Bu doğru mu sizce yapmali miyim? Bana geri döndü surtunmelerimiz falan olmustu ben pisman olup konusmayi kestim. Geri döndü dedigim de tutup barisalim demedi arada bir bulusuyorduk iste
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seni sevhi olarak degil ama cinsel olarak kendine baglamis ve demek ki sana o sekilde yaklasan en azindan orani gidiklayan ilk kisi oldugu icin istiyorsun gibi ama hata yapmamaya calis
Haha sakamı 5 sene önceki sevgilimde nisanlı olmasına ragmen birlikte olmak istiyor benimle ben napsam dkxkdms
Bende. İçimde kaldı çünkü. Sadece öpme koklama yarım kaldı
İyi anlayacağınız eminsen neden olmasın. Eski anıları yaşamakta zevkli olur
yani bundan sonrası artık fb olarak takılırsınız
Hayat senin hayatın ne istiyorsan onu yaparsın erkek zaten öyle durumda dünden yanaşır
içine kaçırmadan sürttürebiliyorsanız devam ben hiç beceremedim illa bi şekilde içine kaçıyor
İstiyorsun madem yat, güvenilir biriyse tadını çıkar
Onu çok seviyordum ama canım yanıyor sonrasinda kullanilmis hissediyorum nekadar isteklide olsam arzulasamda
Sevişmek kullanılmak anlamına gelmez, iki kişinin birbirini tenleriyle oynayacak kadar sevmesi kötü bir şey değil, oldu da sen istemezken o seni arzuladı tamam, ama şu şartlarda sevişiniz, yaşayınız hayatı
Ama beni sadece arzulamasi artik aşık olmamasi zoruma gidiyor
He sadece sevişmek mi istiyor, o kadar?
Öyle gibi hissediyorum buluşuyoruz önce kahve içip muhabbet ediyoruz ve buluşma sevismeyle sonlanıyor. Gurur meselesi yaptim arzulasamda biz cok seviyorduk birbirimizi barışmak istese söyler o farkli benim bahsettiğim şey farklı sadece sevişmek için konuşmak istemiyorum zoruma gidiyor
Böyle hissettiriyorsa kendisiyle konuşmanı tavsiye ederim, cevabı tatmin etmezse uzaklaş. Canını daha fazla niye yakasın
Ne diyim sence
Ya bide beni kimse cekmiyor bi onu arzuluyorum cok denedim ama böyle de üzülüyorum zoruma gidiyor
Ona verdiğin değerden dolayı bu kadar cezbedicidir, temas ettiğin başka kimse de olmadıysa tadını ondan öğrendiğindendir.
Ben senin benimle görüşme aracından saptığını düşünüyorum diye başla, devamı zaten dilinin ucunda
Bir paçavra gibi kullanılıp atılacaksın, dileğin buysa kolay gelsin.
FB olarak takılın işte.
Sürtünün yine ama bu sefer çıplak olun
Eee ten uyumu iyiyse yat
yeni şeyler tatmaya ne dersin ;)
Zevk aldıysan keyfine bak bence
He gitsin alsin alacagii
Bence baya yanlış bir adım olur
Cakar gecer sana yok dediginde baskasina gider
Birbirimizin içinde olmalıyız
Canin cektiyse yap sonucta tanidigin biri
Bence gözünü kapat ve yat onunla
Hep aklında kalacak