅♀️
O kadar ucuzlamadık şükürler olsun lafının altında ki gerçekleri anlatıyorum toplanın.
İlk gerçek şiddetli derecede kıskandığı bir durum ve kendisinden böyle bir şey isteyen olmaması.
İkincisi istediği her yerde istediği adama istediği her şeyi yapıyor olması ve burda namus abidesi, ucuzluk vs. Şovları yapması.
Üçüncüsü ise her türlü kendini satılık olarak gören bir kız bu. Hayır satılık ama bukadar ucuza değil, fiyatını arttırmaya çalışan bir hayat kadını sadece. S*iklemeyin beyler bunları ve gibilerini.
Birincisi sen benim hakkımda ne biliyorsunda konuşuyorsun? İkincisi sizin gibi beynim uçkurumda değil. Üçüncüsü merak etme 50 tane olsa 1 tanesini vermem senin gibilerine. Herkes kendinden bilirmiş işi. Aynanın karşısından çekil saygını koru. Ben korumazsam iyi şeyler olmaz. Senin gibi şerefsizler burda atıp tutarlar ama realde bir bok yapamazlar 😂 akşam akşam güldürüyorsun beni gerçekten. Namus bekçisiysen git annene bacına ablana yap bunu.
Altından da olsa istemem zaten senden ve senin gibi pahalılardan jsjsjd. Hayır bütçe yetse de istemem. Hani basit bir kahveyi süsleyip püsleyip önünüze getiren kazık bir kafe gibi düşün bu durumu. Kapiş bebeğim 😏👍
Birincisi annenin kızı değilim samimiyetine dikkat et. Senin gibilerini toplasam 1 adam etmezsiniz. Buda senin karakterini koydu zaten ortaya kalkmış laf cambazlığı yapıyorsun burda komik bi durum yani 2 gram aklın var onuda laf sokucam diye harcıyorsun üzülüyorum gerçekten 😂 hayır yani sana giren ne ki bu kadar canını yakmış kalkıp tanımadan etmeden hayat kadını ilan ediyorsun burda😂 neyse dediğim gibi kişi kendinden bilir işi😴
Haklısın 👍😏
O da ben istediğim zaman oynayacaksa olur
Nasıl oynicak? 😀
Nasıl mı? Erkeklerin kızlardan ne eksiği var
şu an sadece laf yaptığının farkındasın dimi 😂
Hayır bence gayet mantıklı
Neyi mantıklı?
Hayır
Niye?
Sevmiyorum
Ama eşin o senin
Olabilir yapmak zorunda değilim
Tabiki yapmak zorunda değilsin ama eşin istese kırar mısın onu? 🥺
Evet yapmak istemediğim bir şeyi kimse yaptıramaz ister eşim olsun ister arkadaşım
Özele gelsene
Annen öyle miydi
Ya bi miktir git şurdan, sanki başkası için yapıyor, yapıyorsa eşi için yapıyor kafaya bak ya
Varoş