Sevdigim Adami cözemedim, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Biraz uzun olacak, umarım okursunuz ve cvb verirsiniz: 8 aydır tanıştığım ve başlarda ilişki yaşadığım biri var. Kendisi yay erkeği,34 yaşında, hiç evlenmemiş,15 senelik ilişki yaşamış,2 senedir ayrı, ama bayağı sorunlu ve ağır olaylar yaşamış biri (baba şiddeti, anne intihar kalkışı, eski sevgili darbesi). Zor bir kişiliğe sahib olduğuna en başdan açıklamıştı bana. Buarada bende hiç evlenmedim, benimde 10 senelik ilişkim vardı. Bu benimle olmak için çok mücadele etti, illa beni istiyordu, hatta evlilikden bahsediyordu ve o tarz sorular soruyordu hep. biz birtürlü anlaşamıyırduk, güven sorunuda var bunda ve bende, ikide bir ayrılıp, geri barışıyorduk, sorunlarda benden yana ilgisizlikdi, karşılıklı güvensizlik. en son ayrılığımız iki ay sürdü, burdaki hata ben onun peşine adam taktım, bu nerelere takılıyor diye. Bana blok çekti bu, ayağından ameliyat olduğunu duyunca, normal yerden mesaj attım, buda blokunu kaldırdı. Tekrardan görüşmeye başladık. ama hep ben yazdım, oda kızgın olduğunu beyan etmişti. Neyseki buluşalım dedi. Ayağıda alçıda. öyle, öyle buluşmayada başladık. Hem o istiyor buluşmayı, hemde ben. gayetde iyi anlaşmaya başladık. buluşmalarda sarılıyorda bana, cilveleşiyoruz. ama öpme omuyır. Geçen elimide tutttu. ama bana hiç yazmıyor kendisi, 3 kere aradığı oldu okadar (buarada 5 haftadır görüşüyoruz) bir gece bana bu arkadaş kalalım dedi, seni sevmeye çalıştım dedi olmadı dedi, eski olayları unutamıyorum dedi, sende bana baskı yaptım dedi, arkamdan iş çevirdin dedi, belki zamanla evlenirim dedi ama sen buna katlanırmısın dedi. Bende şok oldum, arkadaş olamam dedim, ss dedim. Oda bende seni seviyorum dedi ama hani sanırım arkadaşca, anlamadım. Bu işte zamanla belki yine sevgili oluruz dedi, böyle. İyi anlaştığımız için bende belki gerçekten zamanla yine sevgili oluruz diye devam ettim böyle. Buluşmak istediğimde hiç geri çevirmiyor, msjlarıma hep cvb verir. Hatta en son buluşma bayağı geç oldu, bu eve gidib duş aldı ve soğuk havada o geç saatte yinede veni görmek için alçılı yanıma geldi. Bir akşam küçük tartışma oldu, işte bu yüzden anlaşamıyoruz dedi. Yani benle arkadaşmı, değilmi anlamadım. elimide tutuyor, sarılıyor, canım diyor, öpücük yolluyor. Kafam karışık arkadaşlar. Ne yapayım? nasıl davranayım? buarada ben yazmayınca, aramayınca ondan bişey gelmiyor. Bugün üçüncü gün, bende geriye çekildim oda bi uğraşsın diye, ama yok hiçbişey malesef. Onunla çok uyumluyuz, ve onu seviyorum. sizce ilgime yani ona yazmaya devammı edeyim, ya da geriyemi çekileyim? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevdigim Adami cözemedim, ne yapmalıyım?