Evet konu şöyle. Sosyal medyada tanıştık. Bir gün sabaha kadar sohbet ettik ve sohbet akışı güzeldi. Sonrasında gözlerimden etkilendiğini belirtti ve ertesi gün görüştük. Bana yakın olmak istiyor. Ellerimi tutmak, sarılmak vs. Ancak daha yeni tanışmışız ve durumun benim için öyle ilerlemediğini, yakınlığın zamanla olabileceğini belittim. Konuşmamız ilerledi ve ben de etkilenmeye başladım. Bir dahaki görüşmemizde bana sarıldı ve öptü. Bu bende de karşılıklıydı. Ancak bu dönemde görüşme problemimiz var ikimiz de çalışıyoruz ve akşam da, hafta sonu da kısıtlama var. Bu nedenle de bana bir gün birlikte kalmayı, birlikte vakit geçirmemizi teklif etti. Ben de daha önce kimseyle kalmadım ve bu tarz şeylere karşı olduğumu söyledim. Kısıtlama olmasa böyle bir teklifte bulunmayacağını, ama benimle daha fazla vakit geçirmek istediğini ve tek çaresinin de bu süreçte birlikte kalmamız olduğunu düşünüyor. Bu konuda da biraz geriliyoruz. Onunla görüşmek için çaba harcamadığımı iddia ediyor. Ama sonunda saygı duyacağını belirtti.
Acaba bana yakın olmasında farklı bir amaç var mıdır? Bunu da sordum aslında açık açık sana yakın olmazsam devam etmeyeceğiz herhalde diye. Amacı farklı olsa dışarıda çok kız olduğunu, etkilenmese benimle uğraşmayacağını belirtti. Ben yanımda huzur bulduğum kişiyle güzel vakit geçirmek istiyorum diyor.
Amaç nedir sizce hemen zamana bırakmadan yakın olma isteği, kalmak isteği.
Acaba bana yakın olmasında farklı bir amaç var mıdır? Bunu da sordum aslında açık açık sana yakın olmazsam devam etmeyeceğiz herhalde diye. Amacı farklı olsa dışarıda çok kız olduğunu, etkilenmese benimle uğraşmayacağını belirtti. Ben yanımda huzur bulduğum kişiyle güzel vakit geçirmek istiyorum diyor.
Amaç nedir sizce hemen zamana bırakmadan yakın olma isteği, kalmak isteği.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer