Erkek arkadaşım için çekici hoş seksi giyinmek istiyorum sizce ne giymeliyim ne giyebilirim öneriniz nedir kombin söyler misiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
aşko erkekler kot giyince bile tahrik oluyor çokta sallama yani giy bi şey git
Tayt mutlaka olmalı ama ince penye kumaş yani gerek pantolon altından gerek başka şekilde ama çok ince penye kumaş olan bir tayt olmalı
Link atar mısınız rica etsem
Link olarak değil ama Google penye taşlı tayt yaz görürüsün mümkünse onların kısa olanından olursa yani diz altı gibi
www.google.com/.../46825006388639426
Başka ne önerirsiniz
Başka bilmiyorum ama bu çok ince olunca ve normal giydiğin bedenin bir ufak bedenini alınca bedenine tam yapışmış olması ve eğilip kalkarken ince olduğundan içinin belli olması bayağı tahrik edici
İçine birsey giyiyor musun
Oyle bir taytim var ama hafif iç gösteriyor
Olsun kumaşı çok önemli kumaş böyle çok ince üzerinde olmadığı zaman sülük gibi olcak üzerine giydiğinde vücut şeklini alcak
Aynn bahsettigin şekilde taytım var tam dediğin gibi ama iç gösteriyor hafif içime ne giyim ne önerirsin?
Tayt ne renk sendeki böyle taytı elinde tuutuğunda sülük gibi kendini aşağıya salıyor o görüntüsü nedeniyle beş para etmez birşeye benziyor öyle değil mi
Rengi siyah
Şey özelden yazsam olur mu burdan zor oluyor biraz
Bide herkes okuyor görüyor
Özelden olmaz k. bakma rengi siyah ise içine kırmızı veya beyaz giymen lazım
Gizliyiz sorun olmaz okusunlar
İnce ama kaliteli yani taytim güzel
Kirmizi veya beyaz Tangami
Tamamdır teşekkür ederim
Evet zıt rengi olması gerekki için belli olsun
Peko üstüme ne giymemi önerirsin
Tunik olabilir üstüne tuniğin altında crop olcak yanına gittiğimde tuniği çıkarıcaksın
Mantıklıymis sen nerden biliyorsun böyle şeyleri yaa
Sutyen?
Sevgilim söyledi bana üzerinde olmadan kumaşı sülük gibi olan her şey üzerinde çok iyi duruyor dedi ve takım olmalı sütyen dantelli olması da şart
Hatta bu sülük gibi olan taytların paçası danteeli veya yan tarafı dantelli olanı bulursan genelde pazarda olur ve ucuz süper olur
İyiymiş
2 beden küçüğünü alayım ben
Intetnette bulursan link atar misin
Evet taytın dantelli olmasıda tahrik olayını arttırıyor
Mini etekte olabilir aslında eğilince
Tahrik edebilir
https://www.hizliresim.com/fadv6ti bahsettiğim tayt bu tam anlamıyla kumaş model desen dahada hiç bir şey arama bunu bul yani
Güzelmiş teşekkür ederim nasıl bir crop giysem onuda bilemedim kararsızım
Leopar olması zaten direk tahrik bu tayt üzerinde değilken böyle sülük gibi bok gibi birşeye benziyor ama üzerinde gördüğün gibi fazla iddialı dantel ve leoparın birleşmesi mükemmel olur
Aynn beğendim bende
Peki crop ve sutyen önerir misiniz link atarsanız daha iyi olur ?
Şu şekilde yapabilirsin her zaman gyidiğin koy pantolon ve tişörtlerden birini giyip altına bu leopar taytı tişörtün altına leopar askılı body ve siyah dantelli iç çamaşır sevgilinle buluştuğunda sanki böyle darlanmış sıcaklamış gibi pantolonu ve tişörtü çıkarıp sanki bunları ona özel değilde hani evde herzaman giydiğim şeylermiş sanki seksi olmak gibi bir niyetin yokmuş senin için her zaman giydiğim sıradan şeylermiş gibi davranman onu dahada tahrik edicektir
Cok mantıklı teşekkür ederim verdiğin öneriler için
Ama mesele bu taytı bulmakta işte leopar desen askılı body siyah dantelli iç çamaşır bulmak kolay ama bu taytı bulmak zor olucak hani bulsan bile dediğim gibi sülük kumaş olması lazım
Var ama oyle değil benimkisi siyah renk bu seferlik böyle idare ederiz bulasiya ksdsr
Bu tayttan alsam nasıl olur
... https://ty. gl/qwl7jrn8wq
Link açılmıyor
Tamam önemli değildi