Derdimi anlatabileceğim kimse yok ve ben ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

3 buçuk yıllık bir ilişkim var aramız gayet iyiydi vs derken dün şiddetli bir kavga yaşadık. Kendisi şuanda hastanede yeğeni ameliyat oldu ona bakıyor ve ben bunun için anlayış gösterdim. Fakat dikkatimi çeken bir şey oldu yeğeninin yanında benimle konuşurken seni seviyorum demeye falan çekiniyor yeğeni ile yaşları yakın bu arada 6 yaş falan var aralarında. Ve değişik değişik konuştuğunu fark ettim ağzında ergen ergen laflar buda yeğeninin laflarından olsa gerek. Sinirlendim ama ses etmedim. Dünde kavga edince mesajlarıma falan bakmadı hakaret etti bende sinirlenip ne girdi dedim. Daha sonra kadınlığıma haysiyetime küfür etti senden midem bulanıyor akşama kadar mal gibi yatıyorsun ne mikrop bir şeysin sen kaderimi bilmem ne yapayım sen oldugun için ilişkimi mahvettin sen senden adam olmaz şeytandan farkın yok gibi şeyler söyledi. Her kavga etmemizde buna benzer şeyler söyler şeytansın yılansın. Barışınca da sinirle dedim der ama ben artık inanmıyorum zaten dün de aramız iyiyken tam tersi şeyler söylüyorsun kötüyken hakaretler dedim artık iyi olsak da dediklerime inanma zaten hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. Bir insan bir gün öncesi seviyorum derken bir gün sonrası nasıl midesi bulanabilir melek gibi gördüğü insana nasıl şeytan muamelesi yapabilir.
Derdimi anlatabileceğim kimse yok ve ben ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?