Aşk İlişkileri Yanmayan yakamaz ama yanmak içinde yürek gerek? selici Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunu benim hoşlandığım kişi yazmış sizce ne demek istiyor Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Güncell Yanmayan yakamaz ama yanmak içinde yürek gerek? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ilicalikeko Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl acı çekeceğim bir aşka doğru gideceğim ama buna cesaretim yok. bence çok saçma bir söz 0 1 Yorumla selici +1 yıl Herkes birşey söylüyor ya Yorumla
Kaan_35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. içmeyi bilmiyorum iki dublede yamuldum g. t g. t konuşuyorum diyor 0 0 Yorumla
Açeelya18 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben yakiyosam geçmişte birisi beni yakmıştır ondan diyor şair ama yanmak isteyen de ebemdi diho 0 0 Yorumla
Hüzünlü1kumru Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl ‘Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen Değerimi bildiğin gün beni yanımda bulmazsın.’ demek istiyor. 0 0 Yorumla
tatlıbirmühendis Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Geçen hafta daki diziden replik çalmış onu atmış. Ergen sanırım geçmiş olsun 0 37 Yorumla selici +1 yıl Aynen öyle ama ne ima ediyor sence yeni yardımcı olursan sevinirim Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Boş söz. Üzülmeyen üzemez anlamında kullanılır. Üzülen üzer Yorumla selici +1 yıl Yani birini mi seviyor biri mi aklında bende ona göre hareket edeyim onu seni de yoruyorum KB canım çok sıkkın Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Açıkcası bir anlamı yok ama eminim ki söyleyen kişi olgun değil ve kültür olarak düşük birisi belli Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Önemli değil sorabilirsin Yorumla selici +1 yıl Yok mevkisi var malesef Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Mevki ile olgunluk mu oluyor sence Yorumla selici +1 yıl Hayır tabikide Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl E o zaman😀 Yorumla selici +1 yıl Sence aşk acısı mı var Yorumla selici +1 yıl Yani bir erkek bunu neden yazar 🤷♀️ Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Hayır sanmıyorum dedim ya boş olarak kullanılır genelde Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Bende bunu yazabilirim illa aşk acısı mı gerek? Yorumla selici +1 yıl Bazı kişiler yürek gerek cesaret gerek felan yazmış Yorumla selici +1 yıl Şems tebrizinin sözüymüş Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Alakası yok saçmalık Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Biliyorum sözü Yorumla selici +1 yıl Öyle işte öğrenmek istedim ona göre hareket edeceğim bende Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Bence üzerine alınma çünkü seninle bir alakası yok Yorumla selici +1 yıl Ya biliyorum benle alakası yok ben onu seviyorum sadece ona göre uzak duracağım ya da yakın duracağım Yorumla selici +1 yıl Bu yüzden tabi Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Yakın durmak için bir sebep de yok. 27 yaşındasın daha olgun bence Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Olgun davran Yorumla selici +1 yıl 27 yaşında değilim Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Kaç? Yorumla selici +1 yıl 18 😅 Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Kaşınıyor musun 😂 Yorumla selici +1 yıl Tövbe tövbe anlamadım 😅 Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Kaşınıyor musun diyorum ne anladıysan o 😂 Yorumla selici +1 yıl Hayır Yorumla selici +1 yıl Ya bunu yazmasında illa bir sebep vardır Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Bence kaşınıyorsun sen belli 18 yaş erken ama biraz daha olgunlaş sonra Yorumla selici +1 yıl Sevmenin yaşımı olur ya da seven her insan kaşınıyor mu? çok mantıksız Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Hayır sen kaşınıyorsun daha bu yaşta seks bağımlısı olmayın Yorumla selici +1 yıl Ahhah tövbe tövbe tamam kardeşim Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Yok yok belli ben çözdüm seni Yorumla tatlıbirmühendis +1 yıl Ya bildirim kasma artık vereceksen ver yazma Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Yeni bir halk ozanı doğuyor 😎 0 3 Yorumla selici +1 yıl Nasıl yani Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Hoşlandığın kişi şair mi 😁 Yorumla selici +1 yıl Hayır Yorumla
Odunda_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 77% +1 yıl Boş ver gitsin 0 5 Yorumla selici +1 yıl Neden Yorumla Odunda_Adam +1 yıl Kendince kelime oyunu yapıp afilli cumle kurmaya calışmış Yorumla selici +1 yıl Ne anlatmak istiyor Peki Yorumla Odunda_Adam +1 yıl Kendince sende yurek ne gezer demeye getiriyor Yorumla selici +1 yıl Hm anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
acı çekeceğim bir aşka doğru gideceğim ama buna cesaretim yok. bence çok saçma bir söz
Herkes birşey söylüyor ya
içmeyi bilmiyorum iki dublede yamuldum g. t g. t konuşuyorum diyor
Ben yakiyosam geçmişte birisi beni yakmıştır ondan diyor şair ama yanmak isteyen de ebemdi diho
‘Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen
Değerimi bildiğin gün beni yanımda bulmazsın.’ demek istiyor.
Geçen hafta daki diziden replik çalmış onu atmış. Ergen sanırım geçmiş olsun
Aynen öyle ama ne ima ediyor sence yeni yardımcı olursan sevinirim
Boş söz. Üzülmeyen üzemez anlamında kullanılır. Üzülen üzer
Yani birini mi seviyor biri mi aklında bende ona göre hareket edeyim onu seni de yoruyorum KB canım çok sıkkın
Açıkcası bir anlamı yok ama eminim ki söyleyen kişi olgun değil ve kültür olarak düşük birisi belli
Önemli değil sorabilirsin
Yok mevkisi var malesef
Mevki ile olgunluk mu oluyor sence
Hayır tabikide
E o zaman😀
Sence aşk acısı mı var
Yani bir erkek bunu neden yazar 🤷♀️
Hayır sanmıyorum dedim ya boş olarak kullanılır genelde
Bende bunu yazabilirim illa aşk acısı mı gerek?
Bazı kişiler yürek gerek cesaret gerek felan yazmış
Şems tebrizinin sözüymüş
Alakası yok saçmalık
Biliyorum sözü
Öyle işte öğrenmek istedim ona göre hareket edeceğim bende
Bence üzerine alınma çünkü seninle bir alakası yok
Ya biliyorum benle alakası yok ben onu seviyorum sadece ona göre uzak duracağım ya da yakın duracağım
Bu yüzden tabi
Yakın durmak için bir sebep de yok. 27 yaşındasın daha olgun bence
Olgun davran
27 yaşında değilim
Kaç?
18 😅
Kaşınıyor musun 😂
Tövbe tövbe anlamadım 😅
Kaşınıyor musun diyorum ne anladıysan o 😂
Hayır
Ya bunu yazmasında illa bir sebep vardır
Bence kaşınıyorsun sen belli 18 yaş erken ama biraz daha olgunlaş sonra