Benim 3 aylık bir ilişkim var 🥰 sevgilim ile uzak mesafe bir ilişki yaşıyorum ona bir hediye göndermek istiyorum ama ailesi çok katı hediye veremiyorum 2 tane sorum var (ülke dışında yaşıyor)
1. Ailesi farketmeden bu kıza nasıl hediye verebilirim? 2. Ailesinin fark edemeyeceği bir hediye bulmam gerek. Bana hediye önerisi verebilirmisiniz?
👉👈 Beni hatırlamasını istiyorum, sürekli aklında olmak istiyorum. Aşkımızın somut bir simgesi olsun LÜTFEN YARIDIM🥺
Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var, sadece bir fikir ver misiniz?
Kar küresi kolye vb şeyler alablirsin kar küresi gibi bir şey alırsan altındaki pil yerini vs açıp içine not yapıştırır kapatırsın ya da yeni Spotify şeyleri çıktı kolyeli/bileklikli kolyeyi taratınca şarkı çalıyor sizin şarkınızı yaptırabilirsin ailesinin anlayacağını sanmıyorum 😉😊
bol sweat al ilk 1 kez sen giy kokun sinmiş olur sonra kargoyla yolla ama eve teslim değil kargo yerine teslim falan ya da bakım ürünü yollayabilirsin annesine alısverise cıkıcağını söyler
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anne ve babası bilmememsi gerek biraz katı bir ailesi var daha küçük ve gizli birşey olsa. Bunun için bir yorumun var mı?
Onuda kabul etmiyor. Senin aşık benim için en büyük hediye. Aşkım bana hediye almana gerek yok. Sen bana yetersin diyor🥰. Ama bilmiyorum 🥺👉👈 hediye almak istiyorum