Konuştuğum sevgili olduğum bir çocuk vardı kat kat güzelim ve ailemin maddi durumu da kat kat fazla ondan sadece statü olarak? Yüksekti benden.
Buna rağmen hiç sevmedi beni ilk sevgilimdi bu arada biliyordu bunu. Hep seviyormuş gibi yaptı uzaklaşmak istedim yalvardı tekrar konuştuk bana cinsel yaklaştı kabul etmedim sonra yine aflar diledi barıştı her türlü şeyi başıma getirdi ben o kadar saf ve iyi yaklaştım ki ona asla bunları hak etmedim en sonda telefonunda mesaj yakaladım arkadaşım da yanımdaydı rezil etti beni tamamen bitirdim artık her yerden engelledim öyle bir canım yandı ki sizce ahım çıkar mı ondan 4 ay oldu tüm notlarım berbat üni de travma yaşadım resmen hakkımı asla helal etmiyorum ben bunları asla hak etmedim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Notlarını o kadar mahvedecek ne yaşamış olabilirsin ki kaç yıl sevgili kaldınız çok mu bağlandın naptın?
3 ay kaldık knk ilk sevgilimdi ve bağlandım. Ama cinsel yaklaşması istememe rağmen ve sonrası aldatması en yakın arkadaşım gördü hepsini. Bir de ben çok hassas bir insanım hep bu yüzden bu yaşıma kadar sevgili yapmadım ve o bana bunları yaptı
Hmm ilk sevgilin anladım çok zor geçer daha ilkten aldatılmak. Bende ilkte aldatıldım çok zordu atlatması şimdi anlıyorum seni. Allah belasını versin çünkü önyargılı bir insan haline geleceksin aldatılma korkuların olacak yazık etmiş duygularınla oynamış it oğlu it. Şansa bak arkadaş kız bu yaşa kadar sevgili yapmıyor gidiyor itin birisi kızı mahvediyor. Şans işte. Bunların hepsi hayat tecrübesi. Yaşayarak öğreniyorsun. Önyargılı olma yine de toparlan s et Allah belasını versin sen kendi yoluna bak. Peşinden de koşacak sakın taviz verme.
Yazdı hocam o yakaladığım rezil mesajlara rağmen 3 ay sonra yazdı yalvardı yok kokunu özledim bilmem ne saçma sapan kandırmak için yine direk red ettim engelledim sms den de. Sizin adınıza da çok üzüldüm neden herkes ehline denk gelmez ki şu dünya da
Böyle insanlar toplumun parazitleridir. Bulaşan kişileri hasta ediyorlar. Cinsellik için duygularıyla oynarlar genelde bunu erkekler yapar. Aldatan bazı kızlarda kriterli yetenekli erkek bulunca yapışıyorlar. Allah iyisini nasip etsin.
Amin inşallah hocam. Ben bir şey sormak istiyorum aklıma takılan bu bana üç şey sonra yazdı yalvardı ya direk red ettim. Diğer gün gece yabancı bir numara adı bana kimle görüşüyorum diye gülerek hasan sen misin falan yapıyor arkada da biri var aynı şekilde gülüyor. Sonra direk yüzlerine kapattım. Bence o işletti beni arkadaşından ve neden yaptı bunu bilmiyorum sizce neden?
Üç ay sonra yazdı yalvardı*
2 ihtimal var bu kişi koç aslan yay burcu olabilir kendisinden uzaklaşan kişilere genelde kaçıngan bağlanma durumu oluşuyor. Diğer ihtimalse takık olmuş olabilir.
hak etmedim deme hak etmişsin ki yaşamışsın. herkes kendi dengiyle ve hak ettiğitle beraber olur
Sizin zihniyetinize göre çocuklari için saçını süpürge edip sürünen bir kadının eşi tarafından yediği dayaklardan sonra öldürülmesi de hak ettiği içindir dimi?
kızlar şiddete meyilli erkkekkklere bayılıyor. alfalık olarak görüyor. yani kızlar yine dengini seçiyolar
Tam bir incelsin bence orada ki mağaralar geri dön ve kadınlara orada bk atmaya devam et
incel falan değilim. dediğim şeyler erkekler için de geçerli. hatta kendim için de geçerli. herkes dengini bulur dengini yaşar.
her şey güzellik statü değil kalp önemli belki de sorun o dur
Çıkar uzulme , Allaha bırak.
Çıkar merak etme sen
Cinsellik bunun neresinde 🤔
Olabilir kmk