Görüldü atan birisine hiçbir şey yazmadım, üstünden 6 gün geçti ve ne yapıyorsun dedi. Ben de sade bir dille teşekkürler iyiyim dedim. Daha sonra yazdığım yazıyı beğendi ve sonrasında herhangi bir şekilde bir şey yazmadı. Sizce ne yapmam gerekiyor? Ben de onun üstüne ona yine bir şey yazmadım. Kızlar niye böyle basit taktikler uygulamaya çalışıyorlar? Yani madem geri bir şey yazmayacaksın işte kusura bakma 6 gündür online oldum ama sana yazmadım özür dilerim vs vs bunlarda yok. Benim ne yapmam gerekiyor? Kız erkek fark etmez böyle durumlarda ne yapmalıyım? Görüldü atan kıza ne yapmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam kardeşlerim. :) Hepimizin merak ettiği, görüldü yiyince kadınlar neden görüldü konusu. Gelin beraber bakalım. :)
Kadınlar Neden Görüldü Atar?
Birçok erkeğin kafasını kurcalayan bir meseledir. Erkekler görüldü atan kızın amacını merak eder. Görüldü atan kadınlar, bir nevi gizemli birer sanat eseri gibi de kulağa geliyor aslında. Bunu ilgi bekledikleri ve kendilerine dikkat edilmesini arzuladıkları için yaparlar.
Bir anlamda kendilerine öz güven beslerler. Kısaca görüldü atan kıza ne yapılır diyorsanız, dikkat çekmek istedikleri için ilgi göstermek gerekir.

Görüldü Atan Kadına Nasıl Davranmalı?
Karşınızdaki bir kadın size görüldü atıyorsa, şunları yapabilirsiniz;
- Samimi bir gülümseme her şeyi çözer. Karşısına gidin ve gülümseyin. :)
- Nazik bir yaklaşımla ilgisini çeken bir konu üzerine sohbet başlatın.
- Espri konusunda iddianız varsa, mizah gücünüzü konuşturun. Görüldü atan kıza ne denir diye düşünmek yerine esprili konulara girebilirsiniz.
Görüldü atan kadına yaklaşırken, ona gerçekten ilgi duyduğunuzu hissettirmek en mühim meseledir. İlgi göstermek gerek.
Görüldü Atan Kıza Tekrar Yazılır Mı?
Asıl kafa karıştırıcı nokta da budur. Kadınlar gibi erkekler de ilgi bekler ve gururları gereği sürekli yazmak istemezler. Ancak bir yerden sonra da birinin iletişimi başlatması gerek ki, o büyüklüğü siz gösterin. Görüldü atan kıza tekrar yazmak istiyorsanız, ilk adımı atmakta tereddüt etmemek lazım. En fazla cevap alamazsanız bir daha yazmazsınız olur biter.
Tabii bir önceki mesajı görüp cevap vermediyse, ısrar etmek pek iyi bir fikir olmaz. Tekrar yazmayın o halde. Ancak belki de o an meşguldü ya da iletiyi fark etmedi. Bir şans daha vermek adına yazabilirsiniz.
Sevgilerle :)
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGörüldü atan kızın, sana karşı olan yakınlığına bağlı olarak değişir bu durum. Aranızda flört, sevgili olma gibi bir yakınlık söz konusu değilse cevap vermiş olması gerekmiyor. Ha yakınlık olurdu, o zaman kendisine iki çift lafım olurdu. Belki bir tık fazla beklentiye giren taraf sen oldun, o yüzden senin için bir sorun haline geldi bu durum. Tabi ki görüldü atıp cevap vermek, daha bir hoş olabilirdi fakat cevap vermek zorunda da değil. Daha bir beklenti içerisine girme, iletişime açık biri değilse zorlamayacaksın. Görüldü atan kızla uğraşılmaz.
150 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 943 cevap paylaştı. Dostum öncelikle sen onun için 2. planda olabilirsin, bu bir ihtimal senden öncesi vardır onunla konuşuyordur. Ona daha çok değer veriyordur vb vb. örnekler çoğaltılabilir.
Senin burada yapman gereken yazmaman.. Şu an sana tercih ettiği bir gün ona bir yanlış yaparsa sana koşar. Yaşadığım için biliyorum, senin için en iyisi beklemek. Ona değer veriyorsan falan o sana tekrar geri dönerse eğer bu sefer sen yazmazsın. :)
80 Yorumla
Herhangi bir taktik uyguladığını düşünmüyorum senin bu anlattıklarından. Sana ilgisi olsaydı maksimum bir kaç saat içinde dönerdi emin ol. 6 gün sonra yazmasının nedeni ayıp olmasın diye bir hatır sorması gibi geldi bana.
Senin hiçbir şey yapmaman gerekiyor. Sana ilgisi olmayan birine tavrın yokmuş gibi davranmak olsun. Sana geri yazarsa da iplemeden konuş.120 Yorumla
+1 yılSen ne yapıyorsun demedin diye sanırım bu tripleri.. Her neyse dostum benden sana tavsiye, bu tarz kızlar senin için o yoksa başka bir dünya erkek var kafasında olan kızlar ki haklılar da bir dünya yazan erkek vardır. Onun için sana pek bakmıyor gibi senden (ondan bundan) aldığı ilgi ile ilgileniyor gibi, uzaklaş derim.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
61Cevap
Sen kendin kesfedeceksin. Birileri sana şunu yap derse sen de o kızın yaptığı gibi kıza taktik uygularsın. Bu hayat senin kendin tecrübe etmeye çalış. Empati becerisi öğren.
1. O kız sana yazmak zorunda değil internetten tanistiysan.
2. kiz seni kafasında tipsiz falan diye etiketlemistir başka kıza geçersin.
3. Reddedilmek kötü bir şey değil ders al ve yoluna devam et.
4. Kız hayatında zor bir dönemden geçiyor olabilir ve sana çok bağlanmak istemoyor olabilir.
5. Aşırı on yargılı biri olabilir. Sen saf bir dille ona yaklaşıyorsun ama o "bu bana yapıyorsa herkese yapıyordur" bakış açısı vardır.
6. Sana şans veren kızlar varken bu kıza takılı kalmanın nedenini kendi içinde sorgula neden bu kız seni üzdü. Acaba sen sevilmek konusunda açlık çeken bir yapıya mı sahipsin? Detayları gerçekçi bir şekilde çözümlemeye çalış.80 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 864 cevap paylaştı. Abi flörtün değilse normal. Ben arkadaşlarım yaşıyorlar mı diye üç ayda bir kontrol ediyorum o kadar. Ama arkadaşına hep senin yazman, görüldü atması bence çok acı verici bir durum. Geçmiş olsun, sal abi kızı sen de gitme üzerine, her şeyin bir dozu var bazı sohbetlerin de zamanı vardır her kitabı okumanın bir zamanının olduğu gibi. Bakarsın bir ay sonra yazışırsınız bir konu hakkında müthiş zevkli olur. Olay 6 gün değil yani, görüldü atması.
50 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı çıktığı erkek sayısını kasmak olan abazan bir kız belliki. Sil at hayatından. Onlara mantıklı davranman hata.Çünkü mantıksız varlıklar. O senin mesajın yoldayken Berkecanlarla Bilmemne canalrla falan konuşuyormuş belliki boşver. Böylelerine gönlünü kaptırcak kadar afedersin kolay olma boşver. Mantıksızlara mantıkla yaklaşma.
60 Yorumla Belki canı sıkkın, belki konuştuğu başka birileri var..
Ya da hayatına seni tam olarak almayı düşünmüyor. Bunları iyi analiz edip ona göre yaklaşmalı ya da mesafeli durmayı bilmelisin. Eger yaklaşmak istiyorsan ara sıra kendini hatırlatmaya çalışabilirsin. Aklında olduğunu hatırlatmalı ve bu konuda samimi olduğunu hissettirmelisin. Tabi bunlar taktik gibi gelmesin sana. Samimi değilsen eninde sonunda kaybeden olursun. İstediğin şeyde samimiysen her şekilde kazanacağına emin ol🙌10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlla bir taraf görüldü atmak zorunda sohbetin bitmesi için zaten. Yazacak cevap bulamamıştır fazla alıngan olmaya gerek yok.
Tavır yapma bence.
Altı gün olması da normal, fazla muhabbet tez ayrılık getiririr. Hergün konuşursan daha baştan, çabuk sıkılırsın. O bakımdan da mantıklı.
Umursamaz biri demekki karşındaki.30 Yorumla
+1 yılAffedersin ama sen bildiğin kafasını değdirip bırakmışsın Kız konu açmaya çalışmış sen direkt kapatmışsın Hani madem yazmasını istiyorsun iyiyim teşekkürler sen nasılsın tarzı biseyle sohbeti devam ettirebilirdin 🤦🏾♂️
64 Yorumla- +1 yıl
O değil kızlar bile olaya sadece senin açından bakmış Biraz empati?
- +1 yıl
Olayın en başında da bahse girerim kıza sen tamam peki ya da ona benzer bisey yazdın kız o cevaba yazicak bisey bulamadı bisey yazmadı 😄
- +1 yıl
Aynen kesinlikle.
Soran+1 yılaz çok çözdüm gibi karşımda ki tip ben yazmazsam yazmayan ama merak edip de 2. bir mesajı atmayan birisi buna nasıl bir ortalama hiza çekerim? sürekli ben mi yazayım ne yapayım o halde
İnternet & Teknoloji konusunda 500 cevap paylaştı. En sevmediğim tavırlar böyle çocuk çocuk saçma sapan triplere giriyolar insanlar. Ben görüldü trip atanı taktik uygulayanı silerim direkt çünkü çok çocuksu. Çocuk büyütme sen de bu saatten sonra. Tek romantik ilişkilerde değil arkadaşlık ilişkilerinde de böyle davranmak en iyisi
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoğundur o anda. Öğrencidir. Mast yapıyordur. Ağlıyordur. Annesine kızmıştır. Babasına trip atıyordur. Hormonlarını dizginlemeye çalışıyordur. Kafasına gereksiz şeyleri takıyordur. Bunaltmışsındır. Sinir krizi geçiriyordur. Arkadaşına seni kötülüyordur. Fikir alıyordur. Ya da önceliği değilsindir. Daha ne diyim?
30 Yorumla
+1 yıl2 seçenek var ya canı sıkılmış yazacak kimse bulamamış sana yazdıktan sonra pişman olmuş ya da senden ses çıkmayınca eee tabi beyninin sadece tek lobunu kullanan kizlar sürekli onları biri durtsun ister kendini sana hatırlatıp geri çekilmiş hemen cevap vererek hata yapmışsın brkliycektin sende 6 gün sonra iyi yazacaktin sadece temelli geri cekilecektin uzak dur... bu saatten sonrada tek kelime bile yazmaman senin için hayırlı olan
30 YorumlaSana bir daha yazar büyük ihtimalle cvp verme görüldü at niye görüldü attın derse birdaha at tekrar sorarsa hoşuna gidiyor mu Bak bende öyle sinir oluyom artık görüldü atmadan önce empati kur de akıllanır
10 Yorumla
+1 yıl6 gün yazmadıysa zaten bana kalırsa seni ciddiye almıyordur, ondan önemseme bile. Fakat içinde kalmışsa demek istediğin bir şeyler varsa açıkça söyle ne demek istediğini, en azından içinde kalmaz rahatlarsın.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmannn yazmak istediğine yaz konuşmak istediğinle konuş yok görüldü at yok ben bir mesaj attım ikinci mesajı ondan görmeden atmam gibi düşüncelere girme kafana göre hareket et çok düşünüp kafa yorulacak konular değil bence
20 Yorumla
+1 yılBence çok kafaya takmıyor seni. Hoşlanmış olsa bir bahane bulur yazardı. Ama konuşmasını istiyorsan ya da hoşlandığından emin olmak istiyorsan Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın demeliydin. Konulması için fırsat tanı eğer konuşmazsa boşver
00 Yorumla
+1 yılYazdığında bir daha cevap yazma bence. Aklı sıra ergen gibi seni etkilemeye çalışıyo. Tiktokta görüldü atin yazmayın gibi ergen sıçmığı taktikler verenleri dinliyodur. Bence sen görüldü at cevap verme. Hatta engelle.
10 Yorumla
+1 yılYazma bence konuşmak isteyen zaten yazar görüldü atıp bırakmaz tabi bu kişi kim sevgilin mi arkadaşın mı sık konuştuğun biri mi yoksa sadece merhabalaştığın biri mi bilmiyorum konuyu fazla yorum yapamam sen karar vereceksin
00 YorumlaKanki sen kızın açıklama yapmamasına hayıflanıyorsun da sen de desene neden yazmadın diye. Kızın yaptığına hoş demiyorum ama sen de sorgula ki açıklasın. İlerde aynısını yaparsa kesersin ilişkiyi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılTesekkur ederim iyiyim den sonra bir şey yazmadığın için beğenmiş net
24 Yorumla
Soran+1 yılne yazmam gerekiyordu ki?
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyiyim sen?
Olabilirdi. - +1 yıl
Oha o beğeninin altında böyle bir neden mi yatıyormuş nasıl anladınız
- +1 yıl
Tabii ki açıkçası bana nasıl olduğumu sormazsa karşımdaki ben de ayni hareketi gösterebilirim ama görüldü bırakarak
Kadın kalpli beğenmiş yani bana göre konuşma niteliğini arttırmasnı istemiş karşı taraftan.
- İnternet & Teknoloji konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBunu kafanda bu kadar büyütüp cevap bulamadıktan sonra buraya yazıyor isen konuya kaldığı yerden devam et 6 gündür neden cevap vermediğini öğren sonrasını yaz paslaşalım
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenmiyor fazla ondan taktım falan uygulamıyor son mesaj atma huyundan vazgeçersen son görülmeleri sen atmaya baslarsin biyerde muhabbet bitiyorsa uzatmaya çalışmam özellikle
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben benim için onemli birine herhangi bi sekilde goruldu atmamaya ozen gosteririm. Hele ki 6gün. Hiç normal değil. Sana karsi 0 ilgili soyliyim. Biseyler dusunuyosan onunla ilgili unutmaya bak
00 Yorumla
+1 yılBen olsam 6 gün sonra yazan birine yazmazdım bi daha , sana değer verseydi mesgulse bile bi açıklama yapmaliydi olmaz böyle
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma 6 gündür online ım sana yazmadım diye bi açıklama olur mu ya :D sende umursama
11 Yorumla
Soran+1 yılonu ben öyle yazdım sajaskj yani belirtebilirdi niye yazmadığını o anlamda
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörüldü atmak ne ya ne kadar ergence bi tabir
Ayrıca bunu sadece kızlar yapmıyo, erkekler de yapıyo
Benim WhatsApp'ta son görülmem ve okundu bilgim kapalı da Allah'tan böyle saçmalıklarla uğraşmıyorum10 Yorumla
+1 yılGörüldü attıktan 6 gün sonra sana yazan biri hiçbir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyorsa sana karşı ilgisi yoktur. Sende ona hiçbirşey yazma tavrın bu olsun
00 Yorumla
+1 yılBirisi bana görüldü atarsa 3 4 saat onun mesaj kutusunu açık tutarım. Sonra direk engellerim. Benim tutumum bu şekilde.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıl6 günlük taktik olmaz kardeşim konuşmak isteyen yazar arar sorar 6 gün nedir sende aynı şekilde devam et
00 Yorumla
+1 yılTavrını koymakla iyi yaptın ve bence ikinci bir şans verme ona 🌺
10 Yorumla
+1 yılSenden önce yazanlarla ilgilenmiş en son sana dönüş yapmış bence bir şey yazma.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen görüldüden sonra dmyi siliyorum hani kafama takamamam uzun süre gördü yazmadı diye
10 Yorumla
+1 yılGoruldu atabilir. Konusmak istiyorsan yaz istemiyorsan yazma
10 Yorumla
+1 yıl6 gün... koskaca 6 gün yazmamış seni umursamayanı sende umursama.
20 Yorumla
+1 yılSen nasilsi o diye niye sormuyorsun sorsana konu oradan ilerlesin
11 Yorumla- +1 yıl
Sen niye nasılsın diye sormuyorsun sorsana oradan konu ilerlesin olacaktı
Sana ne yapılıyorsa sen de aynısını ona yapacaksın.
10 YorumlaHiçbir şey yapma. Seni umursamayanı sen de umursamayacaksın. Bu işin çözümü bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılGörüldü olayı varsa uzak dur?
Kendimden pay biçiyorum. Dikkat et.
00 YorumlaCiddi ilişkide değilsen bir sorun yok, onu istiyorsan devam edersin, ilişkideysen salla gitsin.
00 YorumlaSen de ona sorsaydin nasilsin die hem kestirip atmissin hem noye yazmiyo diyosun
00 Yorumla
+1 yılböyle bir durumda numarasını sil gitsin bir daha da yazma
00 YorumlaYazma kardeşim kız mı yok başka boşver yazmıyosa vardır boşluğunu dolduran
00 YorumlaSen de ona görüldü at bundan sonra da görmemezlikten gel.
00 Yorumla
+1 yılTakmaman gerek çok basit. Böyle ucuz oyunlarla kendini ağırdan satmaya çalışan birine yüz verme
00 Yorumla
+1 yılTaktik falan değil bende böyleyim mesaj atıp görüldü attigimda olur darlayana kadar mesajlasip tribe girme dediğimde keyifciyiz diyelim
10 YorumlaAtara atar gidere gider inceldiği yerden kopsun tekrar bağlanır merak etme 😎
00 Yorumla
+1 yılNe kusuru ne özürü 6gün yazmamış kız gelip özür mü diliycek. Boşver konuşma hiç
00 YorumlaKonuşmak istese konuşurdu zaten ve belki işi vardır bir şeyde anlam aramayın o sana ilk adımı atmış sen onun nasıl olduğunu ne yaptığını bile sormamışsın sadece “teşekkürler iyiyim” demişsin kendin yazmalısın ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik değildir belki. Konuşmak istese konuşurdu. Arkadaşça görüyordur ya da görüşmek istemiyordur. Herşeyde anlam aramayın.
00 YorumlaSeni arkadaşı olarak görüyodur ve birkaç gündür konuşmadığınız icin halini hatrını soruyum demistir, sen ona napıyorsun diye yazmadığın için aranızda bi sorun olduğunu düşünüp seninle bir problemi olmadigini mesajini begenerek göstermiş olabilir
00 YorumlaAranızda kızacağı bişey yaşandıysa atar yapıyordur hiçbişey yoksa daha yeni tanıştığın biriyse umursamıyodur ya da o an vakti yoktu yazamadı sonrasında da unuttu bunu çok umursayacağını düşünmediği için açıklama gereği bile hissetmemiştir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 705 cevap paylaştı. cevap verme bir daha ilgi cekiyor ya da deniyor nasil kafaysa artik
00 Yorumla
+1 yılZorlayan yokuş yapan kendini ağırdan satan biriyle birliktelik zordur. Bi şekilde ite kaka ilerletebilseniz de yorucu bir yolculuk olur. Seven insan yormaz arkadaşlar. Sevgisini gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeşekkürler iyiyim? Bunun devaminda ne dicek sen nasilsin der bi insan boş bos soru
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes cepte tuttuğundan falan demişde ben buna katılmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBoşver knk bırak o kadar biz kızlar düşünelim sen niye bu kadsr taktın ki 😅
Umursamazsan geri dönülen bir devirdeyiz01 Yorumla
Soran+1 yıl:) garipsiniz vallahi acı çektireni tercih ediyorsunuz
Kız taktik uygulamış aynen öyle hislerin varsa fazla egosunu okşamadan muhabbet et yoksa kapıyı vur çık
02 Yorumla
Soran+1 yıltaktik mi :O ben ona geri yazarsam egosunu yükseltmeden bunu nasıl ortalama çekebilirim?
Aynisi varya abi kizin biri peşimden koştu iltifatlari aldi görüldü atmaya basladi kendimi enayi hissediyorum oysaki sevmiştim
00 Yorumla
+1 yılSenden bi hamle bekliyo olabilir ama bi yerlerini kaldırmaya gerek yok diyosanda üstüne düşme. Ha tabi üstüne düşmezsende senden soğuyadabilir.
00 YorumlaBelki konuşmak istemiyodur. Sana yazmayana sen de yazma.
20 YorumlaBir tavrın olmamalı. Görmezden geleni görmeyeceksin bile
00 Yorumla
+1 yılKanka görüldü attı ve seninde görüldü atman gerekiyordu yalniş yapmişin cevap yazmayacaktin
00 Yorumla
+1 yılSenin disinda konustuklari da vardir. Seni 2. plana atiyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri