Hoslandigindan eminim ayni kurumdayiz karşılaşınca merabalasiyoruz bakışları çekingen ürkek konuşması falan öyle, bi adım attım ekledim yazmadı ama sildim bende neden yazmadı ne olcak şimdi
Güncellemeler
+1 yıl
Yorummm lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Nerde ulwynnn herkes
Benden hoşlanan kişinin facesi vardi ekledim yazmadı neden?
Belki Adam Alfadır her gelene gidene yazmaz var böyleleri harbi diyorum hiç kimseyle ilgilenmez zenginide fakirde güzelinide çirkinide onun için eşittir bir kişinin kadın olması güzel olması onu çekmez tabi ilk adımı sen atarsın yoksa asla yürümez bu iş
İşte bak o sormuş sende ilgileneceksin evvel evvel kısa kısa sohbetler başlar yoksa ilk görüşden 40 yıllık kankam gibi saatlerce dertleşmiyeceksiniz önce kısa sohbetler sonra büyüyecek ama dik başlılık yapma normal ol sade bir şekilde gurur falan yapma itersin kendinden
Her hangi bir karşı cins karşı cinse kendi isteği ile sohbet etmesi onunla tanışmak içindir belki oda senden bir şey bekliyordur o sana 1 adım atıyorsa sen ona 2 adım at
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki Adam Alfadır her gelene gidene yazmaz var böyleleri harbi diyorum hiç kimseyle ilgilenmez zenginide fakirde güzelinide çirkinide onun için eşittir bir kişinin kadın olması güzel olması onu çekmez tabi ilk adımı sen atarsın yoksa asla yürümez bu iş
Nasıl atim başka napim
Konuşması çekingen ürkek falan olması heyecandam falan olmayada bilir seni kafasından ediyordur belki
Onunla ilgilendğini göster yakınlaş sohnetiniz olsun sonra ekle merhaba napıyorsun falan yaz yürür zaten saf olmayın
O nasılsın dedi dün ben heyecandan iyi sen dedim bu jandarma kısa oldu yakinlasamiyorum
İşte bak o sormuş sende ilgileneceksin evvel evvel kısa kısa sohbetler başlar yoksa ilk görüşden 40 yıllık kankam gibi saatlerce dertleşmiyeceksiniz önce kısa sohbetler sonra büyüyecek ama dik başlılık yapma normal ol sade bir şekilde gurur falan yapma itersin kendinden
Hoslandigi için soruyor degil mi nasılsın diye
Her hangi bir karşı cins karşı cinse kendi isteği ile sohbet etmesi onunla tanışmak içindir belki oda senden bir şey bekliyordur o sana 1 adım atıyorsa sen ona 2 adım at