yani hep ask ya da hoslanti olur mu?
sanki bana öyle geliyor
ta ilkokulda sevdiğim cocuktan bu yasa kadar hep birine ya ilgi ya alaka duymuşumdur yani kimse yoksa bi sarkici vs bile olabilir - kalp illa biriyle oyalanıyor? sizce?
sanki bana öyle geliyor
ta ilkokulda sevdiğim cocuktan bu yasa kadar hep birine ya ilgi ya alaka duymuşumdur yani kimse yoksa bi sarkici vs bile olabilir - kalp illa biriyle oyalanıyor? sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hoşlantı illa olur da aşk olmaz. Zaten bırak aşkı hiç güzel şey değildir. Acıdan başka bir şey getirmez. Güzel olan sevgidir sevgi.
Kalır neden kalmasın illa birini sevmek zorunda mısın ki
istemsizce olan seyler bunlar
Duygularını kontrol etmeyi öğren
edilemez bence. hem sadece insani degil, surda kedinin yavruları oldu, gidip gelip seviyorum. yani elimde degil sevgi benim icin onemli.
Uzaktan da sevebilirsin. Sadece dokunmak hoşuna gittiği için kedileri dokunarak veya okşayarak seviyorsun. Bunun gibi
Dokunmadığında onlara olan sevgin azalmıyor
onu ornek verdim, seviyorum diyorum yani 1 ay önce yoktular ortada böyle bi sevgi yoktu, simdi varlar sevgim de var anladın mi? sevgi olusan bir şey ve engel olunamıyor - sevmek icin ugrasmadim
Sevgine değil zaten, davranışlarına engel olabilirsin. Anlatmak istediğim şey buydu, birini seviyor ya da ondan hoşlanıyor olabilirsin ama dokunmak yanında olmak onunla konuşmak tamamen psikolojik olarak öyle davranmak ya da öyle olmak istediğinden kaynaklanıyor. Tek faktör sevgi olursa sadece varlığı bile yetmeli
ben dokunmaktan bahsetmedim zaten, soruda kalbiniz boş kalır mi kalamaz mi onu soruyorum, kalbimizde sevgi varsa boş degil demektir?
Bu sevgi herşey ya da herkes için olabilir. Kalbin de boş kalabilir çünkü birini ya da bir şeyleri sevmek zorundasın diye bir kaide yok. İnsanın herşeye karşı güveni kırılmış ya da inancı zedelenmiş olabilir sonuçta ya da hiç birşeye bağlanmak istemiyor da olabilir bilemeyiz.
Kalabilir. BEnim kalıyor bir şey de olduğu yok. Kuru gürültüleri duymayınız.
peki yani sen seviyorsun kimseyi dusunmuyorsun öyle mi? sarki dinlerken aklina gelen kimse olmuyor? hoslandigin vs kimse?
Ben bir çok şeyi geride bıraktım. Hayatımın yönünü aşktan, meşkten farklı bir yöne çevirdim. Evimin sorumluluğunu aldım, müzik türümü değiştirdim, hobi buldum, asosyal oldum, evden işe işten eve gider gelirim. Arkadaş ortamından hoşlanmam. 2-3 arkadaşım vardır başkada yoktur. Yani hayatta herşey aşk demek değildir. Bu tarz saçma ve boşa zaman kaybı şeylerle ilgilenmiyorum. Kısmet herşey. Gereksiz yere takılma.
takılmadım sadece kalbin nasıl bi mekanizma oldugunu çözmeye calisiyorum.
Yazdığım gibi bir mekanizması var.
Benim kalbimde kendimi bildim bileli biri oldu ama kalp boşta olabilir bundan eminim.
Kalp çoğu zaman boş kalır gerçekten aşık olana kadar
Ben kimseyi sevmiyorum mesela
8 senedir boş
e gençliğin sevmeden gecmis
Hala gencim, iyiki sevmemişim. Yoksa okadar başarıyı elde edemezdim
ne başardın?
Hayatımı kazandım daha ne olabilir, sıra diğer tarafı kazanmakta
Kalamıyor
Atmaz sana