Lütfen bana yardımcı olun fikir verin çok ihtiyacım var?

Annem düşünüyordum da küçükten beri bana sarılıp bağrına yatırdığı an hatırlamıyorum hep ben ona sarılmak isterdim o da yok felan derdi. Hep onu üzdüğümü yorduğumu ifade eden cümleleri var. Hamileyken çok ağırdın, doğdun çok gazlıydın, çok süt içtin çok mama taşındı sana , çok soru sorardın , sonrasında kavga gürültüler ergenlikteki olaylarda da hep seni beni üzdün felan , kendileri beni dövüp söven insanlar olmasına rağmen hep böyleydi. Bi sarılmayı hakedemedim. Evde şakalaşma esnasında babam bana yine gard alıp benim tüm vücudumu yerde ezerek dövmesine rağmen annem odama gelip bir kere sarılmadı bana. Hep sen hakettin veya sussaydın dayak yemezdin tarz davranışları vardı. Ben yıllar sonra artık psikolojim bozulunca psikologlarda bunları idrak etmeye başladım fakat özşefkat özgüven eksikliğim var. Sürekli içimde bir şey eksik. Anneme karşı içimde kocaman bi boşluk oluşuyor. Ona hala daha yalvarmama rağmen bak şöyle konuşma üzülüyorum dememe rağmen konuşan insan duygularımı önemsemiyor. Bana bu durum çok acı veriyor. Annemi unuttum diyelim ya etkileri? Ve ben çocuğum olunca anladım benim çocuğum bana naparsa yapsın bi sinek ısırsın ben onu bağrıma basarım sarılırım peki ben , benim çocukluğum.
Kendimdeki sorunları nasıl aşıcam? Çıkmazda gibiyim. 25 yılım çöp olmuş. Daha bir çok konu var. Onlar yüzünden sırf yaranmak için arkadaşlarımla bağlantımı kestim bi arkadaş çevrem bile kalmadı. Meğer ben neler yaşamışım yeni anlıyorum. Aile denilen o insanları kendimden nasıl uzak tutarım? Bana lütfen yardımcı olun? O boşluğu içimdeki nasıl yeniden doldururum..

Lütfen bana yardımcı olun fikir verin çok ihtiyacım var?