Hoşlandığım Erkek Beni Kullanıyormu?

Hoşlandığım bir erkek var ve benden 8 yaş büyük ilk zamanlar bana çok ilgiliydi sürekli yanıma gelip benimle konuşur üzüldüğüm zamanlar yanımda olurdu ve bende numarasını isteyip aslında bir nevi ilk adımı ben atım ilk buluşmamız güzeldi 2. buluşmadan sonra değişmeye başladı beni insanlardan gizlemeye buluştuğumuz zamanlarda ise sanki bana seks objesiymiş gibi davranmaya başladı sürekli beni elleyip azdirmaya çalışıyordu ben kendimi hep tutum ve tavrımı koydum tabiki üstüne düşmedi beni arayan yazan insan aramayi keserek sürekli bana karşı bahaneler bulup beni kötüleme başladı erkeklere bakıyorsun ağırlığın yok insanlarla sürekli konusma peşindesin ben olmasam belki yaninda şu an başkası olurdu benim erkek arkadaşlarıma bile yürüyorsun onalara yaziyorsun kaşarlık yapma derdi ama niyetim tabikide o yönede olmadı sadece normal arkadaşlık kurdum desem bile anlamadı ve onu kızdırmak tan korktuğum icin ufak yalanlarım oldu bazen işlerim oldu dönemedim ya da dışarıda Kalıp otobüs bulamadigim için laf etmesin diye yalan soyledim bunları yakaladığında ise güvensiz bir insan muamelesi yapmaya başladı beni birkaç kez engeledi ona hediyeler aldım ama sanki ben hiç alamamışım sanki ona hiç değer vermemisim gibi davrandi ve ilişkimiz ilerledi ve birlikte olduk bu birliktelik sonrası bakire olmama rağmen kananmam gelmedi ve bu aşırı zoruma gitti bir Türk kadını olarak zor bir durum onu kaybetmemek adına çok çabaladım ama o sürekli bana küfürler eti cani isteyince benimle sanki bir eskort muşum gibi yanına çağırıp gezmek harici sevismek istiyordu ve aylarca ben yazmasam sormasam yazmazdı ve beni akılsız aptal salak diye hakaretlere mağruz bıraktı napcam bilmiyorum onu cok seviyorum ve kolay değil unutamıyorum ve ilk sevgilim diyemiyoruk bile ona sorduğumda biz neyiz diye hicbirşeyiz diyor beni merak etme nereye gittiğimi çünkü ben etmiyorum diyor sen ben harici herkesi merak edersin diyor sizce napmam gerek
Hoşlandığım Erkek Beni Kullanıyormu?