- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuların varsa aklına yatmıyorsa bulaşma. Hem kendine hemde karşı tarafa zarar vermiş olursun. Zaman kaybı olur. Önce içinde çözmen aşman gerekir. Kendini hazır hissettiğinde olmalı.
Sırf aylık geliri 25 bin diyede evlenilmez. Maddi yönden rahat edecem derken bir bakmışsın psikolojik buhranlar içerisindede bulabilirsin kendini. Çok iyi düşünüp öyle karar ver. Ama sakın çevrendekilerin elâlemin nedediğine bakma. Evlilik hayatını o telkin verenler değil sen sürdüreceksin sürdürmek zorunda kalacaksın.61 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
En İyi Cevaplar
Maaşının iyi olması, senin anlaşabileceğin anlamına gelmiyor. Birde parasızlıkta mutluluk getirmiyor. Evlilik çok yönlü bir kavram. Sen çok seversin, aileler sevmez problem olur. Önce çok seversin, ancak açsındır. Buda istenmez. Ancak evlenmek istemesen de niyetin olmasa da; görüşmeyi kabul edip bir çay iç. Yoksa yaşın biraz daha geçtiği zaman, o kız zaten evlenmek istemiyor diyerekten görücüde gelmez, araya girende olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi birisiymiş görüştük kendiyle
Evlenmek istemiyorsan evlenme. Para aklını çelmesin 50-60 bin falan olsaydı neyse shsh
Şaka bir yana bir bak bence görücü usulü olup ta etkilenen çok insan var. Belki de paradan değil de adamdan etkileneceksin belli mi olur.60 Yorumla
+1 yılHer şey gerçekten maddiyat değil. Daha o adamın huyunu, suyunu, karakterini, tipini bilmiyorsun. Olmaz. Bir konuş görüş ancak parası olduğu için kabullenme. Kendin çalış ne olursa olsun. Ayaklarının üstünde dur.
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
+1 yılBişey diyimmi az para değil sen kötü bişey yap ıypsun önemli olan evlenmeden önce niyetini belirtmek açık bir şekilde evlenmeyi düşünmüyo dun ama parasızda iyiymiş güzel bir hayatın olabilir diye düşnümüşsün mantıklıda aşığım yalanıyla kandırmıypsun ya zaten. Neyse benim fikrim iyice adamı incele etrafındakileri aldırma sahte i tavırları sinirimi Bo lbol gez trafikte çok sinirimi başkalarına davranışlarını incele kibar mı? Annesine ailesine davranışlarını incele çok bağlı olmamalı ailesine ama kopukta olmamalı. Ana kuzusu çıkarsa yandın. Sonra isteklerini baştan belirt sadakat güven istediğini o sana ne verirse sende ona onu verirsin baştan belirt aldatmaya felan gelemem de hatta sözleşme imalat aldatma durumunda şu şu tazminatı öder diye sonuçta bunu sana söylemeyip başkasıyla birlikte olabilir ve hastalık kapabilirsin daha başka sorunlarda olabilir. Uçuk gelebilir ama bence aşırı mantıklı yinede sen bilirsin. Çocukları severim ilgileniröi bu da önemli cimrimi cömert mi. İnançlarını iyi öğren farklı din bir anlamda sıkıntı çıkarabilir. Bunlar önemli şeyler önemsiz görünmesin onun dışında senden beklentilerini öğren mesela evde dur yemek yap çocuk bakımı diyor yoksa kendini geliştirme için sana maddi destek sağlar mı harcamalarında ne kadar özgür olcaksın bunu dillendirirmi sürwkli. Öyle başka bişey gelmedi aklıma yel seferde karar verme bol vakit geçir.
10 Yorumla
+1 yılBence korkularını hiç kimseyle buluşmayarak kendi kendine aşamassın. En azından nasıl birisiyle evlenmek istediğini ya da evlenmek istememe düşüncenin doğru olup olmadığını anlayabilmen için de buluşman gerekir. Bu düşüncemi bahsettiğiniz kişiden bağımsız olarak söylüyorum. Eğer birisiyle görüşmek isterseniz de bu kişinin parası ya da parasızlığını unutarak buluşmanızı tavsiye ederim. Her fakir iyi bir insan olmadığı gibi her zengin insanda kötü değildir. İnsanlık, insan kalabilmek parasal bir olgu değildir. Umarım sizin için en güzel şey olur 😊
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm en sevmediğim sinir olduğum noktalardan biri bu insan maaşına güvenerek birine talip oluyor hemde 25 bin lira bu nasıl mantık yuh artık hele aileler birde kendi evladına baskı uygulaması çok acaip zulüm ve zalimlik bu nasıl gaddarlik bilmiyorum benim kız evladım olacak böyle bir ukala talip gelecek kovarim yetmedi ona hiç gözünün yasına bakmam mühim kültürü var mı romantik bir insan mı ona önem verilmesi lazım sen derhal tavrını ortaya koy ve o talip musveddesi olan hergeleyi evden kov hiç acıma zorbalik edeceklerse polise şikayet bile et nu bu yani şimdiden kararını verdi ve geleceğinle oynamalarina izin verme bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
01 Yorumla- +1 yıl
Yinede sen bilirsin çünkü bu meselerle hicmihic ilgilenmiyorum ben zaten bitmiş durumdayım hakkında hayırlısı olsun Goodbye
Mağaş bordrosuna bak sonra ketenpereye gelme:) 25 bın tl mağaşı genel mudurler almıyor bana desteklı sallamıslar gıbı geldıde neyse . Evlılık senın kendı tercıhın ama bu zamanda maddıyatın önemı hafıfe alınmamalı asla. Aşk meşk bunlar gecıcı hısler. Aşk peşıne gıdıp sefıllerı oynayan çok bayan tanıyorum cevremde. Her ınsanın güzel yanları vardır bunu keşfetmek senın yetenegıne ve bakış acına baglı Eger maddı sorunu yoksa evı barkı varsa bu çok önemlı bence düşün.Çünki fırsatlar her ınsana hayatı boyunca 1-2 kez denk gelır. Zaten zengın ısı gucu ıyı olanları akıllı kadınlar kapatmıs hep sonra çar çöpe kalırsın
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAylık 25000 maaşı olup, görücü usulüyle evlenmeye çalışması bir kırmızı alarm olabilir.
12000’lik ortalama gelirimle, benim için önemli bir anda biraz soğuk davrandı diye bir daha görüşmediğim 10’larca kız var.
İsim koymadan görüştüğüm, sevmediğimi söylediğim halde kahveye çağırıp veya şarabını alıp evime gelen arkadaşlarım var. Tipsiz kısa boylu gobekli biriyim. Sadece kariyerim ve hoş sohbetim var. Bu durumda bile o kadar kız düşüyorken, bu adam ya artık bu tarz yaşamaktan bıkmıştır ya da para kazanmaktan hayatı ve ilişkileri unuttuğu için görücü usulüne muhtaç kalmıştır. Buna dikkat et derim !!! Tanımadan direkt elemek olmaz ama sadece gelire bakıp atlamak da olmaz.11 Yorumla- +1 yıl
Adam doğru söylüyor ha
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Nasıl bir kardeşimmiş o öyle de bu maaşla görücü usulü bir türk kızına karar vermiş.
Bunun brezilyalısi var beyaz rusu var suriyelisi var.. Sen git türk kızına görücüye..24 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle yaparsın
- +1 yıl
abi sen ne is yapiyon nerelisinngenis birine benziyon
- +1 yıl
trde yasanilasi az illerden guzel sanslisin
Peki evlilik iyi günde kötü günde değil mi? O adam o işi kaybederse de boşanacak mısın?
51 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOha gözlerimden dolar işareti çıktı 😁 birde soruyor ya sen istemeye git bence yani ben olsam öyle yaparım 😂😂😂💃 takılıyorum herşey para değil ama kafana yatarsa da kaçırma kardeş 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılher şey para mı değil :D
- +1 yıl
Değil tabi ama onsuz da olmuyor 😃 yaaaaniii bence bir düşün 😁
+1 yılPara her türlu kazanılır. Amma ve lakin önemlidir. Sen yine de değerlendir. Bak hissetmeye çalış. İçinde ona karşı birşeyler hissedersen sohbete devam et.
Para önemli değil diyen arkadaşları da çok ciddiye alma. Önemli...
Boşanmaların en büyük sebebi maddi ve cinsellik sorunu. Hakkınızda hayırlısı 😊10 Yorumla
+1 yılYaaa geç bu bilemiyorum kafam karışık ayaklarını. Adam hayır sen peşini bırakmazsın 25 bini duydun sonuçta
22 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin kafası karışmış benim mi karışmasın
- +1 yıl
Evlilik bu ama parayla olmaz yani sadece bu işler
Ne sen bulunmaz hint kumaşısin nede o... kimse vaz gecilmez degil. Durduk yere triplere girmeye gerek yok. Eger genel olarak evlenmek istemiyorsan hic bu ise kalkisma. Yok eger bende evlenmek istiyorum ama sevebilecegim biri olsun diyorsan yine gormeden bu tip detaylara takilma. İster fakir olsun ister zengin. Kusurlar insanlarin nefsindedir imkan ya da imkansizliklarinda degil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence maaşı iyi, bir bak huyunu da beğenirsen evlenebilirsin ama "evlilikten korkuyorum" lafını tam anlamadım. Yeni ailen olmasından mi korkuyorsun? Bence yeni bir ailenin olması da güzel.
Sen ne yapacağını daha iyi bilirsin. Ama adamın maddi durumu Türkiye'deki çoğu erkeğe göre çok iyi ve seni istiyor olması da güzel10 YorumlaAylık 2000Tl olan biri görücüye gelseydi de bu başlığı açar mıydın? Maddiyata zaten önem veriyorsun, aenin sorduğun sevmiyor olsam dahi sırf zengin diye evlenmeli miyim olmalıydı.
Sen aslında cevap vermişsin heyecanından belli ama benim cevabım hayır olacaktır. Sevgiaiz çıkılan yol uçuruma çıkar. Atlarken elinde kaç para olduğunun da bir önemi yoktur.10 YorumlaTürk kızları emparyalizm ile buyuduklerinden para tapar
22 Yorumla
Soran+1 yılsen takas yoluyla mı alısveriş yapıyosun
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Ilk tanisma daima iyi gecer iyi birisiymis dersin evlendikten sonra maskeler dusuyor o zaman eyvah ben ne yaptim dersin parayla mutluluk ve huzurun gelecegini sanan kisilere mutluluk ve huzur haram olur. Allah ve resulune sadik olup itaat edenle evlenmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi mesela normal bı muhendisle felan evlensen ortalama 5-6 biseyler alır maks.10-12 alır felan sende çalışırsan seninde katkin olur normal iyi bir hayata okeysen sevemezsen evlenme ama benim için önemli olan yaşam tarzı para diyorsan olur neden olmasın hem belki iyi birisi ve iyi özelliklere sahiptir
00 Yorumla
+1 yılNe korkucan be bir sey yok acımıyor.
Insanlar 25bini senede kazanamıyor kızım aşk falan yalan işler bas nikahı aşk karın doyurmuyor 🙄40 Yorumla
+1 yılUmarım karakterini sorgulama ihtiyacı duymuşsunuzdur, zira 3 sayfa haberlerinden yoruldum, hakkınızda en iyi olanın olmasını diliyorum, mutlu olmanız dileğiyle.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Boyle dusunen hemcinslerime aciyorum, kendilerini nasil kucuk dusuruyorlar. Sen once kendin egitim al, kendin kazan kendi parani ye de karsidakinden beklentin olsun. Sirf para yuzunden evlenenler es degil paranin kolesi olur ancak.. Kendini de bu konuma yerlestiriyorsan 👏👏
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakın şimdi 2 nokta var.
1. si 25bin TL “maaş” alması için milletvekili olması gerekir. Çünkü kamuda bu “maaş” ın ödendiği başka bir makam yok.
2. si büyük ihtimal ortalama 25bin TL geliri özel sektörde faaliyet gösteren birinden bahsediyor olmalıki , 25 bin TL gelire sahip bir adamın görüştüğü kadın modeli maaş işe geliri ayırt edemeyen bir kadın. Umarım hata yapıp seninle evlenmez.12 Yorumla- +1 yıl
Kamuda 15-20 arası almak mümkün fakat senin yaşlarında mümkün değil. Bahsi geçen konu “maaş” konusu. “Gelir” konusu değil. Maaş işe şirket/firma gelirleri farklı anlam taşımakdadır.
Aylık gelirine göre çay içiyon galiba, afiyet olsunda,,, seni istemekle maaşın ne alakası var güzelim yaa, hem maddiyata önem vermem diyin 25 bin geliri varmış bunu diyon,,,, kız gerçekten zor senin işinde zor ne diyim
14 Yorumla
Soran+1 yılyoo
İyide Daha Gelmeden Para Konuşuluyosaa Ne Kadar Sağlıklı Bir İlişki Olabilir Bu. Parayı Önemseyip Sırf Para İçin Karakterini Es Mi Geçeceksiniz. İlerde Parası Değil Karakteri Seni İlgilendirecek Dimi Bence Bunlarıda Konuşun.
12 Yorumla
Soran+1 yılişinin gücünü sormuş önce akraba, direk bu kadar para alıyorum dememiş ki
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. fakirle mutsuz olmaktansa zenginle mutsuz ol daha iyi.. evlilikte mutluluk yok zaten.
41 Yorumla- +1 yıl
bekarken vermiyosa evlendikten sonra zengin egisunu cekemez bosanmak istese dunyasi alt ustu olur ama bakire degilse koymaz zenginlerin evliligi uzun surmuyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adam seni kullanır ezer
bedava para yedirirler mi kara kaşına mı acır senin? Parayla satın almış seni , sen onun kölesisisin isterse bakar sana isterse aç bırakır o ne derse o olur. Yemek yeme derse yemiceksin yersen kavga eder. İlk görüşmede tabi iyi davranır sen evlenince gör bide çok cimriymiş para harcamıyor bana aç oturuyorum dersin kafama kakıyor sonradan görmesin ben doyurdum seni dicek sana00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVermelisin zaten ortalık pahalılıktan geçilmiyor allah aşkına bu devirde aşkı mı düşünecen ya, 25 bin lira az da değil hani. Ayrıca sen de hala dilemmadasın ki soru sormuşsun. Ve ben de sana bunu kabul etmeni tavsiye ederim canım. Senin yerinde olmak isteyen birçok kız var bunu sakın boşlama iyi değerlendir kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılBence kendi parani kazanmaya bak derim ona muhtac olma ve para onemlidir ama ilk siraya koyulmaz ilk siraya birbirinizi sevmekten parayi bir kenara birakip gecinebilirmisiniz ona bakin parasi olupta seni parasiyla ezip psikoljik siddette bulunursa isterse 1milyon tl kazansin ayda sana faydadan cok zarari olur bastada soyledigim gibi kendi paranida kazanmaya bak ezilme
00 Yorumla
+1 yılParasıyla evlenmeyeceksin önemli olan karakteri görürsün tanırsın aklına yatarsa evlenirsin.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar maaş alan birinin sosyal olma olasılığı çok yüksek neden görücü usulü tercih ediyor anlam veremedim. Her haltı yiyip temiz arayan bir tipleme gibi geldi bana😂😂
Özet: Ben güvenmedim, sen bilirsin. Yüze gülmek kolay04 Yorumla- +1 yıl
@HayalperestPisicik Yanı parası olan adam öküz olacak dıye bır kaıde yok sanırım:) Bu tarz konulara karşı cıkanlar yani parası olan adam odun olur tıpsız olur vs gıbı şehır efsanelerıne ınan kesım fazla turk fılmlerı etkısınde kalmıslar hanı adam yaşlı göt göbek karısmıs bakımsız elınle et yıyen orman kackını tıpleri fılmdlerde görüp her zengını öyle sanıyorlar. Günümüzün iş adamı profılı bakımlı kendıne gıyımıne ozen gösteren kendını yetıstırmıs aksıne asla cebınde 3 kuru parayla abazalar gıbı orda burda kadın pesıne koşmayan cool takılan erkeklerdır bu yuzden parası olan adam het türlü deger erkeklerden en az 100 adım öndedır eger ımkanı olan bır adayınız varsa kacırmayın sonra pıyasadakı kalan çar çöplerle hayatınızı heba edersınız
NOT: Bır dost:)) - +1 yıl
Ben göbekli ve tipsiz demedim, karakterine çok güvenmediğimi söyledim fark ederseniz. Normal biriyle normal bir şekilde de tanışabilirdi.
Soran+1 yıltanıştık görüştük normal aile ççocuğu yani 25 bin tl alıyorum kızlar önümde sıra, havaları yook
- +1 yıl
Sevdiysen sen sıkıntı yok
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bir görüşüp çay içmekten kimseye zarar gelmez.
Yarın evlenmeye kalkmıyorsunuz.
Kazandığı paradan ziyade karakterine bakın kalıcı olan o sonuçta.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa maddiyatına önem verme, karakter o kadar önemli şeydir ki, bir insanı hayatından da edebilir ya da hayatını yüceltebilir. Paraya düşkün çoğu kadının sonu hep mutsuzluk, yalnızlık ve psikolojik sorunlarla boğuştuğuna şahit oldum.
10 Yorumla
+1 yılokadar maaşı olanın etrafında fıstık gibi kızlar olur görücüye gerek kalmaz😂ayrıca 25000 maaşı olmak bşraz abrtılı geldgeldi ya da dogruysa onun yrısın çalışanlarına verir 😂bana inandırıcı helmedi yaa neyse
02 Yorumla
Soran+1 yılbende inanmadım da dogruymuş
- +1 yıl
ozmn bi kahve için yani yakından gör adamı
+1 yılAllah kitap aşkına şu kadar maaş alan herifleri nereden buluyorsunuz çok merak ediyorum bana da yollayın
24 Yorumla- +1 yıl
25 bini duyunca imana gelen ateist şekil A😑😂😄
Soran+1 yılbende anlamadım valla :D Akraba sağ olsun kırk yılın başında bi işe yaradı :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@anastaberata kanka 40k alacak olan adam tarafından boynuzlandım gerçi huyu suyu da önemli
Bir tanışma sonucta masum bir sekilde ne olacak ki en fazla kafalar uyuşmazsa görüşme birdaha
21 Yorumla
+1 yılGöynün ne istiyorsa onu yap. Son pişmanlık neye yarar ki
20 Yorumla
+1 yılkonuş ya nolcak tanışırsınız yıldızlar uyuşmazsa yol verirsin maddiyatı düşünerek gitme o zaten cepte önemli olan karsıyı tanımak seni hergün aldatacaksa 25 binin mk afedersin
20 Yorumla
+1 yılHeyy maşallah 😂😂😅 nasıl ya 😅 kaç yaşında mesela. Yaşlıysa neden evlenmemiş, dünya görüşü ne, damak tadı nasıl, zevkleriniz uyuyor mu önemli olan bunlar. Tanışın
04 Yorumla
Soran+1 yıl27 yası, tanıstık görüştük
- +1 yıl
Eee genç çıtır daha nasıl geçti
Soran+1 yılçok efendi birisi güzel geçti
- +1 yıl
Oo süper =) hayırlısı olsun inşallah
+1 yılDaha tanimadan biz bilemiorsak sende bilemezsin adamı bi gör hele ya her zengin kotu degil her fakirde kotu degil. Tabikide. Zengininde fakirinde kotusu iyisi var. Sen aklin kalbin yatiyormu adama ona bak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Tanıtırken çok dürüst
iyi bir aileden geliyor denmiyor
onun yerine maaşı söyleniyorsa bence iyi bir çıkması zor
erkek adam maaşını saklar şukadar kazanıyorum demez
bence bir git cay iç en kotu tecrübe olur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 100 trilyon dolarda kazansa boş
para ilişkiyi bir yere kadar götürür
senin isteklerini kasılayamadıktan sonra
para illaki olucak ama herşey para değil
genelde parasız insanlar söyler bunu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Belki aylık geliri 25.000 TL olmasaydı aynı şeyi düşünmezdin. Çünkü soru aylık geliri 25.000 TL olan biri diye başladı
12 Yorumla
Soran+1 yılevet düşünmezdm
50-60bin falan olsaydu neyse 25bin icin degmez bence hem gorucu usulu evlenince sana iyi bakacagi ne malum ya da disarida gezip tozmayacagi ne malum
13 Yorumla
Soran+1 yılçok efendi birisi görüştüm kendiyle
Soran+1 yılokuyorum
Para iidir lakin bi gör hele belli olmaz bakarsın hoş olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tanımadığın her kisiye de bir kerelikte olsa sans vermen gerekir. Korkularini tabularini belki yikip mutlu olacaksin. Aslında her seyden once kendine bir sans vermen lazım.
10 Yorumla
+1 yılOff cidden artık sıktınız bu soruyu gelip burada soruyorsun ve yorumlara verdiğin cevaplara da göz attım çıkarımlarıma göre bu adam asla istemeyeceğin bir adam olsa bile 25 bin duyduğun için açgözlü gibi saldıracaksın kime ne soruyorsun?
Not: Sevgili kadınlar ve erkekler lütfen böyle para avcısı kadınlara ve erkeklere güvenmeyin, özenmeyin.13 Yorumla
Soran+1 yıltam tipik malsın, inan yazıp yazıp sildim
- +1 yıl
Acaba senin gibilere ne denmeli? Beyinsiz, şerefsiz, özgüven eksikliği yaşayan paragöz vs. İnan bana çok düşünmeme gerek kalmadı hemen ne olduğunu anladım...
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılErkekle görüş, onu bir araştır sonra kararını verirsin acele etme.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş belki kafana yatar eğer kendini beğenmişse hoşlanmadıysan bir daha konuşmazsın
10 Yorumla Tanışmakta bir anormallik görmüyorum olacak diye birşeu yok tanışın sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/1jJ5ivX5xzvn
sen ilgilenmezsen ben ilgilenirim =)10 Yorumla
+1 yılNe yani sadece bilgi olarak 25bin geliri olması mı? Ve bunu mu soruyosun? 🤔 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılMaddiyat için evlenmek ne kadar mantıklı? Sevmediğin bir işi para için ne kadar süre yapabilirsin mesela? ya da sevmediğin bir insana çıkar için ne kadar katlanabilirsin?
10 Yorumla
+1 yılS. çarım parasına puluna tamam geçinmek zor ama sevdiğin kişi ile evlenmek ve onu bulmak için çabalamak yerine parası çok diye bir adam ile evlenmek kb ama acizce. Sana tek tavsiyem yol yakın iken para değil aşkı seç sabah uyandığında iphone olmayıversin yanında ama sabah uyandığında seni sevgi ile kucaklayan bir insan olsun yanında emin ol önemli olan bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılS. çarım parasına puluna, asgari ücretli biri veya işsiz sana talip olsa kürekle kovalarsın burdaa edebiyat yapıyorsun, yapma
- +1 yıl
Onu burdan bilemezsin edebiyat yapmıyorum senin işine gelmiyor cunki aşk yerine parayı seçen ucuz bir kızsın sen ve bunu anlamanı sağlayacak yazı yazdığım için zoruna gitti. Sevmedigim adam ile evlenip köle muamelesi görmen dileği ile iyi geceler.
Soran+1 yılsen cidden komikmişsin ya, :D neyse güle güle
- +1 yıl
En azından komiğim ucuz olupta bunu yediremeyen bir kız değil ve Rabbime şükürler olsun ki ömrüm boyunca para değil aşkı kovaladım ve devam da edeceğim sana iyi alışverişler. İyi akşamlar diliyorum hanımefendi.
Soran+1 yıltabi canım tabi kandır kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSabit gelir bir gün gelmeyedebilir, 20 milyon dolar servet sahibi olan biriyle aylık 50 bin kazanan biri arasında varlıksal bakımdan bariz farklar olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılPara mutlu etmez ama parasizlikta mutlu etmez sadece sevmek mutlu etmek sevilmekte mutlu etmek hepsinden biraz biraz olmali tanis gör icin isnmaz belki
00 YorumlaPara herşey değildir ama para çok şeydir. Sen bı düşün? :) Hee bu arada parayla saadet olmaz demişler. Evleneceğin kişi şu an çok zengin olabilir. Dikkatini çekerim şu an diyorum. Olmadığını ileride herşeyini kaybettiğini düşün? Parası için evlenmiştin. Onu parası için sevmiştin. Şimdi onunla işin kalmadı değil mi? Tabi yaaaa... Parayı değil karakteri sevin... Sizi varlıkta da yoklukta da herşeyin üstesinden gelebilen sizi sahiplenen adamları sevin... Vesselam
00 Yorumla
+1 yılSen çalışıyor musun ekonomik özgürlüğün var mı aksi takdirde evde oturup onun yemeğini çamaşırını yapmakdan başka bir işlevin olmayabilir çünkğ zengin biri seni ezebilir ekonomik özgürlüğün yoksa.
03 Yorumla- +1 yıl
@korman 25 bin lira alan zengindir net kira 3000 desen mutfak 2000 lira kıyafet 5000 1000 lira ulaşım 2000 faturalar hadi 2000 de kafadan harcansa geriye 10000 lira kalıyor. Ülkedeki insanların yarısı 2000 liraya geçiniyor 25bin lira maaş alan insan zengindir durumu iyidir İstanbul'da yaşasa bile.
- +1 yıl
@abidikgubidikss Tabı bu bahse konu muhretem zattın hangı kategorıde oldugu ıle alakalı ve yaşam tarzınlada alakalı. Parası olan adamın evıde vardır zaten kiradan yırrtı dıyelım. Ama okadar cok degısken parametre varkı bunda.25bın tl gelırın olup tek ev ve cekırdek klasık bır aıle modelıne fazla fazla yeter . Cunkı zengınlıgınde kendı ıcınde sıkalası var ve 25 bın tl lık gelır zengın sıkalasında degıldır kesınlıkle rahat gecınır ama lux yasayamaz asla bırısıne zengın dememız ıcın aylık net elınde kalan para 200 bın tlden başlamalı. Bır örnek verıcem gündemde oldugu ıcın bugun ıstanbulda taksılerın ve mınıbuslerın guncel fıyatı 1,5 -2 mılyon tl ve gunluk kazancı pandemı öncesı 1000 tl dır ayda 30 bın eder tabı ek masrafaları oluyor ama bız taksıcilere ve mınıbusculere zengın dıyebılırmıyız cogunun evı bıle kıradır sokaklarda seyyar pılavcılar bıle gunde 500 tl para topluyor ayda 15000 tl eder vergısı yok harcı yok bunlarda zengın kategorısıne gırmez ancak şöyle dıyebılırz rahat gecınırler cekırdek aıle ıcın dertlerı olmaz. Zengın dedıgımız kısının yasa tarzına baglı olmakla bılrıkte sadece masrafları oturdugu ev araclarının gıderlerı cocuklarının ozel okul gıderlerı vs vs gore mınımum 50 bın tl sadece gıderlerı vardır 100 bın olanda vardır evınde 4 hızmetlı calısan şöförü olan karısının şöförü ayrı 3 kızının şöförü ayrı olan arkadaşlarım var benım fınalde ıkı ucu keskın bıcaktır nekadar para ve mal varsa okadar cok gıder vardır ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMillet vekili ya da bakan istemiye geliyor sanırım başka var mı 25k maaş alan. ya da sana yalan söylüyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılyalan değil doğruymuş sasırdım bende
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBi çay için ama hemen de evlenmeyin, bi tanımaya çalış. O parayı napıyo diye ayrıca iban atayım madem zenginsiniz bana üniversite için aylık 500 tl burs atabilirsiniz.
00 Yorumla Bi çay iç ne olacak ki yani tanış bakalım belki seversin. Hiç öyle gözüm yok maddiyata falan deme. Parasız hayat olmaz. Ha anlaşamazsan sevemezsen o ayrı. Ama bi tanışmadan bişi kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılPara için evlenirsen ömür boyu mutsuz olursun yarın parasıyla sana her istediğini yaptıran yaptırmak isteyen bir eş olur karşında ve onunla hayat geçmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ki, evlilik düşünmüyorsan boşu boşuna heveslendirme onu. Sadece para için zaten evlenilmez ama eğer niyetin varsa tanışabilirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılpardın 25 yanlıs oldu
- Devamını Gör (239)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım