Endonezyadaki kadınlar.. karaduldur genellikle karadullar Güney Amerika'da varlar oraya gitsen senin ne mal olduğunu anlamaları uzun sürmez ilişkiye girme bahanesiyle ilaç atarlar içeceğine sende o yarım aklınla içeceksin aradan 2 dakika içinde yığılıp kalacaksın kadında evde ne var ne yok hepsini alır götürür.. uyanıncada ibiş gibi ortada kalırsın... Belgeselde izlemiştim turist erkeklere hep böyle yapıyorlar eğer sende Venezuella Latin Amerika veya Endonezya gidersen ki gidemezsin zaten başına kesinlikle gelir bu olay😄
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Belgeselde izleme ile nasıl tüm Endonezyalı kadınları hatta Venezuella vs genelleyebiliyorsun
Heee sana en namuslu en iyileri düşer zaten hepsi seni bekliyor... Beynini röntgenlediğimin salağı ya 😅 inan bana oraya gitsen seni 2 dkda tavlayıp ibiş gibi bırakırlar ortada. bu kadında zaten belli ne yaptığı neyse genelleme değilde fakir ülke AMG turistleri zengin sanan bir ülkeden ne beklersin🌃 bol şans
Niye sövüyorsun ki mk delisi. Türk kizlari sanki daha mı iyi olum en azından bu bir gecede soyar bırakır dediğin gibiyse öbürü hayatını çalıyor sömürüyor tüm yaşam enerjini hangisi daha kötü. sektir git sana türk kızları mustehak
Türk kızlarını kim sker aga türk kızları dediğin sklp atılırlar ancak... ama bu soyup bırakmaları daha kötü bişey düşünsene seninle ilişkiye girmek için otele götürüyor içecegine gizlice ilaç katıyor sen içtikten 5 dk sonra bayılıyorsun sonra kalkıyorsun cebinde 5 kuruş bile yok gidecek yerin yok otele verecek paran yok ben bu şeyden bahsediyordum bu insanın ve turistin başına gelecek en kötü şey. haa Türk kızı hayatını sömürmeye başladığında sen tekmelersin olur biter.
Kanka zaten +18 sitelerinde hep hijab Mia Khalifa ya da türbanlı izliyorum sjsjsj aslında varya bunları Endonezya'da rahatlıkla tek gecelik ikna ederiz ikimiz gitseydik bulurduk otele götürürdük kendi elimizle. sonra sabaha kadar yapardık bunu. ya da Tayland Pattaya sokağına giderdik bir sürü minyon var bulur yapardık bi tane😅