Eski sevgilimle yattim napmaliyim yardim edin?

Selam bugün size kendi hayatimdan bişeyler anlatıp sizden yardım isticem. 2-3 sene önce çok aşık olduğum bi adam vardı fakat babam beraber olmamıza aşıri karşıydı. Sevdiğim adamdan evlilik teklifi aldıktan sonra bunu 1 ay boyunca saklama kararı aldık. Ama babam bu süreçte sevdiğim adamın kavgalı olduğu kişiyle anlaşmış ve bizi evlendirme kararı almış. Karşı çıkamadım çaresizce kabul ettim.. Babam bunu bana söyledikten 1 2 gün sonra beni istemeye geldiler ben ise sevdiğim kişiye bunu söyleyemedim fakat o bunu ögrendikten sonra o kdr sinirlendi ki aylarca onu göremedim bu sürecte evlendim. Evliligimin 2. ayinda o geri gelmişti mahalleye o da evlenmiş duyunca o kadar çaresiz hissettim ki kendimi... uzun bir süre disariya cikamadim ve zaten kocamda izin vermedi. Bir gun markete gittigimde onu gördüm gercekten değişmişti hala onu çok sevdiğimi farkettim ama elden gelen bisey yoktu... nasil oldu bilmiyorum ama o günden sonra minik minik dialoglarimiz olmaya başladı zaten ona aşıktım o yuzden bu konusmalarimiz hosuma gidiyordu. O da evliydi ama kalbime soz geciremiyodum ve konusmaya devam ediyordum kocam duysa mahvolurduk. Kocam işi icin 1 aylik sehir disina ciktiginda onu eve cagirdim. Hersey o kadar hizli gelisti bi an kendimizi yatakta bulduk ve saatlerce seks yaptik en son onun karisi aradiginda durduk ve beraber dusa girdik o gittikden sonta dusunmeye basladim yaptigimizin yanlis oldugunh biliyordum ama kalbime soz geciremiyordum adeta ona tekrar asik olmustum. O gunden sonra hic gorusmedik aradan aylar gecmisti ve hamile oldugumu ogrenmistim buyuk ihtimal ondan hamileydim ne yapmam gerektigimi dusunuyorum cikmaza girdim ne yapmam gerekiyo yardim edermisiniz?
Eski sevgilimle yattim napmaliyim yardim edin?