Yorumlarda kimileri yine bayağı saldırgan genellemeler yapmış, kimileri yine bu iğrenç durumu savunmaya kalkmış, kimileri bunun iğrençliğini anlatmak yerine yine saçma yorumlardan girmiş konuya. Aaah ah. Bu sitede bazıları hiç değişmeyecek. İzninizle ciddi ve dürüst bir açıklama yapayım:
Öncelikle aldatmanın her türlüsü karaktersizliktir. Buna "duygusal boşluk" denmesi, bu durumdan her iki cins için de sıyrılmak amacıyla bahaneler uydurulması (evet erkekler için de zaman zaman yapılıyor bu kadınlardaki olay), sadece toplumun kendi çıkarı için uydurduğu bir kılıftan ibaret. Toplumda bazen çok kötü olan insanlar bile iyi birisi sanılınca, toplum hemen bunu dedikoduya vuruyor ve yargısız infaz verircesine öbür tarafı suçluyor. Siz hiç örneğin İbrahim Tatlıses, bazı kadınlara haksızca şiddet uyguladı diye toplumdan dışlandığını gördünüz mü? Eminim görmemişsinizdir hatta hala "İmparator" diye elini kolunu sallaya sallaya meydanlarda geziyor. Şimdi olayı anlıyor musunuz? Toplumun söz konusu, durumdan sıyrılmak için ve bazen de kendi çıkarları için uydurduğu bir kılıftır bu. Fakat gerçek şudur ki bu, düpedüz karaktersizliktir. Şimdi kendisini kışkırtmak istemiyorum yorumu görürse o kendi anlar: Yorumlarda birisi, gerçekten ayrılmak gibi bir alternatif olmasına rağmen "Bekara koca boşamak kolaydır." sözüyle sıyrılmaya çalışıp aldatılanı da suçlamaya çalışmış ama bilmediği bir durum var. Bir kere her ne kadar aldatılan kişi "yanlış bir şeyler yapmış olsa bile" ve "bu durum ayrılık sebebi olsa bile" gidip başkasıyla olmak isteyen kişi çat çat çat diye bu sebepleri açıklayıp sonra da "Ben senden ayrılıyorum." diyebilir ve ondan sonra başkasıyla beraber olabilir. Bir insanın böyle bir alternatifi varken, aldatmayı savunmak ve aldatılanda direk suç aramak, saçmalık değil de nedir? Madem aldatılan insan bir halt yemiş o zaman açık konuşucaksın abi. İnsanlara karşı neden açık olamıyorsunuz anlayamıyorum. Kendinize gelin. Siz sevgili oluyorsunuz burada ve sevgililiğin bile en önemli etkenlerinden birisi karşılıklı güven iken siz açık açık birbirinize açıklamaya yapamayacak kadar birbirinize güvenemedikten sonra, sıkıntılarınızı konuşarak çözmek yerine bir insanı "Sırf üzülmesin hadi bilmesin." bahanesiyle ayakta uyutmanız... İşte tam bu noktada ben, bunun kadar yanlış bir şey göremiyorum. Bu tam manasıyla bir saçmalık. Hele hele sebeplerini çat çat diye açık açık anlatıp, gerekli sebepleri sunduktan sonra karşı taraf hala akıllanmıyorsa ayrılmak gibi bir alternatifin varken bunun yerine aldatmak, hele hele "Hadi bilmesin üzülmesin." kafasıyla aldatmak bana çok çok çok ironik geliyor; çünkü o kişi zaten seni üzüyorken ve bu nedenle ayrılmakla da her türlü üzmek zorunda kalacakken bile karşı taraf bilmesin diye aldatmaya başvurmak bana şaka gibi geliyor. Her neyse. Uzun lafın kısası, lafı şuraya getirmeye çalışıyorum: Aldatmanın her türlüsü karaktersizliktir ve bunu inkar eden insan ya birini aldatmıştır ya da kendi çıkarı için kılıf uyduruyordur. Nokta.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Karaktersizligi meşrulaştırmak.. sadece bu.
10 Yorumla
+1 yılKimse kusura bakmasın ama aldatmak neden karaktersizlik olarak değerlendiriliyor hiç anlamış değilim. Sabaha çıkacağımızın garantisi bile yokken bir kişiye bir ömür bağlı kalacağımızın garantisi mi var? Şimdi herkes aldatmasın ayrılsın diye yorum yapacak. Bir laf var annelerimiz babalarımız çok kullanır. "Bekara koca boşamak kolaydır" diye. Kimse evlenirken ya da hayatına birini alırken ben bunu aldatırım düşüncesiyle peşinen karar vermiyor. Ayrıca aldatılan hiç mi sebep olmuyor bu duruma? Mükemmel ilişkisi olan bir insan neden aldatsın? Duygusal boşluk, ilgiye ve sevgiye açlık, beklenen saygının gösterilmemesi, kadına seks objesi muamelesi yapılması ve değersiz hissedilmesi bunlar başka bir erkeğin ya da kadının cazip gelmesini sağlayacak etkenler değil mi? Karaktere bağlı bir durum değil. Aldatmaya neden olacak etkenler önemli. Birgün aldatılırsam sevdiğim insanın karakterini sorgulamaktan önce kendi hatalarımı ararım. Aldatmayı cinsiyetle ve karakterle ölçmeyin artık. Bir durumda sonuç varsa neden de vardır mutlaka
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yoo kadın veya erkek her aldatan benim gözümde orul orul dııııttt öhöm neyse : D
00 YorumlaHayır sadece kadın değil ki bak aldatmanın birçok sebebi olabilir ama hiçbir sebep kabul değildir. Ve bunun kadını erkeği yoktur ayrıca duygusal boşluk sadece kadına has özellik değildir erkekler de insan oldukları için duyguları vardır hani cinsiyet farklı diye duygusuz doğmuyor.
10 YorumlaHer iki cinste aldattığı sürece gözümde aynı duygusal boşluk filan bunlar bahane boşa hikaye yazmaya gerek yok. Biri ile yapamiyorsan ayrılacaksın evlilik kadar boşanma da normal birşey ama bu aldatma olayları nedense 2. yi cepte tutmak için sanki diğerini adam gibi bırakamıyorlar olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok neyin boşluğu ama işte insanları çözemiyorsun ki böyle insanlar 7sinde neyse yetmişinde de odur ama işte nerden bileceksin mayası bozuk Allah herkesin kalbine göre versin böyle insanlardan uzak tutsun inşallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Kadınlar kendilerine mal gibi muamele etmeyi severler. Kollarını kim kaparsa g*tlerini de ona verirler. İradeleri bozuk yaratıklardır çoğu. Duygusal boşlukla engelleyenleri, aldatanları , saygısızlık edenleri, kalp kıranları çoktur. O yuzden genelde hicbir kızı, kadını umursamak doğru değildir denilir. Ne yapcakları belli olmaz bunların. O yuzden boyle soylenir. Erkekler daha iradeli ve kararlı olduklari için birini aldatiyorlarsa genel olarak ya sapıklardır ya da karakterleri boyledir. Kadındaki de erkekteki de masum değildir. Kadınınki daha çok can yakar genelde
00 Yorumla
+1 yılErkek aldatınca :
Karısı ilgilenmemiştir
Alıp karşısına konuşmamıştır
Fantezilerine karşı gelmiştir
Anal ilişkiyi reddetmiştir
Eşofmanla karşısına geçmiştir
Eli çamaşır suyu koyuyordur
Çocuklarından eşine vakit ayıramamıştır
Yemeğin tuzunu fazla atmıştır
Bir akşam yemek yapamamıştır
Felan filan diyorlar Türkiyede sen heralde başka ülkedesin20 YorumlaOlduğum coğrafya da kadın aldatırsa ahlaksız erkek yaparsa hata olur bana göre ise insan olan yapmaz ne kadının ahlakına ne erkeğin ahlakına yakışmaz sevmiyorsan adam gibi ayrılacaksın maymun 🐒 iştahlı olmayacaksın ve kimsenin ruhunda yara açma hakkın yokdur
10 Yorumla
+1 yılSanırım Kadınlar duysak olarak bütünleşmek, Erkekler ise bedenen eksiklik gidermek,
Diye genel bir takım kanılar üzerine etiketlenmiş olduğu için toplumda, sonuç bu işte, saçma ama bu. Bunu ifade etmek bile güvensizlik hissi veriyor, toplum o kadar zor etmiş olayı.11 Yorumla- +1 yıl
Not:
Yazım hatalarını düzeltme.
Sanırım Kadınlar duygusal olarak bütünleşmek,
Erkekler ise bedenen eksiklik gidermek,
Diye, genel bir takım kanılar üzerine etiketlenmiş olduğu için toplumda,
sonuç bu işte, saçma ama bu.
Bunu ifade etmek bile güvensizlik hissi veriyor, toplum o kadar zor etmiş olayı.
1 yılBunu yazan kişi kafasını kumdan çıkarıp bu ülkenin ataerkil bir anlayışı benımsediğini görse iyi olur. Tam tersi her zaman erkeklerin aldatması duygusal boşluk olarak adlandırılıyor. Şeytana uydu, kadınlar baştan çıkardı, karısı dırdır yaptı, zor bir dönemden geçiyordu çapkınlık yaptı, erkeğin sevdiği kadınla seviştiği kadın farklıdır bla bla diye geçiştiriliyor her zaman. Kadınların zaten aldatmayı bırak flörtleşmek ya da renkli cinsel hayat gibi hiçbir ayrıcalığının olmadığı toplumlarda kadının yaptığı arsızlığa hiçbir zaman duygusal boşluk değeri atfetmemiştir toplum. Aldatan kadın öldürülmeyi tec vüz edilmeyi ya da ömür boyu alnında leke ile yaşamayı hak eder hiçbir zaman üstü kapatılamaz ama aldatan erkek bir şekilde affediliyor. Bunu yazan arkadaş hangi toplumda nasıl bir kafa yaşıyor anlamak güç. Sahte mağduriyet yaratmaktan gülünç duruma düşüyorsunuz ;)
00 Yorumla
+1 yılHayatındaki insandan ilgi, sevgi, değer, nezaket gören yani ilişkisi yolunda giden bir insan aldatıyorsa bu duygusal boşluk olarak adlandırılamaz ne kadın için ne erkek için.
E erkeklerin en aşık olanında bile kadını duygusal açıdan tatmin edebilmek için yeterince emek göstermediğini düşünürsek, kadınların çoğu sevdikleri ve belki sevildikleri ilişkilerde gördüğü değersizlik, şiddet (psikolojik), baskı üzerine duygusal boşluğa düşüyorlar. Bu aldatmayı haklı çıkarır mı? Hayır. Çoğu zaman erkeklerin 'kendine hakim olamayarak' yaptıklarından farklı mıdır? Kesinlikle.
Tabii ki bunlar benim görüşlerim ve elbette istisnalar var fakat aradaki bu farkı kimsenin inkar edeceğini de düşünmüyorum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinsiyet değil. sahsiyet meselesi bu ayrı,,,, senin dediğin olay ise şudur,, erkek ile kadın aynı düşüncelere sahip değildir, tamamen farklıdır, yine belirtiyorum dediğin olaya nazaren söylüyorum bunu yoksa , dediğim gibi şahsiyet meselesi, aldatan insan karaktersizdir net
00 Yorumlabu erkeklerin kendi icinde uydurdugu bir sey bence bizim erkeklerimiz kadin hastasi oldugu icin kadin ne derse hemen inaniyorlar tabi kadinlarimizda bunu cok guzel degerlendiriyor. halbuku aldatmanin duygusal boslugu veya yanlisi olmaz aldatan kisi ha kadin ha erkek haysiyetsizdir. ha baskasini istiyorsan ayril sonra ne yaparsan yap ama illa aldatma fantezileri varsa karakterleri yok demektir.
00 Yorumla
+1 yılHerkste var o üstelik aldatma ile duysal boşluk apayrı. Boşta olan daha çok arayış içine girer. Eşli olanın bahanesi bu olmaz. Ozaman konuşsaydın çozum bulsaydın
Aldatma haricinde de pek çok metot mevcut.10 Yorumla
+1 yılBu da başka Bi karaktersizliği kapama yöntemi galiba.
Aldatmanın hiç bir tarifi olamaz. Konu her ne olursa olsun aldatmak dogru değil.
Sevmiyorsan ayrıl.
Sana yetmiyorsa ayrıl.
Seni mutlu etmiyorsa ayrıl.
Ama aldatma.20 Yorumla
+1 yılerkekler aldatınca karşında ki kadına kendini ispatlamaya çalışır gösteri yapar.
ama kadın öyle değil.
gösteriş yapamaz güç gösterisi yapama duygusal tarafını göstererek erkeklerin ilgisini çeker. işte bu00 Yorumla
+1 yılİşte herşeyin bir kılıfı var bunada bir kılıf uydurmuş bizim akıllılar 😂 öyle şey mi olur
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Duygusal boşluk demek vicdan rahatlatma çabası herhalde, kadında aldatsa erkekte aldatsa karaktersizdir.
10 YorumlaErkek olsun kadın olsun aldatan herkes haysiyetsiz onursuz karaktersiz yaşamayı dahi hak etmeyen alçak varlıklardır.
10 YorumlaHer kadın aldatmasını altına binlerce bahane ve haklı olabileceklerini düşündükleri sebepler koyduğu için.
10 YorumlaDuygusal boşluk diye kim demiş. Valla ilk kez duydum he.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYoo kim demiş, aldatmak cinsiyet fark etmeksizin karaktersizliktir
20 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik, aldatmaya neden olabilir ama
karaktersizliğe de neden olan bir şeyler var.
Bunlardan biri de duygusal boşluk olabilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHakkaten çok doğru bir tespit, çoğu aldatan kadının kendini savunma şekli aynen böyle, duygusal boşlukta hissediyorum kendimi
00 Yorumla
+1 yılKim demiş onu, kadınınki duygusal boşluksa erkeğinki de cinsel boşluk ama bunların hiçbirisi bir gerekçe sayılamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kadiniz ya kibarca yaklasiyoruz olaylara 😅 nasil tanimlaniyorsa tanimlansin hos bir Olay degil ve kabulu yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yanındaki delikanlı memelere düşecek bakmaktan 😂
her iki taraf için de çok saçma bir söylem bence 😏00 Yorumla
+1 yılAldatmak hangi cins yaparsa yapsın kötü bir şeydir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Oda karaktersizlik. niye kim diyor duygusal boşluk diye. hic öyle bir mazeret duymadim.
10 Yorumla
+1 yılKim demiş onu ya diyen de aldatan karaktersiz kadındır kesin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de karaktersizlik bence başka bir açıklaması olamaz. Diğer tüm şeyler kılıfı gibi geliyor.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar üste çıkmayı denemiş ve başarmışlar demek ki.
10 Yorumla
+1 yılSenden yeni duydum ben daha çok başka şeyler duyuyorum az çok tahminleriniz vardır.
00 Yorumla
+1 yılöyle bişi denmiyor siz kendiniz götünüzdennn uyduruyorsnz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇıplaklığı ile tahrik edici unsur kadın olduğundan erkekler daha masumdur diyebilirim Öyle değil mi
00 Yorumla
+1 yılKadinlar aldattiginda bu kadar hafif bir deyimin soylendigini sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılkaraktersizliğin cinsiyeti yoktur duygusal boşluk lafını kullananda halt etmiştir
00 YorumlaAldatmanın her türlüsü aynıdır. Bahanesi olmaz bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma kadımların çoğu bu sebpeten İlgisizlikten aldatıyor
00 Yorumla
+1 yıldoğru ama kadınlar genelde ilgisiz kalınca öyle yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle mi deniyormuş aldatma aldatmadır bunun başka türlüsü yok duygusal boşluk filan anlamam ben.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar seksten zevk almıyormuş ve sekssiz yaşayabiliyormuş gibi davrandıkları için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAlgı yani fakir giyse rezil zengin giyse moda derler ya o hesap
00 Yorumla
+1 yılBen böyle bir şey ilk defa duyuyorum genelde erkeklerin ki örtbas edilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kadınlar boşluğunu dolduruyor erkelerde boşluk dolduruyor omdan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadıınlar erkeklerden daha zeki oduğunu iiçin bir kılıf uyduruyorlar bizde yiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılKim yaparsan yapsin bence ahlaksizlik... esler arayislarini birlikte arayamiyor ve surduremiyor ise birlilteligini.. aldatma gibi gucsuzce bir guc gosterisine gerek yok bence
20 YorumlaKim diyor onu ya? Aldatan kadında erkekte karaktersiz benim gözümde. Ben bile yapsam töbe Allah korusun, bende öyleyim. Cinsiyet ayrımı yapılmaması gereken konulardan.
10 Yorumla
+1 yılerkeklere güven olmaz aldatar şöyle olur böyle olur diyen kızlarin her biri sanki güven abidesi gibi davrananlar yok mu? bu eşlerini aldatan erkekler hep bekar kızlarla mi eşlerini aldatıyorlar?
10 YorumlaDuygusal boşluk değil, iki taraf için de karaktersizliktir
30 Yorumla
+1 yılBu ve bunun gibi sayısız soru var aslında. Olayın iğrençliği cinsiyetlere göre farklı isimlerle anılmaz.
10 Yorumla
+1 yılHer iki taraf içinde oturmamış kişilik bozukluğu ben duygusal boşluk filan bilmem benimde duygularım var ama kendime ihanet edemem
00 Yorumla
+1 yılErkekler aldatınca neden elinin kiri deniyor. Aslında erkek olsun kadın olsun aldatmanın kılıfı yoktur
00 YorumlaOnu diyenlerin çoğunluğu *rosbudur zaten adlarını örtmeye çalışıyorlar. Her iki cinsiyette de aldatmak karaktersizliktir.
00 Yorumla
+1 yılŞişmanlayınca da balık etli deniliyor hep bir yuvarlama ne şanslıyız yahu aldatsak bile erkek suçlu 😂
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar ilgisizlikten aldatır erkekler ise genellikle açgözlülükten
10 Yorumla
+1 yılBazı şeyler cinsiyet meselesi değil karekter meselesidir artık buna nokta konmalı
10 YorumlaDuygusal çöküntü ile izah edilemez mantıksallık ön plandadır
00 YorumlaBunu kim diyor bilmiyorum ama aldatan kişi aldatmış olur duygusal boşluk bahane :d
00 YorumlaAldatmanın kadini erkegi yoktur. Bu bir şerefsizliktir.
00 Yorumla
+1 yılO degil de kadın masada neden çıplak dekoltesini geçtim belden aşağı qıçı da açık 🤨
00 Yorumla
+1 yılKadınların duygusal konularda zaafı vardır, onu tespit etin mi gerisi kolay da ondan🙃
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne