Birkaç haftadır sürekli bakıştığım bir çocuk var, baya baya öküz gibi sürekli bakıyor, etrafimda surekli, ama daha herhangi bir adım atmadı, gelip konuşmadı. Neyse ben bunun sosyal medya hesabini buldum, fake bir hesaptan yazdım, biraz sohbet etmeye çalıştım. O da gayet konuştu, terslemedi, hesapta fotograf yoktu yüzünü görmek istesem falan dedi, foto istedi. Sonra gerçi uzatmadı konuşmayı.. Sizce benden hoşlansaydı önüne gelen her yazana cevap verip konuşur muydu? Yoksa daha aramizda hiçbir şey olmadigi icin normal mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senden hoslanmistir yani bakışmayla aşık olunur mu bilemiyorum ama çocuk da flortoz gibi geldi bana
Takıldığım nokta şu o kadar öküz gibi bakmayı biliyor, sürekli arkadaşlarının bile gözü üstümde, bir erkekle konuştuğumu falan görse kıskanıyor kötü kötü bakıyor. Yani hiç tanimadigi birine karşı hareketleri biraz fazla aslında. Ben de bu tarz hareketleri olduğu için de beğenmenin ötesinde hoşlanıyordur diye düşünmüştüm. Ama öyle olsaydı her mesaj atanla konuşur muydu sizce? Ayrıca kaç haftadır adım atmıyor, bilmiyorum belki de çok ortam müsait olmadığı için ama mesela sosyal medyadan bulup ekleyebilir beni, onu da anlamadım. Siz ne düşünüyorsunuz, ben sağlıksız mı bakıyorum acaba
Erkekler konuşur karı olsun yeter 😂
O zaman hoşlanmıyor benden :D
Hoşlanıyor da olabilir ama konuşurlar yani kız olsun fark etmez 😂
Ay deli ediyor bu erkekler beni :D
Severse gelir herhalde gelmesi gerekiyor
Anca başka kızlarla konuşsun o boşverdim :D her önüne gelene bakıyordur hem böyleyse işim olmasın
Ayn sana gelip senden hoşlanıyorum demeden emin olamazsın hoş gelse de ben yine emin olamam😂
Valla ben de olamam, çünkü bu lanet heriflerin hiçbir şeyine güven olmuyor
Normal adam bista kims3yle iliskisi yok konusur tabi
Ama o zaman önüne gelen herkesle bakışıyordur da konuşuyordur da aranıyor gibi. Sağlıksız mı düşünüyorum sizce?
Yani sende adama bi yazdın diy e her onune gelene yazıyor oldu belkide adam seninle konuşmaya cesareti yoktur
Öküz gibi bakmayı biliyor ama, sürekli arkadaşlarının bile gözü üstümde, bir erkekle konuştuğumu falan görse kıskanıyor kötü kötü bakıyor. Yani hiç tanimadigi birine karşı hareketleri biraz fazla aslında. Ben de bu tarz hareketleri olduğu için de beğenmenin ötesinde hoşlanıyordur diye düşünmüştüm. Ama öyle olsaydı her mesaj atanla konuşur muydu sizce? Ayrıca kaç haftadır adım atmıyor, bilmiyorum belki de çok ortam müsait olmadığı için ama mesela sosyal medyadan bulup ekleyebilir beni, onu da anlamadım
Ya kizim madem bu okuzun senden hoslanip hoslanmadini merakediyon get onla acik acik konus benden hoslaniyonmu de sende rahatla bende rahatlıyım
İyi tamam rahatla sen
7 aydır bakışıyoruz. d
Umarım bu işin sonu da öyle olmaz :D şaka bir yana o kadarı hakikaten fazla, bir düşüncesi olsa bu kadar zamandır gelmesi lazımdı :(
Utangaç biri, bende öyleyim. Ailem farketti (karşı komşumuz) annem o çıktığı zaman tip tip bakıyor o yuzden de biraz çekiniyor.
Ay yazık çocuğa, o zaman sen adım atmayı denesen
Ne yapabilirim ki ben ondan daha utangacim.
Belki senin o baktigi kiz oldugunu umuyirdur
Hayır başka bir isim salladım, ben olmadığımı biliyor yani. Hatta başka bir resim yolladım, görmek istediği için. Sizce normal mi konuşması, ben sağlıksız mı düşünüyorum
Normal aslinda senle bir iliskisi yok yani ozgur konusabilr sevgilisi olsun istiyir bence oynama cocukla hosuna gittiyse gercegi soule bi sans ver yoks auzme cocugu
Üzmek gibi bir niyetim yok, zaten konuşma uzatmadan bitti daha fazla da devam ettirmem. Ama takıldığım nokta şu o kadar öküz gibi bakmayı biliyor, sürekli arkadaşlarının bile gözü üstümde, bir erkekle konuştuğumu falan görse kıskanıyor kötü kötü bakıyor. Yani hiç tanimadigi birine karşı hareketleri biraz fazla aslında. Ben de bu tarz hareketleri olduğu için de beğenmenin ötesinde hoşlanıyordur diye düşünmüştüm. Ama öyle olsaydı her mesaj atanla konuşur muydu sizce? Ayrıca kaç haftadır adım atmıyor, bilmiyorum belki de çok ortam müsait olmadığı için ama mesela sosyal medyadan bulup ekleyebilir beni, onu da anlamadım
Korkuyi okadar basit degil bir erkek icin defakarca reddedilmek o senin bakiyi diye sikayet ettigin seyden bile mahrum kalmak cok kotu birsey desim ya sevgili istiyor send n hoslaniyi ama nasi olsa olmaz ben baska birine sans veriyim birazda ben mutlu oluyum dedigimden sana cevao vermis bence bi sans ver ona bak ayni seyleri yasayan biri olarak söylüyorum o seni mutlu edebilir
Ama ben bakışlarına karsılık da veriyorum neden korksun bu kadar, ya da korktu diyelim biraz daha beklesin, hemen başkasına şans vermesi saçma değil mi? Ayrıca kim bilir belki başka bakıştıklari da vardır, böyle düşünmeye başladım.
Olabir az nanda flortlenen cok insna var senin bakmam cesaretini kirdirmaz ki neden beklesin ki hem mutluluk nekadar erken gelirse okadar iyi bence gercek hesabindan ekle sen inu nasil olsa hikayenecevap verir
Adım atmak istedi atardı, öyle bir şey yapmam. Her gördüğü kıza bakıyorsa zaten işim olmasın
Sen bilirisn
Ama ayni sekile dusmus olmazmisin sende o ilk basta sana bi sans veesi senden beklemiyirmu senun gibi neyse sen bilirisn
Ama ufak bir ayrıntı var özelden yazsam olur mu
Takip ettim
Yaz bakalim
Ben mesaj atamıyorum sen atar mısın
Kimsin sen
Takip yolladım ama xp yetmiyor benim mesaj atmama
Attim
Hahshagsj gibi bir şey :D gizli sormusum soruyu o nasıl açılıyor onu da bilmiyorum. Yeni uyeyim
Acamazsin anca adini yazarsin sana attim randomlu bir isim degilmisin sen
duruma bağlıdır.
hımmmmmmmmm
Yorum yapsanız
o zaman seni sevdiği anlamına gelir
Uffe nasil çıktı benim yazdiklarimdan bu
alla allah ne oldu şimdi
Okuma yazman mi yok kafamı buluyorsun, bıktım hepinizden ya :D
dalga geçiyom oldumu
Ne güzel yeni yılın ilk embesillik ödülünü sana veriyorum, layığı ile taşı lütfen
töbe töbe tamam taşırım