Eski sevgilim beni terk etti sonra ögrendim ki benimle sevgiliyken beni baska kizlarla aldatmis. Cok emegim gecti kendisine. Hic hayatinda olmamisim gibi beni silip atti. Cok kötü bir insan hayatimda tanidigim en büyük yalanci. Gözlerimin icine bakipta hep yalan söyledi bana.
Beni cok üzdü ya. Onu hic tanimamisim keske daha önce gercek yüzünü görseydim. Anlamiyorum ya neden insan bir insani aldattir ki sevmiyorum bitirelim diye bilirdi ama kandirmak salak yerine koymak ne gerek var bunlara? Eski kiz arkadaslari onu aldatmis baska erkeklerle bulusmus. Benim aklimin ucuna bile bir baskasi gelmedi. Hic degerimi bilmedi.
Gercekten insanlar ettigini buluyor mu. Allah herkesin kalbine göre veriyor mu?
Bir gün bana yaşattiginin aynisini yaşar mi? Canı yanar mi? Kalbim cok kirik gururuma yediremiyorm.
Beni cok üzdü ya. Onu hic tanimamisim keske daha önce gercek yüzünü görseydim. Anlamiyorum ya neden insan bir insani aldattir ki sevmiyorum bitirelim diye bilirdi ama kandirmak salak yerine koymak ne gerek var bunlara? Eski kiz arkadaslari onu aldatmis baska erkeklerle bulusmus. Benim aklimin ucuna bile bir baskasi gelmedi. Hic degerimi bilmedi.
Gercekten insanlar ettigini buluyor mu. Allah herkesin kalbine göre veriyor mu?
Bir gün bana yaşattiginin aynisini yaşar mi? Canı yanar mi? Kalbim cok kirik gururuma yediremiyorm.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer